Leon FR-Kışlık Zymol Titanium uygulaması

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Eline sağlık @Galapagos. Senden görmeye alışık olduğumuz kaliteli bir uygulama olmuş bize söylenecek birşey bırakmamışsın :). Bu arada kil eldiveni kova ile kullanmanı tavsiye ederim. Bir cok arabada kullandık ve hiç çizme problemi yaşamadık.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
aLmera41' Alıntı:
@umrdmr" detayli aciklaman ve güzel anlatımın için cok teşekkürler, fuaso coat kullaniyorum 2 kullanım daha anca çıkarır. Bu yüzden wax arayisina girdim. Aslinda cok memnunum fakat sanki fusso kış wax i gibi, ilk bahara dogru o zaman authentic e geçeyim. Bir de onu deneyim.
@"Ozgur_gs_91 sizin oraya gelecektim fakat ceyizini gordukten sonra gelmemeye karar verdim :) o urunleri dener ve begenirsem bana en aşağı 1.000 liraya patlar :) ama Autobrite magifoam için gelebilirim :)

Konu dışı bu aralar amazondan alışveriş yapacak olan var mi? Bir ürün almak istiyorum 14 eur. Ürün linki
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0080RBFP4/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Videosu
https://youtu.be/K9vzALaGq_o
Virüsü yaymak lazım. Gel dene bak beğen. Uyguları komplede. Yaza doğru atarız bir titanyum.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Salih kardeşim bana kırmızıyı sevdiren adam, yine yanıyor kırmızı.Kil eldiven şaşırttı beni bende de böyle bir durum yaşanmadı.Neden olduğunu araştırmak lazım.Eline sağlık.

Galapagos

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
onurçiko' Alıntı:
Salih kardeşim bana kırmızıyı sevdiren adam, yine yanıyor kırmızı.Kil eldiven şaşırttı beni bende de böyle bir durum yaşanmadı.Neden olduğunu araştırmak lazım.Eline sağlık.
Abi çok dikkat etmeme rağmen böyle oldu.Yapacak birşey yok oldu bi kere.Kafama eserse haftasonu bi 2500 ile geçebilirim.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Galapagos' Alıntı:
@umrdmr" Parlaklığı benim de çok hoşuma gitti.Ufak kılcalları da gizliyor.Ben herkese tavsiye ederim.Gerçi bu forumun %90 ında vardır da :D
@"_CaN_" Abi videoyu hatırlarsın.Gyeon wetcoat gibi fazla dayanımı olmayan bir ürün seçtim 3 kez geçtik üstünden ama hiç etkilememişti.Ama zamanla arabayı yıkadıkça diğer şampuanlara göre fark ortada.Düpedüz korumayı etkiliyor.Yalnız snowfoam olarak aslında kullanılabilir.Benim gözlemim.Asıl çiftkovada etkiliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=ETHktR7BJLc

@"MuratYARDIM Abi kil konusunda acemiyim desem değilim bu 5. falan üstelik çok dikkat ederim.Bilemedim neden oldu :D Neyse sağlık olsun.Teşekkür ettim herkese.
Elimde hiç açılmamış galon var. Dediğin gibi snowfoam olarak kullanırım artık..

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Salih hocam uygulamanızı daha yeni gördüm elinize sağlık. Kil eldiven ve kil seat leonların yüzeyine büyük ölçüde zarar verebiliyor bu kullandıgınız sampuan ilede alakalı titanyumu söken alan hem kil hemde suds vernigide cizer. Leonların vernigi bmw mercedes audiye göre cok cok nazik. Yumusak vernik var çift kova da yün eldiven mikrofiber bez bile çiziyor. Tavsiyem kili bırakmanız ben bıraktım sadece polisaj öncesi yapar bırakırsınız saygılarımla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galapagos

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Okan48' Alıntı:
Salih hocam uygulamanızı daha yeni gördüm elinize sağlık. Kil eldiven ve kil seat leonların yüzeyine büyük ölçüde zarar verebiliyor bu kullandıgınız sampuan ilede alakalı titanyumu söken alan hem kil hemde suds vernigide cizer. Leonların vernigi bmw mercedes audiye göre cok cok nazik. Yumusak vernik var çift kova da yün eldiven mikrofiber bez bile çiziyor. Tavsiyem kili bırakmanız ben bıraktım sadece polisaj öncesi yapar bırakırsınız saygılarımla

Evet audiye polisaj yaptığımda çizik almada bayağı zorladı ancak leonun pamuk gibi.Fazla uğraştırmıyor.Dediğiniz gibi polisajdan önce kil yapacağım sadece.

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Galapagos' Alıntı:
Okan48' Alıntı:

Evet audiye polisaj yaptığımda çizik almada bayağı zorladı ancak leonun pamuk gibi.Fazla uğraştırmıyor.Dediğiniz gibi polisajdan önce kil yapacağım sadece.

Aynı şekilde benim audi marka aracımda çizik alırken sıkılıyordum leonu iki sürtüyorum alıyor vernik cok yumuşak bez bile hemen çiziyor , kil yerine ph nötr demir tozu temizliğinden baska bişey yapmıyorum