Ortak Alım Mothers Jant&Davlumbaz Fırçası(Tamamlandı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Ağabey'ler daha önce ki mesaj da da belirttim ben samsunda yasıyorum ama cevap alamadigim icin baska bisi yazmadim sizin icin gider bakarım elimden geleni yaparım basımüstüne
@Cavraoğlu hocam ilçedesiniz sanırım. Merkeze gitme şansınız olupta birebir görüşürseniz çol daha iyi olur. Bilgiyi çok hızlı almış oluruz

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Giderim 45 km falan var zaten cok birsey degil ben stoklari ögrenirim size herseyin sayı ve fiyatini alırim
45 km cok kardesim, git gel 90 km az buz degil. Yolun duserse ugrarsan seviniriz ama bosu bosuna o kadar yol yapma.

Saticidan fotograf ve stok adeti isteriz ki @Shirb13 halletti o konuyu pazartesi netlik kazanir. Bakalim hayra ciksin kismetimizde varsa olur. Anladigim kadariyla pek piyasadan haberi olmayan iyi niyetli bir satıcı var karsimizda. Insallah uyanik davranip fiyat arttirma vs gibi olaylara girmez. O da kazansin biz de kazanalim.

Sadece firca degil diger urunlerini de gorelim bakalim.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
45 km cok kardesim, git gel 90 km az buz degil. Yolun duserse ugrarsan seviniriz ama bosu bosuna o kadar yol yapma.

Saticidan fotograf ve stok adeti isteriz ki @Shirb13 halletti o konuyu pazartesi netlik kazanir. Bakalim hayra ciksin kismetimizde varsa olur. Anladigim kadariyla pek piyasadan haberi olmayan iyi niyetli bir satıcı var karsimizda. Insallah uyanik davranip fiyat arttirma vs gibi olaylara girmez. O da kazansin biz de kazanalim.

Sadece firca degil diger urunlerini de gorelim bakalim.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açıkcası işim yok yok agabey o tarafta gidersem forum icin giderim iş yerim o tarfta genede 25 km otede kaliyo halâ

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Arkadaşlar üzülerek belirtiyorum ki ilk listeyi bile zor toparlayacağız gibi görünüyor. Samsunmothers sokağa çıkma yasağından dolayı kendi stoklarını şu an kontrol edemiyor, pazartesiyi bekleyeceğiz. Talebimizi karşılamak adına TR distribütörü ile de görüşmüş onlarda da stok yok.

Bana attığı mesaj şu şekilde;

Dostum tedarikçi firmada suanda stok sıfır bulalım dedim zor dedi turkiyede bir tek bende var galiba:) suanda istedğiniz sayıda çıkmayacak sanırım ptesi size net sayıyı veririm.

Kargo konusunu da sordum, hiç bir suretle kargoyu kabul etmiyor. Yani bana veya herhangi birine tek seferde hepsini gönderip dağıtımı bizim yapmamız olmayacak gibi.

Bu durumda kendisi kargo anlaşması olan bir arkadaşı ile gönderebileceğini söyledi.

Fiyatta ben size verdiğim fiyattan geri yerine koyamıyorum, daha da aşağı inmem dedi bilginiz olsun.

Bakalım pazartesiyi bekleyelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.

@Atasev hocam samsunda bu işi kotarabilecek varsa kesinlikle bunu yapalım derim.
Hayirlisi olsun kardesim, cabaniz yeter. Kolayliklar diliyorum.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hasanaco

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar üzülerek belirtiyorum ki ilk listeyi bile zor toparlayacağız gibi görünüyor. Samsunmothers sokağa çıkma yasağından dolayı kendi stoklarını şu an kontrol edemiyor, pazartesiyi bekleyeceğiz. Talebimizi karşılamak adına TR distribütörü ile de görüşmüş onlarda da stok yok.

Bana attığı mesaj şu şekilde;

Dostum tedarikçi firmada suanda stok sıfır bulalım dedim zor dedi turkiyede bir tek bende var galiba:) suanda istedğiniz sayıda çıkmayacak sanırım ptesi size net sayıyı veririm.

Kargo konusunu da sordum, hiç bir suretle kargoyu kabul etmiyor. Yani bana veya herhangi birine tek seferde hepsini gönderip dağıtımı bizim yapmamız olmayacak gibi.

Bu durumda kendisi kargo anlaşması olan bir arkadaşı ile gönderebileceğini söyledi.

Fiyatta ben size verdiğim fiyattan geri yerine koyamıyorum, daha da aşağı inmem dedi bilginiz olsun.

Bakalım pazartesiyi bekleyelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.

@Atasev hocam samsunda bu işi kotarabilecek varsa kesinlikle bunu yapalım derim.
Hocam emeginiz ilginiz icin saol.sorun yok nasip.saygilar.

RMX1921 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

golf

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar herşey pazartesi belli olacak. Şuan sokağa çıkma yasağı olduğundan satıcı kendi stoğuna bile bakamıyor. Pazartesi sayı verecek ona göre hareket ederiz. Şimdilik yapacak birşey yok sakin bekleyelim.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
[mention]Shirb13 [/mention] mesaj ataydın ya telefondan şu an stok yok anladığım kadarıyla ama olur da bir yerlerden temin edebilirlerse, bana da 1 uzun yazar mısın ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cem her şey dakikalar içinde gelişti inan o an aklıma gelmedi kusura bakma. Ptesi duruma göre hareket edeceğiz :(

Giderim 45 km falan var zaten cok birsey degil ben stoklari ögrenirim size herseyin sayı ve fiyatini alırim
Hacı teşekkür ederiz eğer olumlu haber gelirse desteğinize ihtiyacımız olabilir.

Hayirlisi olsun kardesim, cabaniz yeter. Kolayliklar diliyorum.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam emeginiz ilginiz icin saol.sorun yok nasip.saygilar.

RMX1921 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galiba bu fırsatı kaçırdık :( ama stok yeterli sayıda çıkarsa bir uzun, bir kısa şeklinde alım yapmak isterim
Arkadaşlar herşey pazartesi belli olacak. Şuan sokağa çıkma yasağı olduğundan satıcı kendi stoğuna bile bakamıyor. Pazartesi sayı verecek ona göre hareket ederiz. Şimdilik yapacak birşey yok sakin bekleyelim.
Bende Eskişehirden almak istiyorum,uygun olursa kargoyu paylaşırız
Bende 1 adet kısa alabilirim.stoklarda varsa
Uğraşan arkadaşların emeğine sağlık pazartesi günü stok olursa 1 uzun bende istiyorum
Arkadaşlar yazdığını destekleyici mesajlar için teşekkür ederim. İnanın adam var dese hepsini almak için kalkıp samsuna yola çıkasım var :)

Şu an pazartesiyi beklemekten başka yapabilecek bir şeyimiz yok maalesef. İnşallah adam der elimde 40 tane var isteyen herkes ulaşır bu fırçaya.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Foruma 1 gün girmedim, neler kaçırmışız yine Pazertesi günü stok olursa eğer 1 adet uzun boy için ben de talibim.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...