Mercedes Cls320 / Master Detailing

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Merhaba,
Daha önce iç temizliğini ve motorunu yaptığım araç dış uygulamalar için tekrar misafirim oldu. Fotoğrafların tamamını bu konuda birleştireceğim.

Yüzeyi oldukça kontamine olmuş araca detaylı yıkama, demir tozu ve kil uygulaması yaptım. Zift temizliğin de yaptıktan sonra uygulama alanına aldım.
Daha önce hatalı işlem yapılmış eski sahibi tarafından. Araba kasap tarafından doğranmış açıkça söylemek gerekirse. Düzensiz mikron değerleri, boya açılmaları mevcut. Aracın sol tarafı komple mikron boya atılmaya çalışılmış, bizden önceki uygulamayı yapan kişi bunu fark etmediği için o kısımlarda epey hasar vardı. Sol arka çamurluğunun da boyalı olduğu bilgisini de sahibine verdik. Mikron değerlerinden, portakal kabuğu veya başka bir şekilde anlaşılmıyordu zaten ekspertiz de anlamamış. Verniğin sertliği ve polisaj anındaki kokusundan anladık.

Polisaj sonrası koruma olarak meguiars ceramic wax, camlara su itici kaplama yapıldı. İçi ve motoru tekrar elden geçirildi.

Uygulama esnasında fotoğrafım yok, finalleri paylaşıyorum. Takip eden herkese teşekkürler
Ayrıca araç satılık, 2009 model 300k kilometre. İlgilenen olursa bana ulaşabilirsiniz.

Benzer Uygulamalarım
Vespa gt200 detailing
Mercedes E300 detailing
Vw Polo final // Master Detailing
Bmw 116d iç temizlik | Master Detailing
Mercedes E250 Coupe final
Vw Tiguan Rline | Master Detailing
Mercedes S350 4Matic detailing
Astra k detailing hayata dönüş

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık Berkay çok güzel anlatmışssın, ekspersiz boyayı anlamamış dedin, aklıma gelen birşeyi anlatayım; Yıllar önce, yeni açılan bir lastikçiye uğradım tanışmak için, sohbet muhabbet derken, sahibi sektöre yeni girdiğini söyledi, hayırlı olsun dedim, dedim neden lastik lastikçilik? Daha önceden kömürcüydüm, doğalgaz iyice yaygılanşınca iş bitti, baktım kömür kara, lastik kara, bende lastikçi açtım dedi... Exprerlerde de böyle durumlar çok sanırım :D

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Eline emeğine sağlık Berkay, hatalar yakalanmış, sahibi üzülmüştur.. :incelemex:

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Kardesim Eline Saglik Tertemiz Olmuş Mis Gibi:alkis:
Teşekkür ederim :)

Eline sağlık Berkay çok güzel anlatmışssın, ekspersiz boyayı anlamamış dedin, aklıma gelen birşeyi anlatayım; Yıllar önce, yeni açılan bir lastikçiye uğradım tanışmak için, sohbet muhabbet derken, sahibi sektöre yeni girdiğini söyledi, hayırlı olsun dedim, dedim neden lastik lastikçilik? Daha önceden kömürcüydüm, doğalgaz iyice yaygılanşınca iş bitti, baktım kömür kara, lastik kara, bende lastikçi açtım dedi... Exprerlerde de böyle durumlar çok sanırım :D
Teşekkür ederim :) Olmaz mı :D Bazen fabrikada boya kalın atılıyor exper boyalı zannediyor. Mikron bakmakla iş bitse hepimiz exper oluruz :)

Eline emeğine sağlık Berkay, hatalar yakalanmış, sahibi üzülmüştur.. :incelemex:
Teşekkür ederim. Üzüldü tabi. Ondan kötüsü boya açılmaları pastayla düzelir diye düşünüyordu ama malesef :( Rötüş yaparak kapattım.

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Berkay bu aracı ilk çıktığında çok beğenmiştim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi