Hocam fiyat 35 TL satıcının instagram hesabı: SamsunMothers kendisi ile iletişime geçebilirsiniz. Bu fırça özelinde bir planlamamız yok.
Arkadaşlar herkese selam tekrar,
Dün bölge bölge toparlayabildiklerimizin kargosunu çıkarmaya çalışmıştım, sadece
@KaiZeN @yysldg ve ben aynı bölgeden tek adresten buluşup almayı kabul ettik. Sağolsun
@golf Necip abi de ben kendi işimi kendim halledeyim sana yük olmayım dedi.
Diğerleri mecburen yada taleplerine istinaden tek tek kargo talep ettiler. Bu durumda biraz satıcının nazına oynayıp biraz da Mothers'ı beğendiğimizden bahsederek bir sonuca vardık gibi.
Şunu söyleyeyim, bir daha ufak çaplı kendi şehrimde veya etrafım dışında bir ortak alım düzenler miyim ? Hayır. Düzenleyene de karışmam hesabıma geliyorsa alıcı olarak katılırım sadece. Daha önce ortak alım düzenleyen herkesten Allah gani gani razı olsun ve emeklerine sağlık olsun deyip onları analım. Daha önce yapılan işlerden memnun olmayanları da sahaya alalım

Bir de siz yapın görelim yani. [Bu konuda lafı üstüne alınan alınabilir, maksadım kırıcı olmak değil, maksadım yapılan işe saygı duyulmasını anlatmak] Hakikaten meşakkatli bir iş, ciddi zaman ve efor istiyor (maddiyatın dışında)
Bir de yaptığınız işten memnun olmayıp arkadan laf çevirip veya verdiğiniz fiyatlardan yada adetlerden emin olmayıp yada söylediğinize itimat etmeyip arkadan iş çevirenler var, oralara girmiyorum, yoksa çıkılmaz işin içinden. Başladım duramıyorum

Liste kapandı diyoruz adam bir tanıdığını gönderip direk mağazadan almaya çalışıyor falan. Allahtan satıcı esnaf ahlakından nasibini almış ki bana haber verip senden isim gelmeyen kişiye bir şey vermiyorum diyor.
Evet kısa kesip sadede gelelim, diyeceğim ama çokta kısa olmadı baya uzun ve sitemkâr oldu.
Yukarı da da bahsettiğim gibi dün 3 kişinin kargosu çıktı. Bugünde nasip kısmet olur ve bir aksilik olmaz ise aşağıdaki 6 kişinin kargosu çıkıyor beyler;
@EKU +1 uzun
@Toledo78 +1 uzun
@UmutcanE + 1 uzun
@Emre9110 +1 uzun
@smail14 +1 uzun
@es026 +1 uzun
Arkadaşlar sizlerdende haber bekliyorum.
@graphys +1 uzun
@Sercan20 +1 kısa
@Kermssl +1 kısa