Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz.
2023 Yilina Kadar Test Edilmeyen ürün kalmayacaktir diye ümit ediyorum zamanla paylasacagim Bircok ürün ü test ettim Arsivde mevcut zamanla paylasiyorum zaten sizlerle.
Bugün kü konuklarim Meguiars in Favori İkilisi Ultimate Compound ve Ultimate Polish Bunlar Ne Demek?
Ultimate Compound:Orta ve Hafif Kalin Cizikleri yok eden bir Pastadir.Silikonsuzdur geri gelme durumu vs olmaz.Makina İle Basari Orani %90 Elle Basari Orani %25 (Puslu Soluk bir aracin rengini açar) Ürün 473 Ml 344₺
Ultimate Polish: Compoundan kalan Hare/Hologram lari temizlemek icin kullanilir.Bu ürün Bildigimiz Pre Wax tir.Finalde Verdigi Parlaklik Mukemmeldir. Ürün 473 Ml 320₺
TEST AŞAMASİ
Test icin Bol Çizikli ve Hologramli bir Araç tercih ettim ve Uygulama icin yerini aldi.

NOT;Uygulama yapmadan önce Mutlaka Aracin iyi yikanmasi gerekir.Demirtozu Temizligi ve Arkasindan Mutlaka Kil Uygulamasi yapilmalidir.Yapilmadigi Takdir de Arac yüzeyinde Nokta Nokta İzler kalir Kaldiktan sonra Zimpara Harici Düzeltemezsiniz.Yeni Baslayan Arkadaslar icin burasi önemli!!!
Uygulamaya Başliyoruz.
Uygulama için Dewalt Rotary ve Meg Soft Buff Pasta Pedi Kullandim Ürün ü Ped e Komple Yedirdim bir yerde toplanmasin diye.600 Devirde Baslayip 2000 devire kadar cikabilirsiniz.
Ultimate Polish Pre Wax Uygulamasi
Polish Pre Wax in Kivami güzel cok yagli degil Silmesi de Cok Rahat Parlaklik cok iyi Wax ve Sealant Öncesi kullanabilirsiniz.Finallde Buff Bezle Parlattim.
FİNALLER ÖNCESİ VE SONRASİ
UYGULAMA FİNAL VİDEOSU
Arkadaşlar Test Sona Erdi Begendigim Favori ikilinin Testini sizler icin yapmak istedim zaten görüldügü üzere Resimler Herseyi Anlatiyor Kalin Cizikler icin bir üst seviye Heavy Cut Tarzi Kalin Pasta Kullanmak gerek bu hali bile aslinda yeterli Ürün Kombini İsteyenlere yol göstermiş olalim.
Bir Sonraki Testimizde Görüsmek üzere kendinize İyi Bakin