MikroMarket.net & Detail Forum Özel Kampanyası

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Araba benim araba degil bu arada cizik, hare vs goze carparsa yaftalamayin ahahah :)

Rica ederim.

Bu arada sparki yikadiktan sonra cirpmamistim. Gece yikadim cocuk uyuyordu ses olur diye yapamamistim oyle kurumustu. Bu nedenle ipler daha yapisik gorunebilir yaniltmasin. Guzel bez fiyatina gore.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MikroMarket

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Bursa
Merhaba Kıymetli Detail Forum üyeleri,

Ben www.mikromarket.net internet sitesi Dijital Satış Sorumlusu İsa.

Forum sayfanıza özel %10 indirim kampanyamız Haziran ayı sonuna kadar devam etmektedir.
Fakat piyasa şartları gereği haziran ayı içerisinde fiyatlarda artış yapılması planlanmaktadır. Bu sebeple yapmayı düşündüğünüz alışverişler var ise biran evvel yapılması adına bilgilendirmek istedim.
Alışverişlerinizi size özel oluşturulan DETAİLFRM kodu ile yapmaya devam edebilirsiniz.

Dilerseniz bize info@mikromarket.net mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Değerli iş birliğimizin devamını ve sağlıklı günler dileriz.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Bugün tam uyanamadım herhalde, 2 defadır konuya girip bakıyorum sonra web sitesine gidiyorum böyle kurulama havlusu nerede diye bakınıyorum :D:D
Wax beziymiş; şimdi düzeldi herşey :D:D
Dün ki rötuş uygulaması kötü etkilemiş abi seni, hala uyuyorsuun:)

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Şu wax bezlerine elim kaçtır gidip geliyor bir türlü alamadım bu karşılatırmada herhangi bi r fark varmı sizce gyeon markasıyla
sanki gyeon biraz daha peluş gibi mi duruyor? elleme ve kullanım bilgisi var mı acaba son yorumlara göre almayı planlıyorum.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Şu wax bezlerine elim kaçtır gidip geliyor bir türlü alamadım bu karşılatırmada herhangi bi r fark varmı sizce gyeon markasıyla
sanki gyeon biraz daha peluş gibi mi duruyor? elleme ve kullanım bilgisi var mı acaba son yorumlara göre almayı planlıyorum.
Çok fark yok, fiyatları dışında. Geçenlerde kullandım gayet güzel yapıyor işini ,fiyatının üzerinde performans sergiledi İpleri gyeondan daha uzun:)

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Pasta artığını silmek için kullandım geçen gün. Gayet yumuşak bir bez, kolay kolay dolmuyor. Tavsiye ederim. Bir üçlü paket almıştım, ikinci partiyi de almayı düşünüyorum.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Pasta artığını silmek için kullandım geçen gün. Gayet yumuşak bir bez, kolay kolay dolmuyor. Tavsiye ederim. Bir üçlü paket almıştım, ikinci partiyi de almayı düşünüyorum.
hadi ya 3 lü aldım denemek için. keske 6 lı alsaydım neyse bakalım basşka zaman işallah teşekkür ederim.

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Benimde kargolarım geldi. Ancak alışverişim 100tlyi geçmesine rağmen kargoyu alıcı ödemeli göndermişlerdi. İletişime geçtim ve çok kısa bir sürede kargo parasını iade ettiler. İlgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bir daha kesinlikle alışveriş yapıcağım bir site oldu :)

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Kapı araları ve jant temizliğinde kullanılacak bez tavsiyeniz var mı arkadaşlar kampanya bitmeden bizde alalım.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
bende 3 lü almıştım 1 ini arkadaşa verdim. 1 cila 1 pasta için yeter diye düşünmüştüm :D sizin 2. part ne içindi alım