Marolex Axel Foamer 3000 3L Arıyorum

Starkiller

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
SAtıcı ve gönderici amazon olsa düşünmeden alacağım da motodox satıyor, gümrükte sıkıntı çıkar birde taaa Başakşehir'e gitmek var, tam işkence.
Gloria FM50 için geçen sene 391TL+kdv fiyat vermişlerdi.
Gloria FM50 almıştım geçen sene. Hâlâ sıkıntısız kullanıyorum, tavsiye ederim.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Abi böyle şeyleri buluyorsun, eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürüyorsun :)

Bu arada bu tür köpük tapan şeyler pahalı oluyor. Detay dünyası işte..

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
tabi dahil olurum . :) hakan pompa arıyorsun bi seslenmiyorsun.:D latifemide yapayım bu arada. :p

gelelim konuya ; aslında bu konuda benimde elim kolum baglı artık. tr şartları çok zorluyor alımları. her şey cısss oldu.:eek::eek:

fiyatlar aldı başını gidiyor. gerçi ülkeye birşeyin geldigide yok. gelenlerinde modifiye yapılmışları benim konumda mevcut.

onların dışında başka seçenekte yok gibi. ama daha üzücü olanı biraz dert yanayım , her şeyi açıkça yazıp anlattıgım konuda olan pompalar için bile ''satmıyormusun - bana bi tane yap alayım . gibi saçma msjlar. çok hazırcı olduk çıktık.

marolex benim zamanında yaptıgım pompanın aynısını kullanıyordu sonra baktı iş başka bu yeni seriyi çıkarmışlar köpük yapabilen. bende bir ara aramıştım almak için .ama bulamadım :D;)

hepsi çin üretini yani mesele çin işi . ama çin işi artık çin işkencesine döndü . orda da fiyatlar ucmaya başladı. hatta burdan bile pahalı.:p:D

gerçi artık trentlerde degişti .yeni akım li-on pilli modeller. hep dert yandıgımız '' kol koparan kasss yapan '' özelliklerini yitiriyorlar. :D:D

bende artık bunlara yönelmeyi planlıyorum , planlamaktan bir adım ileride gidemiyorum :p:p

dedigim gibi el yakıyor cısss :eek::eek::p:p

hatta köpük işini bırak yıkama işinde bile yeni gözdelerim bunlar. .artık harçlıklarımı biriktirip almaya çalışacagım :D:D:p:p ögrenci zamanlarımıza geri döndük bu yaştan sonra bu ekonemiyle. aylık harçlık veriyorum kendime. al bu senin diye hahaha :eek::D ama gözünüzde büyümesin tam harçlık seviyesinde. :p:p:D:D:D:D

önce bilindik el işi hand made ler :

Portable 1500ml Pressure Bottle Car Wash Foam Sprayer - Buy Car Wash Foam Sprayer,Portable Car Wash Foam Sprayer,Car Cleaning Foam Sprayer Product on Alibaba.com

bunun 1 li 100 lü 1000 li alım seçeneklerine göre fiyatı degişmekte. bir baba yigit çıkıp 1000 tane alıp forumda satsak süper olur. şöyle özel detail çıkartmalı filan. ;);)

Cleaning Pressure Sprayer Kb-1092c - Buy Cleaning Handheld Pressure Sprayer,Handheld Pressure Foam Sprayer,Foam Sprayer Product on Alibaba.com

buda aynı pembe filan hakanla bizi açar bu. :D:D aynısının piliside mevcut.

ikiside direk köpük yapabiliyor. testleri vardır bakmıştım bir ara.

Foam Pressure Sprayer - Buy Foam Pressure Sprayer,Manual Foam Pressure Sprayer,Chemical Resistant Foam Pressure Sprayer Product on Alibaba.com

bu da bir seçeenek .

Pump Pressure Pressurized Sprayer Bottle For Window Tinting Tint Tools Window Film Tool Hand Sprayer - Buy Pressure Pressurized Sprayer Bottle,Pump Sprayer For Window Tint,Window Tint Tool Product on Alibaba.com

buda benim epoca ile kırma yaptıgım .uç kısmı bire bir uyumakta.

Tahmini Teslimat Zamanı

bu ilk pempenin pillisi fiyat beni de sizide yakar. :D:D

https://tr.aliexpress.com/item/Wate...70a3-4223-ad9c-8e40816ad2c0&priceBeautifyAB=0

modifiye yapılacaksa nazul ihtiyacınız karşılanır.:p:p

https://wholesaler.alibaba.com/prod...pm=a2700.7782932.1998701000.83.16261e7axIBqjc

bunlarda pilli spreyler detaycıya herzaman lazım. ;);)

gelelim yıkama işine.

asıl mesele şimdi başlıyor. gelecegin aletleri:eek::eek::eek: şaka şaka ama ilerde mutlaka alıcagım. sıralama en düşükten başlıyor. 3 ve 4 worx efsanesi ve son bizde satılan alman.

https://wholesaler.alibaba.com/prod...pm=a2700.7782932.1998701000.30.20e21e7aUmEj7F

https://wholesaler.alibaba.com/prod...m=a2700.7782932.1998701000.142.70f51e7aOSxOoz

https://www.amazon.com/Worx-WG629-Cordless-Hydroshot-Portable/dp/B01NA7CDPG

https://wholesaler.alibaba.com/prod...spm=a2700.7782932.1998701000.7.185f1e7a8gkbmb

https://www.hepsiburada.com/khb-5-battery-set-eu-sarjli-basincli-temizlik-makinesi-p-HBV00000BAQZV

hakanım bendeki bilgiler bukadar fazla yardımcı olamadım kusurama bakma.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@ege Anam daha ne yapacaksın dünyanın araştırmasını yapıp zahmet edip hepsini yazmışsın aktarmışsın, eline, emeğine, araştırmana sağlık :)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
@onurçiko sorma sorma resmen 3 tane zymöl wax . :D:eek: detaycı kıyaslaması.;):D
Maaşallah
Ege konuya dahil olsun derken ben bile bu denli bir açıklama beklemiyordum
İşin gerçeği ben de green spell gibi sechoyu modifiye etmeyi kastetmiştim
Sanırım farklı anlaşılmışım
Olsun bir yığın faydalı bilgi sahibi olduk bu sayede
Ellerinize sağlık Ege bey

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@ege aslında secho nun modifiyesini yapsak güzel iş çıkar gibi. Malzemesi olduk.a kaliteli ve 2,5 lt. hacmi var. Acaba yukarıda linkini attığınız nozzle lar secho ya uyum sağlar mı ?

Secho Fx 2 Mekanik İlaçlama Pompası 2 Lt - n11.com
evet uyum saglar genelde hepsi aynı ölçü üretiliyor. secho zaten benim konumda modifiye yaptıgım pompanın aynısı yani yapılmışı var. :);) eilnde varsa ordan bi bak istersen . video resim hepsi mevcut. köpük performansı tatminkar.

Merhabalar,

https://www.hepsiburada.com/khb-5-battery-set-eu-sarjli-basincli-temizlik-makinesi-p-HBV00000BAQZV

Vermiş olduğunuz linkteki ürünü mjcc foam lance ile kullanmak mümkünmüdür? Pek bir bilgim olmadığı için merak ettim açıkcası. Fiyatı çok yüksek ama benzinlikte kullanabilirmiyim diye düşünmedim değil :)

aslında o ürünü paylaşırken bu sorunun gelecegini tahmin etmiştim. sizde beni yanıltmadınız.:);) benimde amacım zaten bu yönde. mobilleşmek.

k2 - k7 arası üretilen girişler birbirine uyduguna göre , bu da o ürünlerle aynı ölçüyü kullanıyorsa tabiki uyacak ve kullanılabilecek düzeydedir.

ama burada bir kaç ayrıntı var k2 en düşük model 110 bar çıkışa sahip. bu alet 24 bar. belki köpük yapaarmı soruları kafalarda yana bilir laakin el pompaları 3 barla köpük yapıyor. :eek:;);)

yine 3 bar pompa sonrası ilk çıkış ve orta zaman dilimi için geçerliyken basınç azalmasıyla sonlara dogru köpük performansı düşüyor.

bu alet li -ion bataryalarda olan son güç düşmesi sonucu kendini kapatma özelligi varsa süper (cep tellerinde oldugu gibi .) ki bence var o sebeple 10 dk gibi çok az bir süre vermişler. yani başı ve sonu aynı seviyede bar üretebiliyor.

999 tl sıkışmış kenarına hepsi o .:p:p bir gün belki alıp deneyebiliriz. euro yine 2 tl olursa.:D:D

@ege Anam daha ne yapacaksın dünyanın araştırmasını yapıp zahmet edip hepsini yazmışsın aktarmışsın, eline, emeğine, araştırmana sağlık :)

sen iste yeter aga. emrin olur.

Maaşallah
Ege konuya dahil olsun derken ben bile bu denli bir açıklama beklemiyordum
İşin gerçeği ben de green spell gibi sechoyu modifiye etmeyi kastetmiştim
Sanırım farklı anlaşılmışım
Olsun bir yığın faydalı bilgi sahibi olduk bu sayede
Ellerinize sağlık Ege bey

secho yu yapmıştım, galiba gözünüzden kaçmış . modelleri aynı hiç fark yok tek fark renler.

teşekkürler begeniniz için seslendiniz geldik;) herzaman bilgi paylaşılmak içindir.;);)

@ege daha güzel daha net bir açıklama olamazdı sanırım :)

teşekkürler. can . bi işe yarasın bi fikir olsun kafi

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
şu resmide buraya bırakayım hakanım. ;););)

Aha, aradığım kan tabiki senden çıktı :) Sağolasın, ben bu gazla akşamında salonda epocaları dağıtmazsam... Dağıtmazsam iyi olur yoksa hanım beni atomlarıma ayırır :D :D

Mydyingwish

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Ürünü Kore de buldum
Bu hafta sonu 10 günlüğüne Kore'ye gidiyorum
Ancak ürünün 3lt olanının 47 usd fiyatı var
Ayrıca gloria fm 10 tercih edecekler ürünü tr alabilir

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ürünü Kore de buldum
Bu hafta sonu 10 günlüğüne Kore'ye gidiyorum
Ancak ürünün 3lt olanının 47 usd fiyatı var
Ayrıca gloria fm 10 tercih edecekler ürünü tr alabilir
Oh haşırt, tuzlu olsaymış. 1-2 tane merak ettiğim ürün vardı, sıvı getirme imkanınız var ise görüşelim.