İnceleme Meguiars Fast Finish Hızlı Cila

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Merhaba bugün sizler için Meguiars ın Fast Finish hızlı cila sını incelemek için bir çalışma yaptım.

Ürün Bilgisi

Aeresol Şeklinde (Deodarant Tarzı)
Kutusunun içinden uygulama bezi çıkıyor
Fiyatı 205 Tl dir.

Ürünü ben denemek için almıştım kullanmamıştım bugune nasip oldu ürünün aeresol olması biraz düşündürdü 2 3 araçta bitecek gibi duruyordu ama öyle degilmiş rahat 6 7 araç çıkartabilir kutu içerisindeki bez i biliyorum gayet kaliteli bir bez bugun Renault Talisman aracımıza uyguladık ve sonuç sizlerle Parlalık olarak beni tatmin etti kalıcılık olarak 100 yıkama ya kadar dayanıyor denmiş ancak ben kesinlikle katılmıyorum bu tür ürünlerin maksimum 2 ay en fazla 10 yıkama olarak degerlendiriyorum uygulama aşamalı sizlerle iyi seyirler

Öncesinde aracımızı yıkadık ve yüzeyi uygun hale getirdik ve uygulamaya başladık.

Uygulama Final Videoları

Basınclı su ve Normal su testi

Ürünü bez e uygulayıp araç yüzeyine bastırmadan uyguladım kurumaya mütakip tekrar arkasından yine aynı bezle sildim Aracın üzerindeki su tutmama özelliği güzel ve Finaller sizlerle

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eline, emeğine, paylaşımına sağlık :) Kesene bereket :)
Uygulaması kolaymış :)
Parlaklık kısmına gelirsek, bu araç sanırım daha önce uygulama yaptığın araç değil mi? Araç zaten bakımlı ve parlak ise parlaklık kısmını değerlendirmek yanlış olur ama fotoğraflarda bariz bir parlaklık var.
Fiyatı malesef tuzlu ve malesef fiyatına göre beklediğim su iticilik etkisini göremedim :(
Acaba alsam mı dediğim ürünü bu konu sayesinde almaktan vazgeçtim.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline, emeğine, paylaşımına sağlık :) Kesene bereket :)
Uygulaması kolaymış :)
Parlaklık kısmına gelirsek, bu araç sanırım daha önce uygulama yaptığın araç değil mi? Araç zaten bakımlı ve parlak ise parlaklık kısmını değerlendirmek yanlış olur ama fotoğraflarda bariz bir parlaklık var.
Fiyatı malesef tuzlu ve malesef fiyatına göre beklediğim su iticilik etkisini göremedim :(
Acaba alsam mı dediğim ürünü bu konu sayesinde almaktan vazgeçtim.
Yok hocam bu araç farklı bizde bu araçta çok sayıda var :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
O zaman parlaklık konusunda benden tam not aldı :)
Ama boncuklanma olmadı :(
Boncuklanma yok hocam su iticiliği makul seviye de uygulaması hoşuma gitti seramik yapar gibi uyguluyoruz fiyat konusunda malesef Şuan döviz uçmuş rekor kırmış durumda bize yansıyan rakamlar tabi bizi üzüyor mutsuz ediyor.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık, gayet açıklayıcı bir test olmuş. Bence aynı kullanım özelliklerinde sayılacak Sonax pns nin gerisinde kalmış ürün.
Dogrudur hocam fiyatının pahalı olması birazda içinden çıkan bez normal şartlarda meguiars 60 tl den satıyor sabah fiyatı 205 tl idi şuan 1 saat önce güncellendi fiyatlar dövizden etkilendi malesef 227 Tl oldu

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Dogrudur hocam fiyatının pahalı olması birazda içinden çıkan bez normal şartlarda meguiars 60 tl den satıyor sabah fiyatı 205 tl idi şuan 1 saat önce güncellendi fiyatlar dövizden etkilendi malesef 227 Tl oldu
Borsayı geçti fiyatlar, artık saat farkıyla bile oynuyor.Sabah alsan akşama karlı çıkıyorsun. Yetişmek mümkün değil. Bu fiyatlarla Allah yardımcımız olsun.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Emeğine sağlık Sefa hocam. Uygulaması kolay görünüyor :) Parlaklık da iyi.. Basıncsız suda başarılı fakat basınçlı suda pek iyi görünmedi gözüme. Sonuç itibarı ile bu da fast finish dediği işi yapan bir ürün. Tek problem fiyat. :(

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar ürünün kürleşmesi gerekiyormuş ben kendi aracıma da uyguladım parlaklıgını begendigim için an itibari ile 18.13 Ankara da yagmur yagıyor ve araç üzerindeki boncuklanmalar güzel bu şekilde tecrübe etmiş olduk.

Son düzenleme: