İnceleme Meguiars Ultimate Compound&Ultimate Polish Favori İkilinin İncemesi

Furkan Topcu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Antalya
Ardından ipa ile silindiğinde çizikler geri gelecektır şahsen 3D pasta-hare giderici cila tavsiye ederim.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Meguiars kullanmadım ama çevremden ve bi kaç videodan gördüğüm kadarıyla dolgu malzemeli olduğundan dolayı çiziklerin birkaç yıkama sonrası geri gelmekteymiş.
Hocam Çevrede ve sagda solda denilen e bakmayin Zaten Bu Forum İnsanlari Dogru Bilgilendirmek icin var.Ben Sektorde 12 yildan beri varim ve 12 yildir da meguiars kullanirim Meguiars in Silikon lu Pastasi Meg 83/Meg 205 de vardir Parafin Dolgusu da Meg 105 te vardir digerlerinde yoktur simdi Meguiars Urunun de Silikon var demek genellemektir.
3D 520/3D 502/3D Nano Cut bunlardada bulunmaktadir.

Merak ettiginiz sorularin ve cevaplarini en dogru bir şekilde bu forumdan alabilirsiniz.:)

Furkan Topcu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Antalya
Hocam Çevrede ve sagda solda denilen e bakmayin Zaten Bu Forum İnsanlari Dogru Bilgilendirmek icin var.Ben Sektorde 12 yildan beri varim ve 12 yildir da meguiars kullanirim Meguiars in Silikon lu Pastasi Meg 83/Meg 205 de vardir Parafin Dolgusu da Meg 105 te vardir digerlerinde yoktur simdi Meguiars Urunun de Silikon var demek genellemektir.

Merak ettiginiz sorularin ve cevaplarini en dogru bir şekilde bu forumdan alabilirsiniz.:)
Peki sefa bey teşekkür ederim demekki bilgi kirliliğiymiş

ustun1985

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Hatay
Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz.

2023 Yilina Kadar Test Edilmeyen ürün kalmayacaktir diye ümit ediyorum zamanla paylasacagim Bircok ürün ü test ettim Arsivde mevcut zamanla paylasiyorum zaten sizlerle.

Bugün kü konuklarim Meguiars in Favori İkilisi Ultimate Compound ve Ultimate Polish Bunlar Ne Demek?

Ultimate Compound:Orta ve Hafif Kalin Cizikleri yok eden bir Pastadir.Silikonsuzdur geri gelme durumu vs olmaz.Makina İle Basari Orani %90 Elle Basari Orani %25 (Puslu Soluk bir aracin rengini açar) Ürün 473 Ml 344₺

Ultimate Polish: Compoundan kalan Hare/Hologram lari temizlemek icin kullanilir.Bu ürün Bildigimiz Pre Wax tir.Finalde Verdigi Parlaklik Mukemmeldir. Ürün 473 Ml 320₺

TEST AŞAMASİ

Test icin Bol Çizikli ve Hologramli bir Araç tercih ettim ve Uygulama icin yerini aldi.

:parıltıx::parıltıx:NOT;Uygulama yapmadan önce Mutlaka Aracin iyi yikanmasi gerekir.Demirtozu Temizligi ve Arkasindan Mutlaka Kil Uygulamasi yapilmalidir.Yapilmadigi Takdir de Arac yüzeyinde Nokta Nokta İzler kalir Kaldiktan sonra Zimpara Harici Düzeltemezsiniz.Yeni Baslayan Arkadaslar icin burasi önemli!!!

Uygulamaya Başliyoruz.

Uygulama için Dewalt Rotary ve Meg Soft Buff Pasta Pedi Kullandim Ürün ü Ped e Komple Yedirdim bir yerde toplanmasin diye.600 Devirde Baslayip 2000 devire kadar cikabilirsiniz.

Ultimate Polish Pre Wax Uygulamasi

Polish Pre Wax in Kivami güzel cok yagli degil Silmesi de Cok Rahat Parlaklik cok iyi Wax ve Sealant Öncesi kullanabilirsiniz.Finallde Buff Bezle Parlattim.

FİNALLER ÖNCESİ VE SONRASİ

UYGULAMA FİNAL VİDEOSU

Arkadaşlar Test Sona Erdi Begendigim Favori ikilinin Testini sizler icin yapmak istedim zaten görüldügü üzere Resimler Herseyi Anlatiyor Kalin Cizikler icin bir üst seviye Heavy Cut Tarzi Kalin Pasta Kullanmak gerek bu hali bile aslinda yeterli Ürün Kombini İsteyenlere yol göstermiş olalim.

Bir Sonraki Testimizde Görüsmek üzere kendinize İyi Bakin :)

ustun1985

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Hatay

Merhaba efendim bugün bir tane ürün aldım 450ml fakat orjinal mi değil mi anlayamadım? Nasıl anlayabilirim?

cyberthereaper

Çaylak Detaycı
Üye
İl
hatay
evde kendi başıma makina olmadan arabamın üzerindeki hareleri gidermek için birşeyler yapmaya çalışıyorum. doğru malzemeyi bulmaya çalışıyorum. elimde beyaz bir ford focus var. ışık da hareler görünüyor. biraz araştırdım meguiars white wax kullananlarda harelerin gittiğini söyleyen bazı yabancı kaynaklar buldum. biraz daha araştırcınca meguiars ulitmate compound'ın da bu iş için kullanıldığını gördüm. şimdi ben bunlardan hangisini kullanmam gerekir? polisaj makinası yok sadece elimle yapacağım. yardımcı olursanız sevinirim. meguiars ulitmate compound mu yoksa meguiars white wax mı?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
evde kendi başıma makina olmadan arabamın üzerindeki hareleri gidermek için birşeyler yapmaya çalışıyorum. doğru malzemeyi bulmaya çalışıyorum. elimde beyaz bir ford focus var. ışık da hareler görünüyor. biraz araştırdım meguiars white wax kullananlarda harelerin gittiğini söyleyen bazı yabancı kaynaklar buldum. biraz daha araştırcınca meguiars ulitmate compound'ın da bu iş için kullanıldığını gördüm. şimdi ben bunlardan hangisini kullanmam gerekir? polisaj makinası yok sadece elimle yapacağım. yardımcı olursanız sevinirim. meguiars ulitmate compound mu yoksa meguiars white wax mı?
İkiside El ile sonuc vermez hocam

Compound icin makina lazim White Wax kesinliklik cizik hologram vs goturmez onun amac parlaklik ve koruma saglamaktadir.

cyberthereaper

Çaylak Detaycı
Üye
İl
hatay
İkiside El ile sonuc vermez hocam

Compound icin makina lazim White Wax kesinliklik cizik hologram vs goturmez onun amac parlaklik ve koruma saglamaktadir.
Dediğin gibi elle olmadı. Çok yordu. Artık asla uğraşmam. Neyse parasını verir yaptırırım. Fakat megiuars ultimate compound pastayı geçen gün camda çıkmayan su ve kireç lekeleri için kullandım hepsi çıktı. Ne denediysem çıkmamıştı. En azından pasta başka bişeye yaradı