Meguiars Hybrid Paint Coating Uygulamasi

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tesekkurler hocam Malesef artik uygun fiyatli ürün kalmadi Suan Şöyle bir durum var Tüm alisveris Platformlarinda ve sitelerinde Eski ve Yeni Fiyatli ürünler birbirine zit durumda Ör;Gyeon Can Coat Bir Sitede 700₺ Asil Dist ve Normal Satis yerinde 1000₺ Simdi biz 700 e aldik zaten buyuk ihtimal Saticinin elinde ya 1 yada 2 tane kalmistir e bu satici tekrar urun alip satisa koyacagi zaman en az 1100 den koyacakki para kazanacak.

Suan Orta Seviye 40x40 Bir bez Ortalama 50₺ nin üzerinde Daha aşagisini bulmak mumkun degil.
İyi bir Parlatma Bezi 80₺ nin üzerinde daha asagisini bulmak mümkün degil.

Yani Artik bu tür fiyatlandirmalara alismak gerekiyor Malesef Detailing Haddinden fazla Pahali Bir Hobidir.:)
Hocam artık Türkiye’de bütün fiyatlandırmalara alışmak gerekiyor.:( Sadece Detailing de değil bizim ülkemizde hayat şartları haddinden fazla pahalı olmaya başladı. Bence Türkiye’de yaşamak ve geçinmek haddinden fazla pahalı bir hobi haline geldi:sırıtan1:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Sefa46 hocam eline sağlık, ürün epey etkili ama fiyatıda etkiliymiş :)
Geçen sene araca uygulama yaptığımda bazı bölgelerde 105 205 te kullanmıştım, bana biraz dolduruyor gibi geldi bu iki ürün, senin fikrin gözlemin nedir yani ben mi yanlış tespitte buluyorum?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize emeğinize sağlık inceleme için teşekkürler.
Tesekkurler hocam:)

Sefa hocam eline sağlık ürün güzel gibi görünüyor :)
Ürün güzel hocam :)

@ihsanayna Tesekkur ederim :)

@Sefa46 hocam eline sağlık, ürün epey etkili ama fiyatıda etkiliymiş :)
Geçen sene araca uygulama yaptığımda bazı bölgelerde 105 205 te kullanmıştım, bana biraz dolduruyor gibi geldi bu iki ürün, senin fikrin gözlemin nedir yani ben mi yanlış tespitte buluyorum?
Ürün iyi ben begendim Fiyatta Aslinda normal ya 10 Arac yapabilen bir urun icin :)

105 te Silikon Yok Ancak İceriginde Cok Fazla Yag Maddeleri var o yuzden kapama yapabilir.205 de kapaticilik var 105 ek olarak Parafin vs var Gerci Final Pastasi olupta Kapatici olmayan yoktur Hepsinde vardir Silikon Yoktur İbaresi Dolduruculuk yoktur anlamina gelmiyor bazi arkadaslar bu durumu yanlis biliyor olabilir her urunde zaten silikon yok Neft Yagi/Parafin/Mineral Yaglar daha cok dolduruculuk yapmaktadir.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@Sefa46 Sefa emeğine sağlık, kesene bereket :) Dayanımını merak ediyorum, bakalım senin orada sürekli yıkanan otomobilde etkisi ne akdar sürecek :)