Meguiars Snow Foam İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Merhaba bugun kü inceleme ürünü Ülkemize yeni gelen Meguiars Snow Foam Ön yıkama Şampuanını inceliyoruz.Ben olumlu veya olumsuz yönlerini inceleyerek sizler için inceleme yaptım begeneceğinizi düşünüyorum iyi seyirler

Ürünü 2 Farklı şekilde deneyecegim

1 Kwazar Köpük Pompası
2 Hava Basınçlı Köpük Tankında

Ürün Hakkında Bilgi 946 Ml
Karışım oranı 1/5 şeklindedir

İlk Olarak Kwazar ile başladım teste

Uygulama Videosu

Basınçlı Tank Uygulaması

Uygulama Videosu

Foam Lance kullanmadıgım için 2 şekilde uygulama yaptım ancak foam lance ile 2 tık daha iyi performans alabilirsiniz

Olumlu olarak: Yogun kıvamlı ve kokulu güzel yumuşak bir his ben begendim güzel.

Olumsuz olarak: Ürünün Fiyat ı 178 Tl dir 1/5 oranında karıştırıldıgında Kwazar ile kullanacak olan bir kişi 100 Ml Şampuan 500 Ml su ekleyerek kullandıgında Toplamda bu ürün ile 10 kez yıkama yapacaktır buda araç başına maliyeti 17 tl dir.Bu ürünler Dolar üzerinden yurtdışından geldiği için bize maliyeti budur.Bu da birçok detaysever arkadaşlarımızın hoşuna gitmeyebilir bölünmüş diger marka ürünler daha uyguna gelmektedir tabi bölünmüş ürünü ben kesinlikle forum harici diger alışveriş sitelerinden güvenmediğiniz tanımadıgınız kişilerden kesinlikle almanızı önermiyorum bol detaylı günler.

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Sarfiyat da fazla hatta çok çok fazla hocam, kwazarla 50 ml tugatec 2 litreye yeterken, 200 ml bir litreye anca yetiyor 1/5 çok fazla :). 80 liraya alınan foamula1’nın, 2 litreye 50 mlden 20 yıkama götürdüğünü varsayarsak meguiars kaç? 1/5 den, her seferinde 333,333 ml desek Üç yıkama mı götürüyor hocam :(

Emeğinize, ellerinize sağlık

Son düzenleme:

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Ürün tüketimi çok fazlaymış ve bizim ülkemize göre de maliyetli maalesef V8 motor gibi ürünü emiyo denemelerinin için çok teşekkürler çok fazla meguiars ürününü sayenizde görüyoruz ama biz şimdilik foamula1 yada ansfye devam :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sarfiyat da fazla hatta çok çok fazla hocam, kwazarla 50 ml tugatec 2 litreye yeterken, 200 ml bir litreye anca yetiyor 1/5 çok fazla :). 80 liraya alınan foamula1’nın, 2 litreye 50 mlden 20 yıkama götürdüğünü varsayarsak meguiars kaç? 1/5 den, her seferinde 333,333 ml desek Üç yıkama mı götürüyor hocam :(
Malesef hocam karışım oranı bayagı düşük ama ürünü çok begendim normal kullanım için 1/5 denmiş ancak ben 1/10 kullanacagım hocam

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Sefa46 yine güzel bir konu olmuş ellerinize sağlık :) rakiplerine göre sarfiyat ciddi anlamda fazla görünüyor ama meguiars'ın genel politikası gereği alışık olunan bir durum bu da :)