Meguiars 3 ü 1 Arada Wax Uygulaması

sdemir55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
samsun
Merhabalar, bu ürünü elle uygularsak verim alabilir miyiz? tüketim miktarı nasıldır, bir ürün ile bir kaç tekrar uygulamak mümkün müdür? Teşekkürler.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhabalar, bu ürünü elle uygularsak verim alabilir miyiz? tüketim miktarı nasıldır, bir ürün ile bir kaç tekrar uygulamak mümkün müdür? Teşekkürler.
Kutu içerisinde uygulama ped i çıkıyor elle uygulayabilirsiniz 1 ürün ile en fazla 15 e yakin arac a uygulayabilirsiniz.6-8 yikama ya kadar da dayanabilir

Son düzenleme:

Zeynel Aziz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Merhabalar bu final diye gösterilen resimleri sadece 1 tane ürün kullanarak mı yaptınız öyleyse muthiş olmus

sdemir55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
samsun
Sn. Sefa46
Geç saatte uygulama yaptığım için resim çekemedim, ön yıkama, kova yıkaması(mequiars ultimate wash wax)ve flowey demir tozu uygulaması, flowey jant ve cam ürünleri sonrası el ile 3 in 1 wax uyguladım, el pedi ile yorucu ve tam tatmin edici sonuçlar elde edemesem de araç rengi açıldı, parladı, su iticiliği fena değil. bu aşamadan sonra yıkamalarda ne kullanmalıyım, tekrar aynı ürünü uygular isem ne sıklıkla tekrar etmem gerekir. (Aracım opak beyaz sportage)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sn. Sefa46
Geç saatte uygulama yaptığım için resim çekemedim, ön yıkama, kova yıkaması(mequiars ultimate wash wax)ve flowey demir tozu uygulaması, flowey jant ve cam ürünleri sonrası el ile 3 in 1 wax uyguladım, el pedi ile yorucu ve tam tatmin edici sonuçlar elde edemesem de araç rengi açıldı, parladı, su iticiliği fena değil. bu aşamadan sonra yıkamalarda ne kullanmalıyım, tekrar aynı ürünü uygular isem ne sıklıkla tekrar etmem gerekir. (Aracım opak beyaz sportage)
Normal Yikama yapin hocam On yikama ve Cift Kova yontemi ile sonrasinda durulayin herhangi birsey yapmaniza gerek yoktur Yazin 2 ay kadar dayanabiliyordu kisin 1 ay anca dayanir urun su iticiligi fazla degildir bu wax in amaci hologramlari kaybetmek (Kilcal Cizikleri almaz Kapatici ozelligi vardir) aracin rengini acmaktir(Aracin Parlamasi Anlaminda)beyaz aracta fazla hissedemeyebilirsiniz ancak koyu araclar cok bariz fark olusmaktadir.Arac yikama ve Uygulama islemi dogrudur.Ben Demirtozu kullanmiyorum Kil uygulamasi yapiyorum bendeki araclar gunluk standart yikandigi icin pek demirtozu ihtiyac duymuyorum ilerleyen zaman da Kil alip birde o sekilde uygulama yaparsaniz 1 Tik daha iyi olacagini dusunuyorum Elinize saglik Resimleri bekleriz :)

Son düzenleme:

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Normal Yikama yapin hocam On yikama ve Cift Kova yontemi ile sonrasinda durulayin herhangi birsey yapmaniza gerek yoktur Yazin 2 ay kadar dayanabiliyordu kisin 1 ay anca dayanir urun su iticiligi fazla degildir bu wax in amaci hologramlari kaybetmek (Kilcal Cizikleri almaz Kapatici ozelligi vardir) aracin rengini acmaktir beyaz aracta fazla hissedemeyebilirsiniz ancak koyu araclar cok bariz fark olusmaktadir.Arac yikama ve Uygulama islemi dogrudur.Ben Demirtozu kullanmiyorum Kil uygulamasi yapiyorum bendeki araclar gunluk standart yikandigi icin pek demirtozu ihtiyac duymuyorum ilerleyen zaman da Kil alip birde o sekilde uygulama yaparsaniz 1 Tik daha iyi olacagini dusunuyorum Elinize saglik Resimleri bekleriz :)
Aracın rengi açılır derken boyaya herhangi bir zararı var mı tam anlayamadım da, örneğin benim aracım kırmızı.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Aracın rengi açılır derken boyaya herhangi bir zararı var mı tam anlayamadım da, örneğin benim aracım kırmızı.
Yok hicbirsekilde zarar vermez Rengi acilir derken Parlaklik anlaminda soyledim.Hicbir zarari olmaz gonul rahatligiyla uygulayabilirsiniz:)

Son düzenleme:

sdemir55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
samsun
Wax olarak hangi ürünü önerirsiniz, epey bir ürün çeşidi var, parlaklık ve su iticiliği anlamında. araştırdığım kadarıyla soft 99 un kiwami veya kings of glass beyaz araçlar için daha uygun sanırım, veya farklı ürün de olabilir.
Teşekkürler.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Wax olarak hangi ürünü önerirsiniz, epey bir ürün çeşidi var, parlaklık ve su iticiliği anlamında. araştırdığım kadarıyla soft 99 un kiwami veya kings of glass beyaz araçlar için daha uygun sanırım, veya farklı ürün de olabilir.
Teşekkürler.
Tac System Moonlight-Sonax Bds-Meguiars Ultimate Wax-Gyeon wetcoat-Koch Chemie Pw Meguiars White Wax olabilir Soft 99 un hicbir urununu kullanmadigim icin yorum yazamiyorum hocam Yukarda saydiklarimi kullandim onerebilirim.Fiyat konusuna takilmazsaniz Tac System i ilk siraya koymanizi oneririm 2 ay once alip test ettim gayet basarili guzel bir urun.