Murat Plastik Sprey Şişe Ortak Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
120 adet fiyatından bende 7 tane alırım, yanlız dayanıklımıdır bu şişeler jant temizleme, lastik parlatma, torpito parlatma da kullanılır mı?

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
822 numaralı model bende var, yaklaşık 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum, performansı gayet iyi ve başlıkta herhangi bir sorun çıkmadı.
Yalnız magic dressing gibi başlık bozması ile ünlü ürünlerde kullanmadım, ceviz, cam silme suyu, qd gibi ürünler koyuyorum içine.
Anlaşmalı kargo ile gönderim yapılacaksa ve sayı 120 yi bulursa bende alıma katılabilirim, neredeyse her araç yıkamada bir şişe unutuyorum benzinlikte :rolleyes: :of:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
822 numaralı model bende var, yaklaşık 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum, performansı gayet iyi ve başlıkta herhangi bir sorun çıkmadı.
Yalnız magic dressing gibi başlık bozması ile ünlü ürünlerde kullanmadım, ceviz, cam silme suyu, qd gibi ürünler koyuyorum içine.
Anlaşmalı kargo ile gönderim yapılacaksa ve sayı 120 yi bulursa bende alıma katılabilirim, neredeyse her araç yıkamada bir şişe unutuyorum benzinlikte :rolleyes::of:

Merhaba, hangi benzinlik acaba, boşuna para vermeyelim her hafta sizden bir tane gelse tamamdır set :)

Şaka bir yana 822 bende de var, 3d başlık ile çok benzer başlığı ama bir tık alt kalite olduğu anlaşılıyor, maalesef ben de başlık bozan bir ürünle denemedim.

5 adet de ben alabilirim.

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Herkese selam kendileri ile görüştüm bir kolide 40 ürün varmış fiyat 25-50 adet arası sabit 10.60+kdv eğer 120 adet olursa 7.42+kdv bune ek olarak 45 tl civarı kargo tutuyormuş ve sizlere gönderim ücretleride var azim kargo ile gönderim yapaliyorlar fiyatlar 0.75cc olan için bilginiz olsun aramızda bölüşürken kargo ne kadar tutar bilmiyorum anlaşmalı olsa güzel olurdu :)
Ben dün mesaiye kaldığım için ilgilenemedim. Yarın arayacaktım. Görüştüğünüz iyi olmuş

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Bu kadar taleple 120adet barajını geçeriz tahminen

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Konuşan görüşen arkadaş yeterli sayıya ulaştıysak alımı yapabilir sanırım.

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Ben görüştüm ancak benim okul başladı ve avrupa yakasındayım kargoyu teslim alsam bile gönderimde geç kalıp sizleri madur etmek istemem eğer @UrTR ve @ugrhr yaparsa beni bu yükten kurtarırlar :)
Aga ben izmirdeyim. Adamlar bana kargolar sonra ben Bi daha herkese dağıtırım en kötü

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Konuşan görüşen arkadaş yeterli sayıya ulaştıysak alımı yapabilir sanı
@ugrhr ben elden alabilirim diyordu eğer alırsa istanbul içine elden payalaşırız kalanınada kargoyla yollarız 2 kere kargoyla uğraşılmaz. Bu arada ben 10 tane alacağım yeterli sayıya ulaşamazsak kendi payıma 5 tane daha eklerim birde solvent bazlı maddeler için ayrı başlıklar ne kadara gelecek aldığım şişeler için yedek olarak almak istiyorum.

ugrhr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben elden alirim.herhangi bir problem yok . Sunu da yapabiliriz ben anadolu yakaaindayim , avrupa yakasindan olan musait olan bir arkadas oradaki alim sayisini toparlar gelir.benden o.kadar urunu alir . Kalanlari da mumkun oldugunca ortak yerlere paylastiririz. İzmirde 4 arkadas var diyelum birine gondeririz diger ucu ona ugrayip alir. Benden yana problem yok ;)

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Ben elden alirim.herhangi bir problem yok . Sunu da yapabiliriz ben anadolu yakaaindayim , avrupa yakasindan olan musait olan bir arkadas oradaki alim sayisini toparlar gelir.benden o.kadar urunu alir . Kalanlari da mumkun oldugunca ortak yerlere paylastiririz. İzmirde 4 arkadas var diyelum birine gondeririz diger ucu ona ugrayip alir. Benden yana problem yok ;)
Aynen bu daha mantıklı. Kim nereden alacaksa bir kişiye gönderilir, oradakiler kendisi halleder...

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Mantıklı bende anadolu yakasındayım ama metrobüsle avrupa yakasında dağıtacak kişiye götürebilirim.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar kim alacak şimdi? Sayı kaç oldu? Bunlar belli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...