Mercedes C 230 seramik uygulamam

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Buğra final fotolarını mercedese gönderelim katalog fotosu yapsınlar harika görünüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize emeğinize sağlık. Köpük olan fotolarda duraklayıp derinlere daldım :D şaka bi yana şahane uygulama. Final fotolarında araç hak ettiğim değeri buldum der gibi poz vermiş resmen. Araç özellikleri de kondisyonu da çok çok güzelmiş, bayıldım. Maşallah:nazar:

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Elinize emeğinize sağlık. Köpük olan fotolarda duraklayıp derinlere daldım :D şaka bi yana şahane uygulama. Final fotolarında araç hak ettiğim değeri buldum der gibi poz vermiş resmen. Araç özellikleri de kondisyonu da çok çok güzelmiş, bayıldım. Maşallah:nazar:
Çok teşekkür ederim karsta ikamet ediyorum şuanlık gezerken (tabi eskiden di :( covid den dolayı )hep araç fotoğraflarını düşünüyorum nasıl çıkar diye burası da tren garı önü muhtemelen eski vagonlar var yollardır çürümüş güzel çıkıyor araçlar aslında ön kısımları araç giricek gibi olsa eski rus yapıları da mevcut hem tren hem eski rus yapıları çok güzel oluyor

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık ustam, Detailing kadar fto işinde de çok başarılı finaller. Araç çok iyi maşallah.