MikroMarket.net & Detail Forum Özel Kampanyası

müsaitbiyerde

Çaylak Detaycı
Üye
Daha önce kurulama bezlerini kullanan üstadlara bir sorum var. Bezler kenarlı olduğu için çizme gibi bir durum oluşuyor mu acaba?

Stilwater

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Emeği geçenlere teşekkür ederim. Bez ihtiyacı olanlar için güzel kampanya.

esselcuk

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Daha önce kurulama bezlerini kullanan üstadlara bir sorum var. Bezler kenarlı olduğu için çizme gibi bir durum oluşuyor mu acaba?
İsterseniz kenarlarını @ege hocamın anlattığı şekilde çıkarabilirsiniz.

merhaba ;
artık beze fazla para devrini kapandı . evet yanlış duymadınız . günümüz şartlarında twisted pile diye adlandırılan ( burgu hav- iplik ) microfiber bezlerin havluların fiyatları belli . çok iyi su çekme kapasiteleriyle hatta bunu çift kat olarak tasarlamalarıyla çok büyük kolaylış saglayan bu bezler artık küçükte olsa tr pazarında ve çok çok uygu fiyata hemde.

kalite sorgulaması yapmadan ( çin üretimi çünkü ) yaptıgı işleve bakarak 40X60 gibi orta boy diyebilecegimiz bir bez 21 tl gibi bir rakama alınabiliyor.

bahsi geçen ürünü ben aldım ve bizim istemedigimiz biye diye adlandırılan siyah saten kenarlıkları çıkartım ve günümüz kaliteli bezlerin görünümüne kavuşturdum. şimdilik ben daha iyisini yapanakadar en iyisi bu. gülücük.

iyi seyirler.

not: link ve toplu alım fiyat bilgisi . Spark Oto Kurulama Bezi 6'lı 60x40 cm 270 gr Gri Fiyatı

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Markayı görünce ufak bir beyin fırtınası ile hatırladım bu mikrotex cam bezi Adana daki evde yıllardır duruyordu yeni keşfettim diğer baklava desenli olanlar ile cam silmek zor bu çok daha iyi siliyor memnun kaldım diyebilirim
Bu da yıllardır evde duran emektar:)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Markayı görünce ufak bir beyin fırtınası ile hatırladım bu mikrotex cam bezi Adana daki evde yıllardır duruyordu yeni keşfettim diğer baklava desenli olanlar ile cam silmek zor bu çok daha iyi siliyor memnun kaldım diyebilirim
50x70 baklava desenli çok güzel su emiyor, camları kurularken işe yarayabilir.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Aynı yapida 2 adet cam bezi mevcut diger hantal bezlerdense bu tarz bezi tercih ediyorum bende. :atess:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Kurulama konusunda daha iyi evet elimde hem mikrotex hem de baklava desenli olan bimin cam bezi var bir karşılaştırma yapabilirim isterseniz ama cam temizleyici olarak mintax camsil var:)
Bence yapabilirsin, sonuçta karşılaştırmanın iyisi kötüsü olmaz bide aynı camsil kullancağınız için bezlerin kalitesi anlaşılır diye düşünüyorum.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Microfiber kurulama bezi perfonmansı nasıl kullananlar yorum yapabilir mi? Fiyatına göre bir klin bir wizard beklemem ama yinede biraz iyi olmalı?

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Üzmez sizi 3lü alin bir set. Detay dunyasinin vp carpettan sonra gordugu en f/p urundur kendisi.
Valla bir üçlü set, iki cam bezi, bir cila bezi aldım. Kurulama bezi ile bir cam bezini benim diğer bezleri gören merakla malzemelerimi izleyen bir arkadaşıma hediye edicem.

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Uyarı: Hediye çeki geçersiz ya da bakiye kadar kullanıldı!
Şeklinde bir uyarı çıkıyor kodu girmeye çalışınca.