Meguiars Snow Foam İncelemesi

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
bende 4-5 çeşit köpük var. 1900-1950ml su üzerine 30-50 ml arası şampuan eklerim kwazar pompaya ( pompa ucunda azıcık modifiye var bulaşık süngerinin yeşil kısmını tıkıştırdım)

kwazar pompa da 100 ml yerine 40-50 ml ile bir kez daha dene istersen. çok şampuan koyunca daha iyi olur gibi bi mantık var genelde ama ben 30ml koyunca bile gayet güzel sonuç aldım. hatta daha iyi bile geldi bana . psikolojik te olabilir kesin karşılaştırma için gerekli ortam şartları bende mevcut olmuyor.

teşekkürler anlatım için merak ettiğim bi üründü. fiyatı dışında şekil şemalı güzel )))

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler foam lance ile daha güzel köpük yapar ama ürün ml olarak çok az bir galonluk ebatlarda daha hesaplıya gelirdi.

DENİZLİ

mehmetustoglu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İncelemeniz için teşekkürler, gayet bilgi verici bir paylaşım olmuş. Artan döviz kurlarıyla birlikte ürün de zamlanmış, 222,61 TL olmuş. Ben elle yıkama için bu ürünü düşünmüştüm ama fiyatına göre ürünün 946 ml. olması yüzünden vazgeçmiştim.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Tüketimi fazladır, azdır. Maliyeti yüksektir, düşüktür. Bunlara hiç değinmeyeceğim önemli olan böyle kimsenin kullanmadığı bir ürünü inceleyip bizlere sunmanızdır. Teşekkür ederim kendi adıma :alkıssx:

Temizlik performansı hakkında bir kaç yorumunuzu da paylaşabilirseniz tadından yenmez. :rahattx: