İnceleme Meguiars Ultimate İnterior Detailer

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar İyi Bayramlar

Test Konuğumuz Meguiars Ultimate İnterior Detailer yaklasik 7/8 senedir araliksiz kullandigim ürün benim icin demirbaş bir üründür.

Forumda cok fazla özelden ve Wp tan soran eden oluyor bende paylasayim dedim

Ultimate İnterior Kauçuk,Vinil,Plastik ve Torpido Temizleyici ve Koruyucu özelliktedir.

UV Korumasi mevcut,mat bir Finali vardir.

Dokunmatik ekranda ve gösterge ekranindada kullanilabilir.Yagli bir yüzey birakmaz o yüzden toz tutmama özelliği iyidir.

Test Aşamasi

Finali ve Uygulama bölgeleri bu sekilde arkadaşlar ben begeniyorum ancak Fiyatlari bayagi artti 530₺ seviyesinde.

Bir sonraki testimizde görüsmek uzere kendinize iyi bakin.

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Eline sağlık abi :) Shiny garage interior quick detailer ile benzer ürünler sanırım ikisi arasında fark var mıdır kullandıysan :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline sağlık abi :) Shiny garage interior quick detailer ile benzer ürünler sanırım ikisi arasında fark var mıdır kullandıysan :)
Meguiars Ultimate kalite olarak 1 Tik daha iyi ama Shiny Garage nin kokusu daha guzel :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkürler reis :begenixx: Bir tık parlatma etkisi var gibi geldi bana yoksa fotoğraflar mı yanıltıyor? Kıyaslamak gerekirse bilindik mat ürünlere göre auto finesse spritz veya shiny garage interior detailer ın yanında nasıl duruyor?

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İnceleme için teşekkürler reis :begenixx: Bir tık parlatma etkisi var gibi geldi bana yoksa fotoğraflar mı yanıltıyor? Kıyaslamak gerekirse bilindik mat ürünlere göre auto finesse spritz veya shiny garage interior detailer ın yanında nasıl duruyor?
3 üründen de var reis olmadi kiyaslama yaparim ama goruntusu mat isik biraz parlatmis gozukuyor

dmnebbkr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Sefa hocam aynı üründen bendende var ama konsolda hafif bir parlama yapıyor gibi. bu parlama normal mi? yoksa ben ürünü fazla mı kullandım.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam aynı üründen bendende var ama konsolda hafif bir parlama yapıyor gibi. bu parlama normal mi? yoksa ben ürünü fazla mı kullandım.
Normal.hocam bu ürün hem temizleyico hem koruyucu oldugu icin hafif bir parlakligi var yüzeyde zaten resimlerden de biraz belli oluyor ancak ürünü biraz az kullanin hocam mikrofiber ped le uygularsaniz daha iyi olur.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Deri alanların temizliği için ne kullanıyorsunuz, benim amacım bir ürün ile araç içinde ne var ne yok temizlemek, böyle bir ürün tavsiyeniz olabilir mi?
Koch Chemie PO
K2 Letan Foam
Deturner Leather QD

Derileriniz çok kirliyse Carpet Cleaner tarzinda bir urunu sulandirip da kullanabilirsiniz.