Arkadaşlar buradaki tavsiyeler üzerine hepsini yaptım. Granür sabun aldım dalin marka, yumuşatıcı gözüne sirke koydum yıkadım kurumadan önce fırçaladım kuruduktan sonra fırçaladım. Aqua delux felç oldu, bırak kurulamayı suyun üstüne koysan yüzer o derece illet oldum. Şu pervolü bi deneyeceğim bundanda sonuç alamazsam beze kabahat bulmak istemiyorum ama auto finesse aqua deluxe rezalet bi bezmiş.
Merhaba önce geçmiş olsun diyelim. Empati yaparsak üzücü bir durum. Sizi gayet iyi anlıyorum.
Burada söylenen ve sizinde uyguladığınız yöntem işinize yaramamış. Aslında ben size birazdaha farklı ama teoride aynı yöntemi önereceğim.
Sizin üründe (havlu) anladığım kadarıyla yogun bir kireçlenme ve akabinde tüylerin mukavemetini kaybetme hadisesi vuku bulmuş.
Burda bahsi geçen yöntemler bu durum şartlarında yetersiz kalmakta. Bunlar rutin yıkamalarda kullanılır. Sizin sıfırlama dediğimiz yöntemi kullanmanız lazım.
Bu yönrem;
Bir geniş alanlı kabın içine mümkünse ürün tam açık olacak şekilde yatırılmalı. Üzerine tam kapatacak şekilde 4/1beyaz sirke gerisi ılık su konulmalı. Minimum 24saat bekletilmeli belli aralıklarla ters çevrilmesi ve devamında çıkarılıp iyice el yöntemiyle sıkılıp ç. Makinesinde 40 ila 50 derece sıcaklıkta Perwoll b. o. İle uzun programda Yıkanmalı. Kurutma öncesi silkme teknigle çırpılmalı bu her kenar için 4 ayrı ayrı tekrarlanmalıdır.
Belki bu yöntem hayata geri dönüş öpücügü olabilir ürün için.