Meguiars Top Coat İncelemesi

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
Ürünü sayende deneme fırsatım oldu.Bugün uygulamasını yaptım.Ürün uyguladıktan sonra kaportaya dokunduğunuzda ipeksi bir doku bırakıyor.Zaten direkt anlıyorsunuz bez daha rahat kaymaya başlıyor.Hidrofobi özelliğini test etmedim daha ama senin çektiğin videoda zaten ürünün kalitesi belli.Düşünen arkadaşlar varsa hiç çekinmeden kullanabilir.

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Top coat’ı da alınacaklar listesine ekledim :) benim araca da bayiide seramil yapıldı ama çok iyi yapıldığını düşünmüyorum. 4 ay oldu su iticilik hala boncuk boncuk. Önümüzdeki aylarda Bunu da uygulasam bi tık daha parlaklık alır mıyım gözlemlerinize göre

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Top coat’ı da alınacaklar listesine ekledim :) benim araca da bayiide seramil yapıldı ama çok iyi yapıldığını düşünmüyorum. 4 ay oldu su iticilik hala boncuk boncuk. Önümüzdeki aylarda Bunu da uygulasam bi tık daha parlaklık alır mıyım gözlemlerinize göre
İzindeyim suan 4 Ocak ta baslayacagim diger yaptigimiz testlerinde hepsini haftaya guncelleriz son durumlari goruruz hep birlikte :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba Arkadaslar 11 Ay once yaptigimiz Meguiars M688 Seramik Kaplamamizin son halini sizlerle paylasiyorum.

Kendi Yorum ve Dusuncelerim;Seramik Kaplamayi ben cok begendim Uygulamasi cok rahat dayaniklilik iyi su iticilik Top Coat la desteklenirse cok iyi

11 Ay Sonraki Su Testi

Malesef Hidrofobik etki azalmistir.Parlaklik ve Canlilik olarak hala cok iyi durumda

En son Kaporta Durumu Aracta cok hafif Silmeye bagli Kilcal cizikler mevcut Dikkatli bakilmadikca belli bile olmuyor.

Son Durum budur Bir sonraki ürün testimizde gorusmek üzere...

İyi Detaylar :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Merhaba Arkadaslar 11 Ay once yaptigimiz Meguiars M688 Seramik Kaplamamizin son halini sizlerle paylasiyorum.

Kendi Yorum ve Dusuncelerim;Seramik Kaplamayi ben cok begendim Uygulamasi cok rahat dayaniklilik iyi su iticilik Top Coat la desteklenirse cok iyi

11 Ay Sonraki Su Testi

Malesef Hidrofobik etki azalmistir.Parlaklik ve Canlilik olarak hala cok iyi durumda

En son Kaporta Durumu Aracta cok hafif Silmeye bagli Kilcal cizikler mevcut Dikkatli bakilmadikca belli bile olmuyor.

Son Durum budur Bir sonraki ürün testimizde gorusmek üzere...

İyi Detaylar :)
11 ay iyi bir süre ama artık tazelenmesi gerekiyor. Eline, emeğine, paylaşımına sağlık :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık 11 ay sonrası için su iticilik devam ediyor destek ürünleriyle 2-3 ay daha götürür buda iyi bir süre.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Emeğine sağlık 11 ay sonrası için su iticilik devam ediyor destek ürünleriyle 2-3 ay daha götürür buda iyi bir süre.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dogru dur Abi Top Coat la Desteklemeye devam ediyoruz Aslinda Seramik in ömrünun korunmasi tamamen kisinin elindedir.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Sefa46, bey ben konuyu atlamışım şimdi gördüm inceledim. ellerinize saglık.
ürün için fiyatına göre mucizeler yaratmamış. klasik bir ceramic dayanımına yakın- altında bile kalmış diyebiliriz. çünkü destekle 11 ayı zor görebilmiş olması düşündürüyor.
teşkekkürler inceleme için.

iyi detaylar.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46, bey ben konuyu atlamışım şimdi gördüm inceledim. ellerinize saglık.
ürün için fiyatına göre mucizeler yaratmamış. klasik bir ceramic dayanımına yakın- altında bile kalmış diyebiliriz. çünkü destekle 11 ayı zor görebilmiş olması düşündürüyor.
teşkekkürler inceleme için.

iyi detaylar.
Tesekkurler Hocam normal sivil hayatta belki daha fazla dayanabilir belli standartlara uyarak Benim orasi cok yogun araclar en fazla 3 gun yikamadan otopark ta malesef duramiyor o yuzden hangi urunu kullansam kaliciligi cok zayif kaliyor gecen sene Zymol Titanyum aldik araclara uygulama yaptim 1 Ay i zor gecirdi hatta yaklasamadi bile ancak disardaki bir birey uyguladiginda 2-3 ay dayanim sagladigini fark ettim yogun kullanim ve yikama olayi fazladir benim orada :)