Murat Plastik Sprey Şişe Ortak Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Listeden çıkarmışsınız, hala dahil olabiliyor muyuz alıma acaba? Ücreti birazdan gönderiyim.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Aslında iki ürün de endüstriyel ürünler ve kimyasala dayanıklı diye satılıyor. Sadece 832 olan solvent dayanımı daha iyi. Bu nedenle ağır solvent içerikli ürün kullanılmıyorsa 832 gereksiz bir seçim olacaktır.

Söylediğim gibi, firmada ilk görüştüğüm kişi ile aramızda yanlış anlaşılma oldu, sanki 822 dayanıksız gibi bir algı oluşturdum. Bunun için alım yapan arkadaşlardan özür dilerim. Sonrasında firma sahibi Murat Bey ile görüşüp aradaki yanlış anlaşılmayı giderdik.

Yine de inisiyatif alıp solvente dayanıklı başlıklı üründen 2 koli (80 adet) aldım. Fiyat farkını göndermiş olanlar vardı, onları 832 kodlu üründen göndereceğim.

Bir de sayı yazdırıp ödeme hiç yapmayan kişiler vardı, onları listeden çıkardım.

Bu durumda başlığını 832 ile değiştirmek isteyen olursa buradan yazabilir (40 adet ile sınırlı).

Kargo gönderimlerini önümüzdeki hafta içi planlamaya çalışacağız. Lütfen ne zaman gelir diye ısrarda bulunmayın :)

@UrTR 15 adet
@Unique 10 adet
@golf 7 adet
@ccibb 5 adet
@eryayli 5 adet
@Fuel Economy 15 adet
@ugrhr 10 adet
@KaiZeN 12 adet
@omrslhmms 5 adet - 832
@Domi 5 adet
@alpsah01 5 adet
@Tonyukuk07 50 adet - 10 tanesi 832
@Yigit 5 adet
@Emre Mert 5 adet
@Oguzbzkrt 5 adet
@mustafacagri 5 adet
@Ramazanerdmr 3 adet
@gokhan34 5 adet - 832
@allper8 14 adet - 832
@Kzmsefa 3 adet
@Cptbuz 15 adet
@hakan34 5 adet
@3mrah07 6 adet - 832
@Yigit 5 adet
@Yasin.Dogan 6 adet
Bende 832 istiyorum kaldıysa hemen göndereyim farkı

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Bende 7 adet için farkı yolladım
Siz ödeme göndermişsiniz ama sizden önce @Fuel Economy istemiş, karşıklığa gelmiş. Öncelik onun hakkıdır. Sizin ödemenizi geri göndermek zorundayım.

Ben 8 tane kaldı yazdıktan sonra @mustafacagri 3 adet istemiş. Listeye ekledim (ödeme geldi)

@Fuel Economy istek sırasına göre kalan 5 tane 832'yi size ayırıyorum. Farkı pazartesi gönderebilirsiniz.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Siz ödeme göndermişsiniz ama sizden önce @Fuel Economy istemiş, karşıklığa gelmiş. Öncelik onun hakkıdır. Sizin ödemenizi geri göndermek zorundayım.

Ben 8 tane kaldı yazdıktan sonra @mustafacagri 3 adet istemiş. Listeye ekledim (ödeme geldi)

@Fuel Economy istek sırasına göre kalan 5 tane 832'yi size ayırıyorum. Farkı pazartesi gönderebilirsiniz.
Ödeme göndermeden çok çok önce ben dayanımlı olandan olsun demiştim ama

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Ödeme göndermeden çok çok önce ben dayanımlı olandan olsun demiştim ama
Haklısınız, ama karar verilmeden önce yazmışsınız. Ben istek listesi istedikten sonra kaç tane için istediğinizi belirtmemişsiniz. Eğer illa benimki 832 olsun isterseniz kendime ayırdığım 2 taneyi size yollarım.

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye

Tamamdır.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Haklısınız, ama karar verilmeden önce yazmışsınız. Ben istek listesi istedikten sonra kaç tane için istediğinizi belirtmemişsiniz. Eğer illa benimki 832 olsun isterseniz kendime ayırdığım 2 taneyi size yollarım.
Sizin iki tane değilde bence çok alım yapanlardan birer tane eksiltebilirsiniz, yani bir sizden değil. Ben çok çok önce dayanımlı olsun dedim ayrıca gerçekten bana dayanımlı lazım hocam. Eğer kabul eden arkadaşlar olursa sevinirim.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Sizin iki tane değilde bence çok alım yapanlardan birer tane eksiltebilirsiniz, yani bir sizden değil. Ben çok çok önce dayanımlı olsun dedim ayrıca gerçekten bana dayanımlı lazım hocam. Eğer kabul eden arkadaşlar olursa sevinirim.
Benim için 832 olması çok elzem değil, test amaçlı ayırmıştım. Benim 2 taneyi size ayırıyorum.

Cptbuz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Peki teşekkürler hocam, artı olarak verecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler.
@eryayli erhan hocam eğer senin için zahmet olmayacaksa benim hakkımdan 3 tane 832yi @golf ile değiştirebiliriz.

Paylaşmak güzeldir

Emeği geçen herkes hakkını helal etsin. Allah razı olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
@eryayli erhan hocam eğer senin için zahmet olmayacaksa benim hakkımdan 3 tane 832yi @golf ile değiştirebiliriz.

Paylaşmak güzeldir

Emeği geçen herkes hakkını helal etsin. Allah razı olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sizinkini 12 tane 832, 3 tane 822 olarak güncelliyorum. Ben @golf e fiyat farkını iade edeceğim, siz kendi aranızda hesaplaşın lütfen.

Helali hoş olsun, bol fıs fıslı detaylar herkese :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...