İnceleme Meguiars Fast Finish Hızlı Cila

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler parlaklık on numara ürünü kürleştikten sonra su itme performansına bakmak lazım ama bana su iticilik perde şeklinde olacak gibi geldi.

DENİZLİ

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İnceleme için teşekkürler parlaklık on numara ürünü kürleştikten sonra su itme performansına bakmak lazım ama bana su iticilik perde şeklinde olacak gibi geldi.

DENİZLİ
Hocam az evvel baktım ben kendi aracıma da uygulamıştım boncuklanma olmuş dün saat 16.00 gibi aracı yıkayıp yapmıştım şuan sonuç iyi gibi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Dün yorum yazarken yazacaktım aslında, aklıma gelmişti, kürleşmesini beklediniz mi diye. Beklediğini düşünerek yazmamıştım. Kürleşme süresi isteyen bir ürün bu.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Dün yorum yazarken yazacaktım aslında, aklıma gelmişti, kürleşmesini beklediniz mi diye. Beklediğini düşünerek yazmamıştım. Kürleşme süresi isteyen bir ürün bu.
Hocam ben de ilk defa uyguladım aklıma geldi kürleşmesi aşagıya aracın yanına indigimde tahmin ettigim gibi oldu konuyu toparlayacak olursak Beklentileri karşılar aracın rengine kattıgı canlılık parlaklık güzel su iticiliği ve boncuklanması makul seviye dedir.

Son düzenleme: