Arkadaşlar bu gün bir deneme yapayım dedim, inceden ucundan başladım 
Sonuç acemi için kötünün iyisi. Daha iyi olabilir mi? Evet. Deneyip göreceğiz.
Mazlemeler;
Aracın orjinal renk kodu ile servisten temin edilmiş rötüş boyası
İpa ve mikrofiber bez
Bir adet enjektör (boya kabından boya çekip loew e aktarmak için kullandım)
Loew Cornell rötüş kalemi
Öncelikle durum böyleydi..
İpayı beze sıkıp zemini güzelce temizledim ve noktasal dokunuşlar ile rötüşe başladım
Noktasal dokunuşlar arkadaki siyah görüntüyü örttü fakat mevcut boya kalınlığına kadar doğal olarak ulaşmadı.
Son durum
Merak ettiğim konu ise ben birde şişe vernik alıp onu da bu uygulama yaptığım yerin üstüne uygulasam.. maksat boyalı yüzeyle eşit yüksekliğe gelmek. Üzerine hafif hare giderici ile gezsem acaba daha iyi olur mu? Yoksa bu rötüşün olacağı bu mudur?
Bir iki noktasal uygulama daha var, onları da ekliyorum.
İş bitince alkolle loew kalemi temizledim. Evde de sıcak su altında yıkadım ve tertemiz oldu.
Bakalım müsait zamanda bir de videosunu çekerim inşallah
Sonuç acemi için kötünün iyisi. Daha iyi olabilir mi? Evet. Deneyip göreceğiz.
Mazlemeler;
Aracın orjinal renk kodu ile servisten temin edilmiş rötüş boyası
İpa ve mikrofiber bez
Bir adet enjektör (boya kabından boya çekip loew e aktarmak için kullandım)
Loew Cornell rötüş kalemi
Öncelikle durum böyleydi..
İpayı beze sıkıp zemini güzelce temizledim ve noktasal dokunuşlar ile rötüşe başladım
Noktasal dokunuşlar arkadaki siyah görüntüyü örttü fakat mevcut boya kalınlığına kadar doğal olarak ulaşmadı.
Son durum
Merak ettiğim konu ise ben birde şişe vernik alıp onu da bu uygulama yaptığım yerin üstüne uygulasam.. maksat boyalı yüzeyle eşit yüksekliğe gelmek. Üzerine hafif hare giderici ile gezsem acaba daha iyi olur mu? Yoksa bu rötüşün olacağı bu mudur?
Bir iki noktasal uygulama daha var, onları da ekliyorum.
İş bitince alkolle loew kalemi temizledim. Evde de sıcak su altında yıkadım ve tertemiz oldu.
Bakalım müsait zamanda bir de videosunu çekerim inşallah