İnceleme için teşekkürler parlaklık on numara ürünü kürleştikten sonra su itme performansına bakmak lazım ama bana su iticilik perde şeklinde olacak gibi geldi.
İnceleme için teşekkürler parlaklık on numara ürünü kürleştikten sonra su itme performansına bakmak lazım ama bana su iticilik perde şeklinde olacak gibi geldi.
Arkadaşlar ürünün kürleşmesi gerekiyormuş ben kendi aracıma da uyguladım parlaklıgını begendigim için an itibari ile 18.13 Ankara da yagmur yagıyor ve araç üzerindeki boncuklanmalar güzel bu şekilde tecrübe etmiş olduk.
Dün yorum yazarken yazacaktım aslında, aklıma gelmişti, kürleşmesini beklediniz mi diye. Beklediğini düşünerek yazmamıştım. Kürleşme süresi isteyen bir ürün bu.
Dün yorum yazarken yazacaktım aslında, aklıma gelmişti, kürleşmesini beklediniz mi diye. Beklediğini düşünerek yazmamıştım. Kürleşme süresi isteyen bir ürün bu.
Hocam ben de ilk defa uyguladım aklıma geldi kürleşmesi aşagıya aracın yanına indigimde tahmin ettigim gibi oldu konuyu toparlayacak olursak Beklentileri karşılar aracın rengine kattıgı canlılık parlaklık güzel su iticiliği ve boncuklanması makul seviye dedir.