Uzun kısada kal sen yine Sercan, bildiğim kadarıyla bi tık stok problemi vardı. Hazır bulmuşken al, ben elimdeki bir çok fırçayı kullanmıyorum bile ancak illaki gerekiyor. Ben kısadan çok uzunla davlumbazlara giriyorum mesela. 3 ay kadar bipper kullandım o zamanlar detayla işimiz yoktu ancak çok yıkadım o zaman bilirim az buçuk.
Kısa fırçayla kaput altı temizlenir, kaba motora girilir, kaliteli kir tutmayan paspas varsa fırçalanır, araca göre davlumbaz ve jant temizliği de yaparsın ancak davlumbazın çevre değil de arka kısımlara uzanmak istersen büyük ihtimal yetişmez bilekleri çamurluk uçlarına sokman lazım ne kadar sağlıklı olur bilemem. Mothers'in kısasını çelik jantlara pek değirmiyorum biraz sert gibi geliyor bana açıkçası. Kışları kapaklara vuruyorum fırçayı tertemiz oluyor. Uzun fırçanın da kısa fırçanın da yeri ayrı açıkçası benim kararım olsa ikisinden de alırım. Lastik fırçası da güzeldir ancak lastik yanağı çok geniş olmalı. Hafif açılı bir fırça ve normal 205 55 16 tarzı lastiklerde çok büyük kalıyor, kare beyaz fırçalar daha etkili oluyor. Bir tane suv var mesela onda hep Mothers lastik fırçasını kullanıyorum namussuz çok da güzel fırçalıyor ama oldukça sert ve yoruyor.,
Edit: Zehirli oku attım ben gerisi sana kalmış.