Hocam yanlış anlaşılmalara mahal vermek istemem, sizinle alakalı bir durum değil. İnceliğiniz için teşekkür ederim Sizin herkes gibi ortak alımdan önce bireysel olarak iletişime geçmeniz çok normal 
Benim kastım ortak alım ile adamın elindeki tüm fırçalar için pazarlık yapıp bir fiyat avantajı oluşturuyoruz. Listeler belirleniyor, konu kapanıyor. Bunun üzerine bireysel iletişim kuranlara sitemim.
Şunu da vurgulamakta fayda var, sitemim kendi adıma değil. Burada bir samimiyetten birliktelikten bahsediyoruz ama her domates kasasında olduğu gibi bizim içimizde de hamlar var.
Benim kastım ortak alım ile adamın elindeki tüm fırçalar için pazarlık yapıp bir fiyat avantajı oluşturuyoruz. Listeler belirleniyor, konu kapanıyor. Bunun üzerine bireysel iletişim kuranlara sitemim.
Şunu da vurgulamakta fayda var, sitemim kendi adıma değil. Burada bir samimiyetten birliktelikten bahsediyoruz ama her domates kasasında olduğu gibi bizim içimizde de hamlar var.

şu an stok yok anladığım kadarıyla ama olur da bir yerlerden temin edebilirlerse, bana da 1 uzun yazar mısın ?
Pazertesi günü stok olursa eğer 1 adet uzun boy için ben de talibim.