Murat Plastik Sprey Şişe Ortak Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Şu normal fiyat olan başlık hangisi ekstra para ödenecek başlık hangisi görebileceğimiz fotoğraf var mı?

Ben 2 yıldır ürün tutuyorum ne şişeye ne başlıklara birşey olmadı. Spreyleme kolu kırmızı renkte
Sitesinde 831 ve 832 olanlar var. Onlar dayanıklı olanlar.
Dayanıksız olanlar 822. Resimleri orada var.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Sitesinde 831 ve 832 olanlar var. Onlar dayanıklı olanlar.
Dayanıksız olanlar 822. Resimleri orada var.

Merhaba, ben de fiyat farkını iletiyorum. 5 adet demiştim. Kimsayala dayanıklı olan ile değiştiriyorum. 8.75 TL fark ediyor.

Edit: @eryayli Erhan Bey ben farkı geçtim hesabınıza. Kimsayal başlıklı ile değişsin istiyorum benimkiler. Eğer alım gerçekleştiyse de canınız sağolsun bir yol konuşuruz sonrasında :)

Son düzenleme:

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Ben dekiler 822 model ve hiçbir sıkı tı yaşamadım. Benimkiler 822 olarak kalsın reis

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Arkadaşlar kimyasal dayanımı olan ürünlerden almayacağız vazgectik. Standart 822 olandan alıyoruz. Bu ürünlerin tek farkı solvent dayanımı diğerine göre biraz daha düşük. Geçen sene alınan ürünle aynı olanı alıyoruz.

Yanlışlık için kusura bakmayın. Burada ilk görüştüğüm kişiyle bir yanlış anlaşılma yaşadık.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tamamdır. Hani kimyasal konusu çok sorun olacaksa 3 5 TL fazla veririz sağlıklı olur. Gerek yok diyorsanız da eski şişeye devam. Ne derseniz uyarım :)

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar kimyasal dayanımı olan ürünlerden almayacağız vazgectik. Standart 822 olandan alıyoruz. Bu ürünlerin tek farkı solvent dayanımı diğerine göre biraz daha düşük. Geçen sene alınan ürünle aynı olanı alıyoruz.

Yanlışlık için kusura bakmayın. Burada ilk görüştüğüm kişiyle bir yanlış anlaşılma yaşadık.

Ben kimyasala dayanıksız denilen başlıktan kullanıyorum.
2 yıldır içinde malzeme duruyor ama hala sıkıntı çıkmadı.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Merhaba,

Fiyat farkını göndermiş bulunduk, mümkünse geri göndermeyle uğraşmamak adına ve de tek satılıyorsa bana bir şişe fazla alabilirsiniz.

Bilmiyorum uygun mudur, 8,75 daha göndermiştim. 5 şişe için kimyasal başlık farkı. Kimyasal alınmayacaksa 1 adet normal şişe daha eklenebilir tekil satış varsa.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ben kimyasala dayanıksız denilen başlıktan kullanıyorum.
2 yıldır içinde malzeme duruyor ama hala sıkıntı çıkmadı.
Öyle olabilir tabi doğrudur da arada çok bir fark yokken de diğerini almak fena olmazdı. Neyse sağlık olsun, asıl amaç zaten şişe grubunun seri olmasıydı.

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Öyle olabilir tabi doğrudur da arada çok bir fark yokken de diğerini almak fena olmazdı. Neyse sağlık olsun, asıl amaç zaten şişe grubunun seri olmasıydı.
Tercih meselesi tabi. Ben aradaki fiyat farkı 1tl bile olsa 822 alırım en azından fısfıslamasının nasıl nasıl olduğunu biliyorum. Diğeri için riske girmem

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
Güncel sayıyı paylaşıyorum.

@UrTR 15 adet - Ödendi
@Unique 10 adet - Ödendi
@golf 7 adet - Ödendi
@ccibb 5 adet - Ödendi
@eryayli 5 adet - Ödendi
@Fuel Economy 15 adet - Ödendi
@Endotown 10 adet
@ugrhr 10 adet - Ödendi
@KaiZeN 12 adet - Ödendi
@omrslhmms 5 adet - Ödendi
@Domi 5 adet - Ödendi
@alpsah01 5 adet - Ödendi
@Tonyukuk07 50 adet - Ödendi
@Detail Engineer 5 adet
@Yigit 5 adet - Ödendi
@Emre Mert 5 adet - Ödendi
@Oguzbzkrt 5 adet
@mustafacagri 5 adet - Ödendi
@Ramazanerdmr 3 adet - Ödendi
@gokhan34 5 adet - Ödendi
@allper8 14 adet - Ödendi !
@Kzmsefa 3 adet - Ödendi
@Cptbuz 15 adet - Ödendi
@smertt1 5 adet
@hakan34 5 adet
@3mrah07 6 adet - Ödendi
@Yigit 5 adet - Ödendi
@Yasin.Dogan 6 adet - Ödendi

Toplam Şişe Sayısı 240 - Artık yeni kişi eklenmeyecek.

Hakan İnan kullanıcı adı nedir?
hakan34 @eryayli

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Tercih meselesi tabi. Ben aradaki fiyat farkı 1tl bile olsa 822 alırım en azından fısfıslamasının nasıl nasıl olduğunu biliyorum. Diğeri için riske girmem
Bende de var 1 tane 822 olandan ama içerisinde S3 var, bu nedenle dayanımı hakkında yorum yapamam. 832 ve 831 var dayanımı yüksek modeller arkadaşların da söylediği, bunların 831 ile 822 zaten birebir aynı başlık (spreyleme bakımından). 832 de kanyon benzeri bir başlık o da güzeldir diye düşünüyorum.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bence dayanımlı olandan almak daha mantıklı, hazır buralara kadar gelmişken. Aradaki fark çok küçük çünkü. Eğer alım yapılmadıysa benim fikrim dayanımlı olanlardan almak. Dayanımı az fazla olsa bile alınır bence.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Arkadaşlar 822 dayanıksız algısı oluşmuş ama geçen sene alım yapanlar bilir 822 kullanıyorum 1:3 apc ile de kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ki zaten geçen sene kimyasal dayanıklı diye aldık. Ürün güzel.
832 kodlu olan sanırım yeni ürünleri ve püskürtme mekanizması teflon kaplı olup solvent bazlı güçlü kimyasallara biraz daha dayanıklı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Olması gereken beyse benden eyvallah öncelik imkan varsa dayanımlı farkı gönderirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...