Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz ?
Bugun 3 Dev Markanin Ürün incelemesini yapiyoruz coktandir Aklimdaydi anca firsat geldi arkadaşlar Ürünler içerik olarak birbiriyle ayni detayli inceleme testi sizlerle arkadaşlar keyifli izlemeler.
Ürün İçerikleri ve Fiyatlandirma
Meguiars Ceramic Wax
Kokusu Cok iyi Meyve kokulu
768 ML Fiyat En Dusuk 330₺
Sonax Ceramic Wax
Kokusu güzel ne oldugunu tam anlayamadim.
750 ML Fiyat En Düsük 234₺
Turtle Wax Ceramic Wax
Kokusu Fena degil
500 Ml En Dusuk 170₺
Arkadaslar Test e Başliyoruz.
Aracimizi öncesinde Divortex V6 ile yikandi ve Kurulandi.
Daha Sonra Yüzey Temizligi icin M700 Kullandim.
Kaput un Sagini Turtle Wax a ayirdik ve ilk test icin başladik.
Orta bölümü Sonax a ayirdik devamm
Sol Taraf Meguiars icin ayirdik.
Uygulama Sona Erdi Arkadaşlar
MEGUİARS
SONAX
TURTLE WAX
TESTLER
Basincli Su Testi
Hafif Basincli Su Testi
Kova Su Testi
MEGUİARS
SONAX
TURTLE WAX
Karşilastirmamiz sona erdi arkadaşlar İlk olarak Parlaklik olarak belirgin bir fark yok ama su iticilik olarak belirgin bir fark var Meguiars ve Sonax birbirine cok yakin hatta bir tik Meguiars önde Turtle Wax ta digerlerinin arkasindan devam ediyor Kalicilik olarak tahminim dayaniklilik 0pkonusunda En sonuncu Meguiars in olmasi muhtemel malesef pek dayanim yok Tahminim Sonaxla Turtle Wax 3/4 yikama rahat gider diye dusunuyorum.Fiyat olarak ta Turtle Wax Her zaman daha uygun bir cok markaya göre ürünlerini genelde begeniyorum.Sonax ta güzel zaten kendini kanitlamis iyi bir markadir.
Benim yorumlamam bu sekildedir arkadaşlar Kendinize iyi bakin Bir sonraki Testimizde görüsmek üzere
Bugun 3 Dev Markanin Ürün incelemesini yapiyoruz coktandir Aklimdaydi anca firsat geldi arkadaşlar Ürünler içerik olarak birbiriyle ayni detayli inceleme testi sizlerle arkadaşlar keyifli izlemeler.
Ürün İçerikleri ve Fiyatlandirma
Meguiars Ceramic Wax
Kokusu Cok iyi Meyve kokulu
768 ML Fiyat En Dusuk 330₺
Sonax Ceramic Wax
Kokusu güzel ne oldugunu tam anlayamadim.
750 ML Fiyat En Düsük 234₺
Turtle Wax Ceramic Wax
Kokusu Fena degil
500 Ml En Dusuk 170₺
Arkadaslar Test e Başliyoruz.
Aracimizi öncesinde Divortex V6 ile yikandi ve Kurulandi.
Daha Sonra Yüzey Temizligi icin M700 Kullandim.
Kaput un Sagini Turtle Wax a ayirdik ve ilk test icin başladik.
Orta bölümü Sonax a ayirdik devamm
Sol Taraf Meguiars icin ayirdik.
Uygulama Sona Erdi Arkadaşlar
MEGUİARS
SONAX
TURTLE WAX
TESTLER
Basincli Su Testi
Hafif Basincli Su Testi
Kova Su Testi
MEGUİARS
SONAX
TURTLE WAX
Karşilastirmamiz sona erdi arkadaşlar İlk olarak Parlaklik olarak belirgin bir fark yok ama su iticilik olarak belirgin bir fark var Meguiars ve Sonax birbirine cok yakin hatta bir tik Meguiars önde Turtle Wax ta digerlerinin arkasindan devam ediyor Kalicilik olarak tahminim dayaniklilik 0pkonusunda En sonuncu Meguiars in olmasi muhtemel malesef pek dayanim yok Tahminim Sonaxla Turtle Wax 3/4 yikama rahat gider diye dusunuyorum.Fiyat olarak ta Turtle Wax Her zaman daha uygun bir cok markaya göre ürünlerini genelde begeniyorum.Sonax ta güzel zaten kendini kanitlamis iyi bir markadir.
Benim yorumlamam bu sekildedir arkadaşlar Kendinize iyi bakin Bir sonraki Testimizde görüsmek üzere