Bugün, aslında 14 Şubat'ta gerçekleştirdiğim ancak uzun zamandır paylaşamadığım bir uygulamayı sizlerle paylaşacağım. Ailemizin yeni aracı Atlantik Mavi Golf. Şu aralar okuldan çok fazla zaman bulamıyorum, bazı aşamaları atlasam da korumasız olmaz diyip ufak birşeyler yaptım.
Araç teslim alındıktan sonra ilk yıkamaya kadar geçen süredeki kirli hallerimiz:
Hazırlık aşamasında ön yıkamayı @Murat abinin denemek için verdiği Flowey B33 ile gerçekleştirdim.
Lastikleri APC ile fırçaladım. @CNR Detailing 'in ellerinde tekrar hayat bulan ve Zymöl Titanium ile korumaya alınan jantlara B33 gelmemesi için gayret ettim. Davlumbazlara girerken biraz sıçradı ama hemen su tuttum. B33'ü ilk kez kullandığımdan dolayı konsantrasyon biraz düşük kaldı sanırım. Daha çok köpük bekliyordum
Temizlikten emin olmak için Foam Lance'de kalan ürünü araca tekrar sıktım.
Çift kovada şampuan olarak Nanolex Pure tercih ettim. Gyeon Smoothie ve alt kısımlarda Dr. Beasley's kuzu yünü eldiven kullanarak çift kova yıkamasını yaptım.
Koch Chemie RRR ile demir tozu temizliği yaptım. Beyaz araca alıştıktan sonra zor oldu bu renkte demir tozu olup olmadığını görmek.
Halbuki yere bakmak yeterliymiş.
Şimdilik kil ve polish uygulamalarını atlamak zorunda kaldım. Ana fikir kışı korumasız geçirmemekti. Koruma olarak Waxplanet'in sentetik Armageddon ürününü uyguladım fakat fotoğraf çekmeyi unutmuşum. Son olarak davlumbazlara CG Barebones geçerek bitirdim. İşte finaller.
Bu da bonus
kaput üzerindeki yansımalar.
Okuyan herkese teşekkürler. Bol detaylı günler dilerim.
Araç teslim alındıktan sonra ilk yıkamaya kadar geçen süredeki kirli hallerimiz:
Hazırlık aşamasında ön yıkamayı @Murat abinin denemek için verdiği Flowey B33 ile gerçekleştirdim.
Lastikleri APC ile fırçaladım. @CNR Detailing 'in ellerinde tekrar hayat bulan ve Zymöl Titanium ile korumaya alınan jantlara B33 gelmemesi için gayret ettim. Davlumbazlara girerken biraz sıçradı ama hemen su tuttum. B33'ü ilk kez kullandığımdan dolayı konsantrasyon biraz düşük kaldı sanırım. Daha çok köpük bekliyordum
Temizlikten emin olmak için Foam Lance'de kalan ürünü araca tekrar sıktım.Çift kovada şampuan olarak Nanolex Pure tercih ettim. Gyeon Smoothie ve alt kısımlarda Dr. Beasley's kuzu yünü eldiven kullanarak çift kova yıkamasını yaptım.
Koch Chemie RRR ile demir tozu temizliği yaptım. Beyaz araca alıştıktan sonra zor oldu bu renkte demir tozu olup olmadığını görmek.
Halbuki yere bakmak yeterliymiş.

Şimdilik kil ve polish uygulamalarını atlamak zorunda kaldım. Ana fikir kışı korumasız geçirmemekti. Koruma olarak Waxplanet'in sentetik Armageddon ürününü uyguladım fakat fotoğraf çekmeyi unutmuşum. Son olarak davlumbazlara CG Barebones geçerek bitirdim. İşte finaller.
Bu da bonus
kaput üzerindeki yansımalar.
Okuyan herkese teşekkürler. Bol detaylı günler dilerim.

..Eline sağlık gerçekten çok başarılı bir uygulama olmuş. Ben de yeni demirtozu ve kıl uyguladıktan sonra ikinci yenilememde Wax ı en azından kil eldiveniyle geçmemi tavsiye etmişti üstadlar size de aynı tavsiye de bulunacaklardır
ayna gibi olmuş maşallah.
Ellerine sağlık çok güzel uygulama olmuş. Yansımalarda muhteşem görünüyor.