elinize sağlık ilk hali ve bitmişi ile arasında evrim geçirmiş resmen araba, tabi bunda işçilik dışında çekilen kaliteli fotoğraflarında etkisi var, çok güzel olmuş
Elinize emeğinize sağlık. Köpük olan fotolarda duraklayıp derinlere daldım şaka bi yana şahane uygulama. Final fotolarında araç hak ettiğim değeri buldum der gibi poz vermiş resmen. Araç özellikleri de kondisyonu da çok çok güzelmiş, bayıldım. Maşallah
Elinize emeğinize sağlık. Köpük olan fotolarda duraklayıp derinlere daldım şaka bi yana şahane uygulama. Final fotolarında araç hak ettiğim değeri buldum der gibi poz vermiş resmen. Araç özellikleri de kondisyonu da çok çok güzelmiş, bayıldım. Maşallah
Çok teşekkür ederim karsta ikamet ediyorum şuanlık gezerken (tabi eskiden di covid den dolayı )hep araç fotoğraflarını düşünüyorum nasıl çıkar diye burası da tren garı önü muhtemelen eski vagonlar var yollardır çürümüş güzel çıkıyor araçlar aslında ön kısımları araç giricek gibi olsa eski rus yapıları da mevcut hem tren hem eski rus yapıları çok güzel oluyor