Mercedes 200 E Detailing (auto glanz supernova-zymöl titanium)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Maşallah abi eline sağlık. Uzun zaman oldu Uygulamalarını özlemiştik. Araba hak ettiği parlaklığa kavuşmuş. İnşallah sahibi dikkatli olur bu emeği ve parlaklığı korur.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim kardeşim. Sanki yıllardır konu açmadım. Altı üstü en fazla 2 ay oldu:kahkahaa:
Estağfurullah. Teşekkür ederim.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ellerine sağlık üstat başlığını tepede görünce heyecanlandım o kadar özlettin kendini :)

Türkiye’deki en şanslı 200E olabilir emin ellerde araba.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Özlettiniz Masterım:) Araba çok eski ama finaller fabrika çıkışı:utan: Yolda bakan çok oluyordur:hava:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 3 ay sonra aracımız ilk defa yıkanıyor. Baya bir yağmur çamur gördü. Koruma tam ölmese bile oldukça zayıflamış. Çok fazla lafı uzatmadan konuya girelim.

Kirli hallerimiz şu şekilde. Bu arada hava çok soğuk :)

Davlumbazlara Arexons Fulcron sıkarak ön yıkama işlemleri ize başlıyoruz.

Hemen sonrasında yeni gelen Mjjc Pro foam lance ile Flowey ev 13 kullanarak sonow foam yıkamaya geçtim. Mjjc ile detaylı ve karşılaştırmalı test yapacağım. Bu yıkamada vakit az olduğu ve havada çok soğuk olduğu için yapamadım.

Köpük çalışırken bende vp fırca ile detaylar ile ilgilendim.

Durulamamızı yaptık ve jant lastik ve davlumbaz detayları için temaslı yıkamaya geçtik artık.
Kovaya CG stiky ve CG diablo koydum.

Davlumbazlara tekrar Arexons Fulcron kullandım,
Jantlara CG signature kullandım.

Sıra kova yıkamasına geldi. Adams Car Shampoo kullandım. Gerçekten başarılı bir şampuan. Önce faom ile uyguladım, üzerine kova ve eldiven ile girmiştim.

Durulama ve kurulama işleminden sonra zayıflamış korumamızı tazelemek için Soft99 un adını okuyamadığım ürününü kullandım.

Ürün mazot gibi kokuyor. Ben biraz fazla fazla sürdüm sanırım. Kuruyunca Güneşte yanan tene sürülen yoğurt gibi oldu:)

Camlara Soft99 glaco kullandım. Çok sevdiğim bir ürün. Tavsiye ederim.

Lastiklerde karışım kullandım yine.

Dış plastik aksama yine çok sevdiğim bir ürün olan vp black the future kullandım.

Davlumbazlara 3d magic dressing kullandım.

İç temizliğe vakit kalmayınca giremedim.

Buyurun finaller.

Videomuzda uygulama detaylarını bulabilirsiniz. Keyifli seyirler herkese.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Masterim ellerine sağlık, mükemmel bir uygulama yine. Özlemiştik seni. Arayı açıyorsun yine. Maşallah diyelim ki arkası da gelsin :kalplix:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Masterim ellerine sağlık, mükemmel bir uygulama yine. Özlemiştik seni. Arayı açıyorsun yine. Maşallah diyelim ki arkası da gelsin :kalplix:
Teşekkür ederim kardeşim. Arayı mecburen kış şartları ve işler yüzünden biraz açılıyor ama sıklaştırırız inşallah.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Ellerinize sağlık usta,
3ay uzun bir zaman olmasına rağmen az kirlenmiş, ben 3haftadır yıkamıyorum üstüne kar felanda yağdı araba çok berbat binesim gelmiyor.:confused:

Soğuk etkilemiş herhalde 2li 3lü combolar olurdu eskiden yıkama üstü polisaj felan görürdük:)
Arayı açmayalım:)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerinize sağlık usta,
3ay uzun bir zaman olmasına rağmen az kirlenmiş, ben 3haftadır yıkamıyorum üstüne kar felanda yağdı araba çok berbat binesim gelmiyor.:confused:

Soğuk etkilemiş herhalde 2li 3lü combolar olurdu eskiden yıkama üstü polisaj felan görürdük:)
Arayı açmayalım:)
Teşekkür ederim, jantlar falan baya kirliydi, siyah renk kiri göstermemiş pek. Ama dediğin gibi iyi yine.
Bir önce ki yıkamasında dediğin gibi inceden polisaj üstüne polisaj yapmıştım bu sefer soğuk kesti önümüzü biraz. Gerek de yoktu aslında önceki wax iyi korumuş arabayı.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 3 ay sonra aracımız ilk defa yıkanıyor. Baya bir yağmur çamur gördü. Koruma tam ölmese bile oldukça zayıflamış. Çok fazla lafı uzatmadan konuya girelim.

Kirli hallerimiz şu şekilde. Bu arada hava çok soğuk :)
Elinize sağlık soğuktan dışarı çıkamıyoruz
Canon pro testini bekliyoruz

Davlumbazlara Arexons Fulcron sıkarak ön yıkama işlemleri ize başlıyoruz.

Hemen sonrasında yeni gelen Mjjc Pro foam lance ile Flowey ev 13 kullanarak sonow foam yıkamaya geçtim. Mjjc ile detaylı ve karşılaştırmalı test yapacağım. Bu yıkamada vakit az olduğu ve havada çok soğuk olduğu için yapamadım.

Köpük çalışırken bende vp fırca ile detaylar ile ilgilendim.

Durulamamızı yaptık ve jant lastik ve davlumbaz detayları için temaslı yıkamaya geçtik artık.
Kovaya CG stiky ve CG diablo koydum.

Davlumbazlara tekrar Arexons Fulcron kullandım,
Jantlara CG signature kullandım.

Sıra kova yıkamasına geldi. Adams Car Shampoo kullandım. Gerçekten başarılı bir şampuan. Önce faom ile uyguladım, üzerine kova ve eldiven ile girmiştim.

Durulama ve kurulama işleminden sonra zayıflamış korumamızı tazelemek için Soft99 un adını okuyamadığım ürününü kullandım.

Ürün mazot gibi kokuyor. Ben biraz fazla fazla sürdüm sanırım. Kuruyunca Güneşte yanan tene sürülen yoğurt gibi oldu:)

Camlara Soft99 glaco kullandım. Çok sevdiğim bir ürün. Tavsiye ederim.

Lastiklerde karışım kullandım yine.

Dış plastik aksama yine çok sevdiğim bir ürün olan vp black the future kullandım.

Davlumbazlara 3d magic dressing kullandım.

İç temizliğe vakit kalmayınca giremedim.

Buyurun finaller.

Videomuzda uygulama detaylarını bulabilirsiniz. Keyifli seyirler herkese.

Elinize sağlık hocam
Biz dışarı çıkamıyoruz arabanın dışı leş gibi
Canon pro testini bekliyoruz