Araba benim araba degil bu arada cizik, hare vs goze carparsa yaftalamayin ahahah
Rica ederim.
Bu arada sparki yikadiktan sonra cirpmamistim. Gece yikadim cocuk uyuyordu ses olur diye yapamamistim oyle kurumustu. Bu nedenle ipler daha yapisik gorunebilir yaniltmasin. Guzel bez fiyatina gore.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum sayfanıza özel %10 indirim kampanyamız Haziran ayı sonuna kadar devam etmektedir.
Fakat piyasa şartları gereği haziran ayı içerisinde fiyatlarda artış yapılması planlanmaktadır. Bu sebeple yapmayı düşündüğünüz alışverişler var ise biran evvel yapılması adına bilgilendirmek istedim.
Alışverişlerinizi size özel oluşturulan DETAİLFRM kodu ile yapmaya devam edebilirsiniz.
Bugün tam uyanamadım herhalde, 2 defadır konuya girip bakıyorum sonra web sitesine gidiyorum böyle kurulama havlusu nerede diye bakınıyorum
Wax beziymiş; şimdi düzeldi herşey
Bugün tam uyanamadım herhalde, 2 defadır konuya girip bakıyorum sonra web sitesine gidiyorum böyle kurulama havlusu nerede diye bakınıyorum
Wax beziymiş; şimdi düzeldi herşey
Şu wax bezlerine elim kaçtır gidip geliyor bir türlü alamadım bu karşılatırmada herhangi bi r fark varmı sizce gyeon markasıyla
sanki gyeon biraz daha peluş gibi mi duruyor? elleme ve kullanım bilgisi var mı acaba son yorumlara göre almayı planlıyorum.
Şu wax bezlerine elim kaçtır gidip geliyor bir türlü alamadım bu karşılatırmada herhangi bi r fark varmı sizce gyeon markasıyla
sanki gyeon biraz daha peluş gibi mi duruyor? elleme ve kullanım bilgisi var mı acaba son yorumlara göre almayı planlıyorum.
Kapamanyaya ön ayak olan ve duyuran @Pro 'ya, foruma özel kapmanya yapan @MikroMarket 'e ve fotoğraflar ile gaza getiren @omrslhmms 'a teşekkür ederim
Aldık birşeyler
Pasta artığını silmek için kullandım geçen gün. Gayet yumuşak bir bez, kolay kolay dolmuyor. Tavsiye ederim. Bir üçlü paket almıştım, ikinci partiyi de almayı düşünüyorum.
Pasta artığını silmek için kullandım geçen gün. Gayet yumuşak bir bez, kolay kolay dolmuyor. Tavsiye ederim. Bir üçlü paket almıştım, ikinci partiyi de almayı düşünüyorum.
Benimde kargolarım geldi. Ancak alışverişim 100tlyi geçmesine rağmen kargoyu alıcı ödemeli göndermişlerdi. İletişime geçtim ve çok kısa bir sürede kargo parasını iade ettiler. İlgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bir daha kesinlikle alışveriş yapıcağım bir site oldu