Mercedes C 200 Dizi Kıvamında Uygulamalar :)

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar bugün hem kusurlarını görmek hemde kendime bir reçete oluşturmak için yeni aldığım araca bir yıkama gerçekleştirdim.

Valet pro ANSF ile ön yıkama
Valet pro concentrated ile çift kova
Lastik jant ve kapı içlerine Kwazar ile ANSF ve Bilberry karışımı.

Bu arada hacı abi azıcık kıskandı sanırım :) Bakışlarından onu hissettim. Aslında kendisinin kalıcı yenilerin gelip geçici olduğunu bilir ama bu sefer çok kirli sanırım o yüzden biraz bozuldu. Neyse konuştuk tatlıya bağladık :)

Bunlarda Finallerimiz :)

Birkaç fotoğraf açık alanda çekmek istedim garaja ulaşamadan yağmura yakalandım :(

İzleyen herkese teşekkür ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@occan, bey önce yeni araç hayırlı olsun. güzel günlerde binmek nasip olsun inşallah. yıkam için de ellerinize saglık hacının gönlünü almanız iyi olmuş .

iyi detaylar.

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@occan, bey önce yeni araç hayırlı olsun. güzel günlerde binmek nasip olsun inşallah. yıkam için de ellerinize saglık hacının gönlünü almanız iyi olmuş .

iyi detaylar.
:D Teşekkür ederim. Hepimiz inşallah araçlarımıza güzel günlerde biner detayınıda gönlümüze göre yaparız.
Hacı Abi araç konusunda tek vazgeçilmezim gönlünü almasam kesinlikle olmazdı :D

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dip köşe baya sağlam bir yıkama olmuş, eline sağlık abi. Kazasız, belasız güzel günlerde keyifle binersin inşallah yeni Yıldız'a. :)
Teşekkür ederim. 4 saat kadar uğraştırdı ama malesef ben hiçbir yıkamamı 3 saat altında bitiremediğim için artık standart sanırım :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğinize sağlık,güzel bi yıkama olmuş uygulama öncesine çok iş bırakmamışsınız :) ikisinede maşallah diyelim:nazar: