Öncelikle herkese merhabalar iyi forumlar, En başta ilk polisaj uygulamam olduğunu belirtmek isterim oyüzden hatalar yanlış adımlar vs. durumlar var ise yorumlarsanız çok sevinirim, amacım zaten makinaya alışmak kendimi görmekti ve ilk defa bi makina ile uygulama yaptım önceden hep el ile wax uygulardım aracıma, maalesef kapalı bi alanım olmadığı için oturduğum apartmanın yan bahçesinde yaptım uygulamaları, ne kadar gölge biyerde olsa aralarda güneş gelince beklemek zorunda kaldım ve bu beni çok uğraştırdı ayrıca ışık kaynağım olmadığı içinde ayrı bi zorlandım, çizikleri görmek için tek ışık kaynağım ise ceta-form R11-Pen kontrol feneriydi.
Aracın kirli hali
Jant ve davlumbaz temizliği
jpg oluşturma
Ön yıkamayı VP ph neutral snow foam ile yaptıktan sonra VP concentrated şampuan ile temaslı yıkmaya geçiyorum
Durulayıp demir tozu temizliğini yapıyorum.
hızlı resim yollama
Vp kil ve Vp kil kaydırıcı kullandım.
Devamında tekrardan temaslı yıkama yapıp, aracı maskeleyip polisaja geçiyorum.
Dewalt rotary, ufs2016 keçe ve kc h9 ile polisaja başlıyorum.Kontrol amaçlı Menzerna control cleaner kullandım.
internette fotoğraf paylaşma
Maalesef ışık kaynağım olmadığı için baya zorladım ona rağmen görebildiğim çiziklerin çoğunu almaya çalıştım ilk polisajım olduğundan dolayı da baya temkinli davrandım.Ön yıkaması zemin hazırlığı ve polisajla birlikte 2 günü bitiriyorum.
3. Gün aracı pasta tozlarından arındırmak için yıkayıp Dublex Twist Towel ile kurulayıp KC M3 ve mor ped ile hologram giderme işlemine başladım.
Sonrasında tekrar ön yıkama köpüğü ile aracı yıkayıp kurulayıp menzerna control cleaner ile 2 defa aracı dolanıp VP Beadıng Marvellous / Work Stuff cila aplikatörü ile waxı uyguladım.Silmek için SuperClean yumuşak cila bezini kullandım.
Final Fotoğrafları
foto at
Aracın kirli hali
Jant ve davlumbaz temizliği
Ön yıkamayı VP ph neutral snow foam ile yaptıktan sonra VP concentrated şampuan ile temaslı yıkmaya geçiyorum
Durulayıp demir tozu temizliğini yapıyorum.
Vp kil ve Vp kil kaydırıcı kullandım.
Devamında tekrardan temaslı yıkama yapıp, aracı maskeleyip polisaja geçiyorum.
Dewalt rotary, ufs2016 keçe ve kc h9 ile polisaja başlıyorum.Kontrol amaçlı Menzerna control cleaner kullandım.
Maalesef ışık kaynağım olmadığı için baya zorladım ona rağmen görebildiğim çiziklerin çoğunu almaya çalıştım ilk polisajım olduğundan dolayı da baya temkinli davrandım.Ön yıkaması zemin hazırlığı ve polisajla birlikte 2 günü bitiriyorum.
3. Gün aracı pasta tozlarından arındırmak için yıkayıp Dublex Twist Towel ile kurulayıp KC M3 ve mor ped ile hologram giderme işlemine başladım.
Sonrasında tekrar ön yıkama köpüğü ile aracı yıkayıp kurulayıp menzerna control cleaner ile 2 defa aracı dolanıp VP Beadıng Marvellous / Work Stuff cila aplikatörü ile waxı uyguladım.Silmek için SuperClean yumuşak cila bezini kullandım.
Final Fotoğrafları