Meguiars Ceramic Detailer İncelemesi

Avantgarde

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Hocam eline sağlık, bu ürünün top coatla farkı o daha bakıma yönelikken bunda temizleyici özelliği bulunması galiba. Peki normal qdler gibi alttaki korumaya zararı oluyor mu, çünkü ürün neticede detailer

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam eline sağlık, bu ürünün top coatla farkı o daha bakıma yönelikken bunda temizleyici özelliği bulunması galiba. Peki normal qdler gibi alttaki korumaya zararı oluyor mu, çünkü ürün neticede detailer
Güzel soru :) ürünün kullanımında wax ın üzerine uygulayabilirsiniz (GELİŞMİŞ KORUMA: Wax, seramik kaplama ve benzeri korumaları besler)geçmektedir Top coat tan ayıran yanı temizleyici olmasıdır.

Son düzenleme:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Temizleyici etkili demek tam olarak ne oluyor? Aracı temizlerken daha da mı yardımcı oluyor?
Temizlemede yardımcı oluyor sık sil şeklinde iz falan yapmiyor alttaki wax i koruyor ve kurulamadan kalan bez izi vs varsa temizliyor parlak canlı bir görünüm sagliyor.

Akaltun

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba bugun kü test konugumuz Ülkemize yeni giriş yapan Meguiars Seramik Detailer ürünüdür.Ürünün uygulamasını Renault Fluence üzerinde yaptım ve araç üzerinde öncesinde WAX yoktur.

Ürün içerigi

768 ML Yeşil Sprey Şişe (Ben şişesini ve Başlıgını çok begeniyorum)
Ürün Fiyatı 135 Tl dir.

Uygulama Aşaması

Bu ürünü wax ve seramik kaplama üzerine uygulayabilirsiniz boncuklanma ve parlaklık konusunda yardımcı olacaktır.

Uygulama videosu final

Dış Çekim

Ürünün uygulaması kolay sık sil olayı cok iyi leke bırakmıyor ben kendi adıma çok begendim fiyatı da bana uygun geldi şuan ki döviz kur una göre iyi diye düşünüyorum ürün hakkındaki tecrübelerimi size aktardım saglıcakla kalın.
S