Ortak Alım Mothers Jant&Davlumbaz Fırçası(Tamamlandı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Shirb13 hocam diğer fırçalarıda sorarsanız çok iyi olur lastik fırçası ve detail fırçası varsa onlardan da alak :)
Aynen başka ürünleri de varsa isteyenlere tek kargo ile çıkmış da olur mothers ürünleri. @Shirb13 abi sana zahmet, umutla bekliyoruz :D

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@Shirb13 @golf

Sanirim organizasyon yukunu siz cekiyorsunuz. Adamdan stok bilgisi ve fotograf isterseniz, tum sarf malzemeler ve kimyasallarin falan, erken tatile yollariz kendisini :)

Stoklari eritelim diye baslik acar ;) bir de bu fiyattan bile para kazanabiliyor adam goruyorsunuz degil mi bize nasil fiyatllarla urun satildigini.

Bende fircadan 1 tane var zaten. Baskasinin hakkini yemeden fazlasi varsa buyuk boy yedek almak isterim. Kucuk boy da olur lastik fircasi da olur :)

Dedigim gibi adamdaki stok miktarini ve tum urunlerini bilip gorup dukkani bosaltmak lazim :)

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bizzat Samsun' daki arkadaşın dükkana gidip stokları görmesi, elinde fırça çeşiidi olarak ne var ne yok hepsinin çetin bir pazarlıkla satın alınmasının en doğru yöntem olacağını düşünüyorum.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bizzat Samsun' daki arkadaşın dükkana gidip stokları görmesi, elinde fırça çeşiidi olarak ne var ne yok hepsinin çetin bir pazarlıkla satın alınmasının en doğru yöntem olacağını düşünüyorum.
Eğer öyle bir seçeneğimiz var ise set halinde bile sipariş geçebilirim.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Urunden kaldiysa 1 adet uzun fircada ben alabilirmiyim
Kaçırmam valla üstad affetmem:komik:, ama benim attığım resimdeki fircadan da varsa ayrı bi tane daha alim konusi açıp onuda alalım satıcıdan güzel gözüküyor çünkü o benim resmini attığım fırça. @Shirb13
Tüh, yetişemedim :( Olur da liste genişletilirse beni de 1 uzun fırça olarak değerlendirmeye alabilir misiniz?
Bir film izleyelim dedik 1.5 saat forumu ihmal ettik açıkta kaldık herhalde... Varsa devamı 1 kısa 1 uzun bende rica ederim...
Liste güncellenebilirse bende bir uzun istiyorum üstadlar.Listeye eklerseniz sevinirim. Şimdiden emeği geçenlere teşekkürler :)
Yer kaldıysa beni de yazın
1 adet kısa, 1 adet de uzun alabilir miyim
Selamlar mümkünse bir adet uzun almak istiyorum. :tesekkurr:
Bu da lastik fırçası mı? Stokta bundan da var mı ki?

Yer olursa 1 adet uzun almak isterim
1 adet uzun için takip etmek isterim
Sağdaki de lastik fırçası sanırım. Buda alınır. Hatta satıcının elinde ne kadar çeşit ve stok varsa hepsi alınabilir, forum içerisinde erir:)

@Shirb13
Adaş yarın adamla konuşurken daha fazla alsak bir şeyler daha olur mu diye gir konuya, hem böylece stok biter endişemizi belli etmeden stok durumunu öğrenmiş oluruz ;)
Stok yeterse bir uzun da bana yaz
Aynen başka ürünleri de varsa isteyenlere tek kargo ile çıkmış da olur mothers ürünleri. @Shirb13 abi sana zahmet, umutla bekliyoruz :D
1 adet uzun boy Davlumbaz fırçası almak istiyorum varsa
Ulaa ben yeni gördüm konuyu, uzun varsa alayım bir tane.
1 adet uzun boy Davlumbaz fırçası almak istiyorum. Listeye eklerseniz sevinirim
1 adet uzun almak isterim.

RMX1921 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Shirb13 İbrahim hocam kontenjanda yer varsa 1 adet uzun 1 adet de kısa alabilirim.
@Shirb13 @golf

Sanirim organizasyon yukunu siz cekiyorsunuz. Adamdan stok bilgisi ve fotograf isterseniz, tum sarf malzemeler ve kimyasallarin falan, erken tatile yollariz kendisini :)

Stoklari eritelim diye baslik acar ;) bir de bu fiyattan bile para kazanabiliyor adam goruyorsunuz degil mi bize nasil fiyatllarla urun satildigini.

Bende fircadan 1 tane var zaten. Baskasinin hakkini yemeden fazlasi varsa buyuk boy yedek almak isterim. Kucuk boy da olur lastik fircasi da olur :)

Dedigim gibi adamdaki stok miktarini ve tum urunlerini bilip gorup dukkani bosaltmak lazim :)
1adet uzun istiyorum kolay gelsin şimdidien yardımcı olanlara
1 adet uzun alayım bende stok varsa
Günaydın uzun alabilirim kısa elimde var
Arkadaşlar üzülerek belirtiyorum ki ilk listeyi bile zor toparlayacağız gibi görünüyor. Samsunmothers sokağa çıkma yasağından dolayı kendi stoklarını şu an kontrol edemiyor, pazartesiyi bekleyeceğiz. Talebimizi karşılamak adına TR distribütörü ile de görüşmüş onlarda da stok yok.

Bana attığı mesaj şu şekilde;

Dostum tedarikçi firmada suanda stok sıfır bulalım dedim zor dedi turkiyede bir tek bende var galiba:) suanda istedğiniz sayıda çıkmayacak sanırım ptesi size net sayıyı veririm.

Kargo konusunu da sordum, hiç bir suretle kargoyu kabul etmiyor. Yani bana veya herhangi birine tek seferde hepsini gönderip dağıtımı bizim yapmamız olmayacak gibi.

Bu durumda kendisi kargo anlaşması olan bir arkadaşı ile gönderebileceğini söyledi.

Fiyatta ben size verdiğim fiyattan geri yerine koyamıyorum, daha da aşağı inmem dedi bilginiz olsun.

Bakalım pazartesiyi bekleyelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.

@Atasev hocam samsunda bu işi kotarabilecek varsa kesinlikle bunu yapalım derim.

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
[mention]Shirb13 [/mention] mesaj ataydın ya telefondan şu an stok yok anladığım kadarıyla ama olur da bir yerlerden temin edebilirlerse, bana da 1 uzun yazar mısın ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Arkadaşlar üzülerek belirtiyorum ki ilk listeyi bile zor toparlayacağız gibi görünüyor. Samsunmothers sokağa çıkma yasağından dolayı kendi stoklarını şu an kontrol edemiyor, pazartesiyi bekleyeceğiz. Talebimizi karşılamak adına TR distribütörü ile de görüşmüş onlarda da stok yok.

Bana attığı mesaj şu şekilde;

Dostum tedarikçi firmada suanda stok sıfır bulalım dedim zor dedi turkiyede bir tek bende var galiba:) suanda istedğiniz sayıda çıkmayacak sanırım ptesi size net sayıyı veririm.

Kargo konusunu da sordum, hiç bir suretle kargoyu kabul etmiyor. Yani bana veya herhangi birine tek seferde hepsini gönderip dağıtımı bizim yapmamız olmayacak gibi.

Bu durumda kendisi kargo anlaşması olan bir arkadaşı ile gönderebileceğini söyledi.

Fiyatta ben size verdiğim fiyattan geri yerine koyamıyorum, daha da aşağı inmem dedi bilginiz olsun.

Bakalım pazartesiyi bekleyelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.

@Atasev hocam samsunda bu işi kotarabilecek varsa kesinlikle bunu yapalım derim.
Ağabey'ler daha önce ki mesaj da da belirttim ben samsunda yasıyorum ama cevap alamadigim icin baska bisi yazmadim sizin icin gider bakarım elimden geleni yaparım basımüstüne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...