Ortak Alım Mothers Jant&Davlumbaz Fırçası(Tamamlandı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam yanlış anlaşılmalara mahal vermek istemem, sizinle alakalı bir durum değil. İnceliğiniz için teşekkür ederim Sizin herkes gibi ortak alımdan önce bireysel olarak iletişime geçmeniz çok normal :)

Benim kastım ortak alım ile adamın elindeki tüm fırçalar için pazarlık yapıp bir fiyat avantajı oluşturuyoruz. Listeler belirleniyor, konu kapanıyor. Bunun üzerine bireysel iletişim kuranlara sitemim.

Şunu da vurgulamakta fayda var, sitemim kendi adıma değil. Burada bir samimiyetten birliktelikten bahsediyoruz ama her domates kasasında olduğu gibi bizim içimizde de hamlar var.
Hocam Haber beklediklerinzden cevap gelmezse uzunlardan birine talibim :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam Haber beklediklerinzden cevap gelmezse uzunlardan birine talibim :)
Aynı şekilde almayan yada haber gelmeyen olursa kısa yada uzun ben de talibim
Arkadaşlar gönül ister ki hepimiz bu fırçadan edinelim, sevilen bir ürün tedarik sıkıntıları var küresel anlamda. Bunun üzerine bu ürüne ve satıcıya @Cavraoğlu aracılığı ile denk gelince altın bulmuşa döndük resmen.

Mesajlarınıza üzülerek maalesef demek durumundayım, çünkü bir talep listesi var elimizde. Bu talep listesine göre hareket etmek durumundayım, ki bu sıralamada size zor pay düşer gibi görünüyor gerçekçi olmak gerekirse.

@EKU +1 uzun
@Toledo78 +1 uzun
@UmutcanE + 1 uzun
@Emre9110 +1 uzun
@smail14 +1 uzun
@es026 +1 uzun

Fırçalar tek tek adreslere kargo için hazır. Size şunu hatırlatmak istiyorum. Kargoyu yan dükkanın anlaşması ile gönderiyormuş ve akşam toplamaya geliyorlar. Bu kargolar muhtemelen yarın sabahtan işleme girecek doğal olarak adamdan bir takip numarası almamız da çok mümkün değil. Dün kargolandığından bahsettiğim Trakya bölgeye ait kargonun takip numarasını ben müşteri hizmetlerini arayıp adımı vererek aldım. Bunun en kısa yolu da şu size en yakın Yurt İçi Kargo şubesini arayıp sekreter size soru sormaya başladığında Firma Gönderileri (1) - seçin. Sonra size işte takip numarası ile mi cep numarası ile mi sorgulamak istiyorsunuz diye sorduktan sonra Diğer Gönderiler için (3)'ü tuşlayın diyecek. 3ü tuşlarsanız müşteri hizmetlerine bağlanırsınız. Yoksa bekle babam bekle :D

Son düzenleme:

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar gönül ister ki hepimiz bu fırçadan edinelim, sevilen bir ürün tedarik sıkıntıları var küresel anlamda. Bunun üzerine bu ürüne ve satıcıya @Cavraoğlu aracılığı ile denk gelince altın bulmuşa döndük resmen.

Mesajlarınıza üzülerek maalesef demek durumundayım, çünkü bir talep listesi var elimizde. Bu talep listesine göre hareket etmek durumundayım, ki bu sıralamada size zor pay düşer gibi görünüyor gerçekçi olmak gerekirse.

@EKU +1 uzun
@Toledo78 +1 uzun
@UmutcanE + 1 uzun
@Emre9110 +1 uzun
@smail14 +1 uzun
@es026 +1 uzun

Fırçalar tek tek adreslere kargo için hazır. Size şunu hatırlatmak istiyorum. Kargoyu yan dükkanın anlaşması ile gönderiyormuş ve akşam toplamaya geliyorlar. Bu kargolar muhtemelen yarın sabahtan işleme girecek doğal olarak adamdan bir takip numarası almamız da çok mümkün değil. Dün kargolandığından bahsettiğim Trakya bölgeye ait kargonun takip numarasını ben müşteri hizmetlerini arayıp adımı vererek aldım. Bunun en kısa yolu da şu size en yakın Yurt İçi Kargo şubesini arayıp sekreter size soru sormaya başladığında Firma Gönderileri (1) - seçin. Sonra size işte takip numarası ile mi cep numarası ile mi sorgulamak istiyorsunuz diye sorduktan sonra Diğer Gönderiler için (3)'ü tuşlayın diyecek. 3ü tuşlarsanız müşteri hizmetlerine bağlanırsınız. Yoksa bekle babam bekle :D

Abi emeğine sağlık karışık bir süreç oldu ama güzel oldu. Süreçte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

UmutcanE

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon

@EKU +1 uzun
@Toledo78 +1 uzun
@UmutcanE + 1 uzun
@Emre9110 +1 uzun
@smail14 +1 uzun
@es026 +1 uzun

Abim eline emeğine sağlık teşekkür ederiz

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Abi emeğine sağlık karışık bir süreç oldu ama güzel oldu. Süreçte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
@Shirb13 Recep hocam çok teşekkürler emekleriniz için.

Yok yok İbrahim hocam yanlış olmasın:mutlu:
Hocam siz Recep desenizde olur artık napalım :p:kop::kop:

Abim eline emeğine sağlık teşekkür ederiz
Ben teşekkür ederim arkadaşlar, bu vesileyle unutulmaz bir tecrübe yaşadım :) Yılmadan yolumuza devam diyoruz nasi kısmet olurda bir aksilik olmaz ise yarın @Kermssl ve @Sercan20 nin fırçaları da yola çıkacak :)

Belediye çalışıyor :p

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam siz Recep desenizde olur artık napalım :p:kop::kop:

Ben teşekkür ederim arkadaşlar, bu vesileyle unutulmaz bir tecrübe yaşadım :) Yılmadan yolumuza devam diyoruz nasi kısmet olurda bir aksilik olmaz ise yarın @Kermssl ve @Sercan20 nin fırçaları da yola çıkacak :)

Belediye çalışıyor :p
Hakkin odenmez:alkis:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Eyvallah Kerem, sağolasın. Aslına bakarsan çok bir şey yapmadım hakkın ödenmez diyecek bir şey yok ama bazı konular can sıkıcı olup zihinsel olarak yoruyor. Neyse Allah'ın izniyle bu ortak alımı kazasız belasız kapattık diyebiliriz sanırım. Bugün son parti kargo da yola çıkıyor, gözleriniz aydın @Sercan20 @graphys @Kermssl :)

Bu görüntüyle konuyu noktalayalım.

Bizlerin bu fırsattan haberdar olmamızı sağlayan @Cavraoğlu na, onun paylaşımının hemen akabinde beni haberdar edip fitili ateşleyen @omrslhmms Ömer abi ye ve arayıp fiyat konusunda pazarlık yapan @golf Necip abiye tekrar teşekkürler.

Kargoları ellerine ulaşanlarda konuya bildirimlerini yaptıktan sonra @Pro 'dan konunun kilitlenmesini talep edebiliriz.

Güzel günlerde kullanın, artık kirli davlumbaz görmeyelim :mutlu:

graphys

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
@Shirb13, hocam tekrar teşekkür ederim emekleriniz için. Elinize sağlık sağolun.

Bu arada kargo firması belli mi acaba? Ben kaçırmış olabilirim konunun içerisinde.

ozkameh

Çaylak Detaycı
Üye
Hocam merhaba uzun için alım yapabilirim var ise mevcutmudur kaçırdık mi yoksa treni ?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Eyvallah Kerem, sağolasın. Aslına bakarsan çok bir şey yapmadım hakkın ödenmez diyecek bir şey yok ama bazı konular can sıkıcı olup zihinsel olarak yoruyor. Neyse Allah'ın izniyle bu ortak alımı kazasız belasız kapattık diyebiliriz sanırım. Bugün son parti kargo da yola çıkıyor, gözleriniz aydın @Sercan20 @graphys @Kermssl :)

Bizlerin bu fırsattan haberdar olmamızı sağlayan @Cavraoğlu na, onun paylaşımının hemen akabinde beni haberdar edip fitili ateşleyen @omrslhmms Ömer abi ye ve arayıp fiyat konusunda pazarlık yapan @golf Necip abiye tekrar teşekkürler.

Kargoları ellerine ulaşanlarda konuya bildirimlerini yaptıktan sonra @Pro 'dan konunun kilitlenmesini talep edebiliriz.

@Cavraoğlu 'na sıcak fırsatı verdiği için, İbrahim abide düzenlediği için çok teşekkür ederim. :) Fiyat konusunda yardımcı olan Ömer ve Necip abiyi de teşekkürler. :)))

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Güzel gunlerde kullanin ağabeyler gardaşlar biraz degisik bir ortak alım oldu ama ne yapalim işte olur böyle şeyler diyelim. @Shirb13 ibrahim ağabey'ime özellikle forum için çabalarından kendi adımada cok tesekkür ederim saygılar herkese.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Emeğine sağlık abi.. teşekkür ederiz. Ömer ve Necip abiye de çok teşekkür ederim Allah razı olsun:)

BSI

Usta Detaycı
Üye
Hep bir umut konuya bakıyorum ama... Hep hüsran... :) Alabilen arkadaşlar güle güle kullansınlar.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
1 tane uzun alabilirim, kargo için indirimli görme şansı olursa harika olur yoksa yarı parası kadar kargo çıkar diye tahmin ediyorum
Uzun boydan varsa ben de rica edeyim 1 adet :)
1 kısa yazalım lütfen bana
Merhabalar bende 1 adet uzun fırça talebinde bulunmak istiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba. Eger stok varsa 1 uzun 1 kisa listeye yazabilirsiniz.

@Shirb13 uzun boy için yer kaldıysa beni yazabilirsin :)
merhaba bende bir uzun bir kısa alabilirim.
bir tanede uzun ben alabilirm
Ürün bitti mi, biz listeye giremedik sanırım?
Urunden kaldiysa 1 adet uzun fircada ben alabilirmiyim
Bir film izleyelim dedik 1.5 saat forumu ihmal ettik açıkta kaldık herhalde... Varsa devamı 1 kısa 1 uzun bende rica ederim...
Liste güncellenebilirse bende bir uzun istiyorum üstadlar.Listeye eklerseniz sevinirim. Şimdiden emeği geçenlere teşekkürler :)
Banada 1 adet uzun fırça.
1 adet kısa fırça yazar mısınız rica etsem.
1 adet kısa, 1 adet de uzun alabilir miyim
Selamlar mümkünse bir adet uzun almak istiyorum. :tesekkurr:
Yer olursa 1 adet uzun almak isterim
1 adet uzun için takip etmek isterim
@Shirb13
Adaş yarın adamla konuşurken daha fazla alsak bir şeyler daha olur mu diye gir konuya, hem böylece stok biter endişemizi belli etmeden stok durumunu öğrenmiş oluruz ;)
Stok yeterse bir uzun da bana yaz
1 adet uzun boy Davlumbaz fırçası almak istiyorum varsa
Ulaa ben yeni gördüm konuyu, uzun varsa alayım bir tane.
1 adet uzun boy Davlumbaz fırçası almak istiyorum. Listeye eklerseniz sevinirim
1 adet uzun almak isterim.

RMX1921 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Shirb13 İbrahim hocam kontenjanda yer varsa 1 adet uzun 1 adet de kısa alabilirim.
@Shirb13 @golf

Sanirim organizasyon yukunu siz cekiyorsunuz. Adamdan stok bilgisi ve fotograf isterseniz, tum sarf malzemeler ve kimyasallarin falan, erken tatile yollariz kendisini :)

Stoklari eritelim diye baslik acar ;) bir de bu fiyattan bile para kazanabiliyor adam goruyorsunuz degil mi bize nasil fiyatllarla urun satildigini.

Bende fircadan 1 tane var zaten. Baskasinin hakkini yemeden fazlasi varsa buyuk boy yedek almak isterim. Kucuk boy da olur lastik fircasi da olur :)

Dedigim gibi adamdaki stok miktarini ve tum urunlerini bilip gorup dukkani bosaltmak lazim :)
1adet uzun istiyorum kolay gelsin şimdidien yardımcı olanlara
1 adet uzun alayım bende stok varsa
Günaydın uzun alabilirim kısa elimde var
Bizzat Samsun' daki arkadaşın dükkana gidip stokları görmesi, elinde fırça çeşiidi olarak ne var ne yok hepsinin çetin bir pazarlıkla satın alınmasının en doğru yöntem olacağını düşünüyorum.
[mention]Shirb13 [/mention] mesaj ataydın ya telefondan şu an stok yok anladığım kadarıyla ama olur da bir yerlerden temin edebilirlerse, bana da 1 uzun yazar mısın ?

Bende 1 Adet Uzun 1 adet kısa alabilirim, yer varsa eğer.
Varsa 1 uzun 1 de kısa almak isterim
Hayirlisi olsun kardesim, cabaniz yeter. Kolayliklar diliyorum.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam emeginiz ilginiz icin saol.sorun yok nasip.saygilar.

RMX1921 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galiba bu fırsatı kaçırdık :( ama stok yeterli sayıda çıkarsa bir uzun, bir kısa şeklinde alım yapmak isterim
Bende Eskişehirden almak istiyorum,uygun olursa kargoyu paylaşırız
Bende 1 adet kısa alabilirim.stoklarda varsa
Uğraşan arkadaşların emeğine sağlık pazartesi günü stok olursa 1 uzun bende istiyorum
Arkadaslar konuyu yenı okudum samsunlu oldugumu tekrar dile getireyim.. Şu anda karantinada köyde duruyorum ama pazartesi talep üzerine giderim merkeze sıkıntı yok
Konuyu yeni gördüm. Eğer kalırsa bşr uzun bir kısa da ben almak isterim.
1 adet uz6n fırça için yer varsa bende talibim. @Shirb13
Foruma 1 gün girmedim, neler kaçırmışız yine Pazertesi günü stok olursa eğer 1 adet uzun boy için ben de talibim.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olur hocam nasıl derseniz.
Neyse para cepte kaldı diyelim:)
@Shirb13 sağlık olsun. Biraz fazla uğraşır eldeki fırçalarla hallederiz davlumbazı :)
Abim benim uzun ve kısa idi uzun yetmiyorsa kısayı tek almayayım başka bir arkadaş alsın
Hadi hayırlı olsun sizlere, nasipten öte yol gitmezmiş:tesellii:
Aynı şekilde almayan yada haber gelmeyen olursa kısa yada uzun ben de talibim
Hocam merhaba uzun için alım yapabilirim var ise mevcutmudur kaçırdık mi yoksa treni ?
Hep bir umut konuya bakıyorum ama... Hep hüsran... :) Alabilen arkadaşlar güle güle kullansınlar.
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu 7 kısa 1 uzun buldum.

İsteyen varsa bu sefer önce kendime toplayacağım tüm fırçaları sonra dağıtımını ben yapacağım fabrikanın anlaşmalı UPS kargosuyla. Birbirini özelden tanıyan arkadaşlar kendi aralarında illa ki muhabbeti geçmiştir, bir problem yaşadık ve @es026 @Emre9110 @EKU @smail14 falan 40'ar lira kargo ödediler bunun tekrar yaşanmaması için önce fırçaları kendimde toplayacağım.

Fırçalardan (kısa 50 uzun 70) + 15 tl kargo.

@Berkay ve @golf Necip abi UPS kargoyu deneyimledi takip numarasına göre sorguladığınızda saatine kadar veriyor teslimat saatini.

İsteyen varsa yazabilir bende organizasyonu yaparım.

Son düzenleme:

BSI

Usta Detaycı
Üye
1 adet uzunu alabilirim İbrahim hocam. :) Ama fiyat niye öyle oldu ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...