Megane 3 Lavor Stm 150+pa Foam Lance Uygulaması+detail

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
Geçen zaman zarfında bir kere tabancası su kaçırmaya başladı 50 liraya sadece içini değiştirerek tamir ettim. bu yazında pompanın içindeki conta yırtıldı. Sıfır parçası 250-300 lira tutuyordu servisten ben de zaten 3 yıl önce 150 lira civarı ikinci el almıştım. O yüzden çıkma conta buldum ama onu da eksik söylemişim bir daha da uğraşmadım. Ama 3 yıl civarı kullanmış oldum. Su giriş filtresi kullansaydım belki de içindeki conta yırtılmazdı bilemiyorum ama contayı tekrar bulsam çalışır çünkü motoru filan sağlam.
anladım makinaya uygun foam lance nasıl buldunuz aliexpresden mi ?

hendeser

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
anladım makinaya uygun foam lance nasıl buldunuz aliexpresden mi ?
Bir önceki mesajımda cevapladım. Yanlışlıkla mesajı bitirmeden onayladım sonradan düzenledim. Foam lance Çinden alabilirsiniz yada Türkiyeden ikinci el alıp farklı marka ise giriş ucunu çinden sipariş edip uydurabilrisiniz.
US $3.95 40% OFF|Basınçlı yıkama köpük püskürtücü alüminyum adaptör köpük aparatı konnektör tabancası eki Karcher bosch Interskol AR Lavor|Araba Yıkama| - AliExpress

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
Bir önceki mesajımda cevapladım. Yanlışlıkla mesajı bitirmeden onayladım sonradan düzenledim. Foam lance Çinden alabilirsiniz yada Türkiyeden ikinci el alıp farklı marka ise giriş ucunu çinden sipariş edip uydurabilrisiniz.
US $3.95 40% OFF|Basınçlı yıkama köpük püskürtücü alüminyum adaptör köpük aparatı konnektör tabancası eki Karcher bosch Interskol AR Lavor|Araba Yıkama| - AliExpress
şimdi fark ettim teşekkurler tavsiyelerin için abi.