Kardeşim eline koluna sağlık, ilk resimleri görmesem sadece final resimlerine bakarak yeni alığınız kamyon bu mu derdim.çok başarılı bir çalışma olmuş.Fakat babanında burada emeklerini göz ardı edemeyiz gerçekten o da güzel çalışmış sana iyi iş çıkarmış, tekrar aynı perfonmansı bekliyoruz kendisinden
Bir de dışına giriş bakalım, oradan neler çıkacak, şimdiden kolay gelsin.
@Okan48" teşekkür ederim. Eve gidince sıfır aldığımız fotoğrafınıda paylaşayım. Bu karelerin aynısıno da
@"Detail Guy" Teşekkürler hocam dışı en kısa zamanda yeni kamyonla beraber gelecek inşallah
@"serdar8424" teşekkür ederim. Çok uğraştırdı ama insan işinin karşılığını görünce mutlu oluyor
@"MuratYARDIM" abi 40tl de bayağı ucuza vermişsin. Bidaha böyle bir hatanyapacak olursan ben almaya talibim
@"onurçiko abi teşekkür ederim ilk haline döndü kamyon aynı. Evet babam bana iyi iş çıkarıyo sağolsun Dışını dediğim gibi inşallah haftaya falan uygulama yapıp paylaşacağım
RE: Motors'un Kamyon Detail Garajı (Konu Sürekli Güncellenecektir Takipte Kalın
Merakla beklediğim ve sanırım beklediğimiz Actros kamyonumuzun temizliğini yaptım. Sonuç aynı Man'daki gibi şaşırtıcı olmadı değil Sonax Genel İç Temizleyici hakikaten çok güzel ürün. Her seferinde bunu kanıtladı bana.
Bunlar kamyonun ilk fabrikadan çıkış hali..
Artık sıra temizliğe geldi. Bazı fotoğraflarını çekemediğim aşamalar oldu. Süpürge ve buhar aşamasını çekemedim. Süpürge ve buhardan sonra Sonax'a geçtim
RE: Motors'un Kamyon Detail Garajı (Konu Sürekli Güncellenecektir Takipte Kalın
Eee yavaş yavaş sona doğru yaklaşıyoruz. Kamyonumuzun henüz plakası çıkmadığı için işleri ağırdan alıyoruz. Halı ve koltuk kılıfı aldım. Yatak kılıflarını ise dikime verdim, kafama göre yakışacak birşey diktiriyorum. Umarım kamyonun bu içinin yeni halini beğenirsiniz
Bu torpido için olan kılıfı çok sevemedim sanki.. (Karşıda da bizim delioğlan MAN var )
Bu arada yeni keşfettiğim birşey var, yatak ayarlanabiliyor. Bu çok hoş bir detay, her kamyonda yok bu.
Torpido için olan güzel olmamış gerçekten. Diğer kısınlar içinse alt tarafları biraz daha gerdirsen daha güzel oturucak gibi duruyor sanki. Biraz bol kalmış sanki.