Meguiars Gold Class Carnabua Plus Premium Wax İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Merhaba bugun kü test konugumuz Gold Class Carnabua Plus Premium Wax Meguiars ürünüdür.Hem sıvı hem katı şeklinde seçenekleri mevcuttur begendigim bir ürün parlaklık ve canlılık konusunda güzel begenerek kullanıyorum uygulama aşaması ve finallerle sizleri başbaşa bırakıyorum.

Ürün İçerik bilgisi

473 Ml Sıvı Wax
Uygulama Pedi

İçerisinden çıkmaktadır.

Şuan ki Güncel fiyatı 271 Tl dir.

Uygulama Aşaması

Öncesinde yıkanmış ve temizlenmiş olan aracımızı uygulama için hazır hale getirdik ve işlemi başlatıyoruz ürün carnabua özlü yaglı ve kaygan bir yapısı var kutu içeriğinden çıkan ped e ürünü yedirerek küçük dairesel şeklinde uygulama başladık

Ürün Tüm kaporta aksamına uygulandı ve 30 dk gibi bir zaman kurumasını bekleyip komple araç silindi.Tam kurumadıgında ve iyi silinmediginde araç kaporta bölgesinde gölgelenme yapmaktadır bunu dikkate almak gerekiyor ben üstü kapalı alanda sildim daha sonra güneş e çıkarıp kontrol ettim gayet başarılıydı.

Final

Su Damlaları boncuklanma

Ürünü dün uyguladım 1 gün bekletip kürleşmesini sagladım su iticiliği ve boncuklanma idare edecek şekildedir.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Test için teşekkürler daha önceden deneyimleyip beğenmediğim bir ürün, hele ki 271TL etieti varken kesinlikle fiyatını haketmiyor. Çizik kapatma yetisi güzeldi ancak boncuklar çok kötüydü hatırladığım kadarıyla

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Elinize sağlık ama parasının ürünü değil gibi geldi bana

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Test için teşekkürler daha önceden deneyimleyip beğenmediğim bir ürün, hele ki 271TL etieti varken kesinlikle fiyatını haketmiyor. Çizik kapatma yetisi güzeldi ancak boncuklar çok kötüydü hatırladığım kadarıyla
Dogrudur hocam fiyatlar ne yazıkkı kur üzerinden almış başını gidiyor her hafta 3 5 tl artıyor bu ürünün hakettiği fiyat 135 150 tl bandında olması gerekir diye düşünüyorum boncuklanma da işte yani var la yok arasında.

Abdullahyilmaz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adiyaman
Elinize saglık böyle şeyler görünce Mutlu oluyorum.Arada giriyorum siteye Paylaşımları okuyorum resimleri inceliyorum

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerine sağlık hocam parlaklığı güzelmiş. Çok eskiden nxt 2.0 sıvı versiyon denemiştim onun da parlaklığı çok iyiydi ama dayanım problemi vardı

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ellerine sağlık hocam parlaklığı güzelmiş. Çok eskiden nxt 2.0 sıvı versiyon denemiştim onun da parlaklığı çok iyiydi ama dayanım problemi vardı
NXT tamamen pişmanlıktır. Açıkta park halinde olan otomobilde 1 ay bile dayanmıyordu. Dediğin gibi boncuklanması da berbattı. Ama parlakık o günün şartları için iyidi.
1 şişe aldığımda mutlu olmuştum bir de bittiğinde mutlu olmuştum. :D :D

Bu arada, @Sefa46 eline, emeğine ve paylaşımına sağlık :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
NXT tamamen pişmanlıktır. Açıkta park halinde olan otomobilde 1 ay bile dayanmıyordu. Dediğin gibi boncuklanması da berbattı. Ama parlakık o günün şartları için iyidi.
1 şişe aldığımda mutlu olmuştum bir de bittiğinde mutlu olmuştum. :D:D

Bu arada, @Sefa46 eline, emeğine ve paylaşımına sağlık :)
Teşekkürler hocam O zaman ki şartlar şimdi olsa hocam şuan NXT nin fiyatı 276 tl olmuş yani çok düşündürücü duruma geldik birşey ler alırken 2 kez degil 5 kez düşünecek duruma geldik Hakkımız da hayırlısı bakalım nereye varacak sonu :)