Murat Plastik Sprey Şişe Ortak Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cptbuz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benim için sorun yok hocam. 3 başlığın lafı bile olmaz buradaki emek karşılığında.
Bu kadar emek verdiniz uğraştınız asıl siz hakkınızı helal edin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gokhan34

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaslar avrupa yakasinda oturan siparisi tamamlanmis olanlar bana ozeden yazabilri mi?telefon no belirtirseniz kolay olur.
Yarin erhandan alabildigim kadar alacagim metrobus guzergahi uzeri teslim edebilirim elden ...

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaslar avrupa yakasinda oturan siparisi tamamlanmis olanlar bana ozeden yazabilri mi?telefon no belirtirseniz kolay olur.
Yarin erhandan alabildigim kadar alacagim metrobus guzergahi uzeri teslim edebilirim elden ...
Avrupa yakasi dağıtımı gorevini siz uslendiniz saniyorum. Ozel mesaj gonderdim size.

Tekrardan emegi gecenlere tesekkurler. Hakkinizi helal edin.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
sağolun erhan hocam. p.tesi eft yi erkenden geçerim. bu arada istanbul/cevizlibağ civarından elden teslim alabilirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Size yazdıktan sonra tekrar sayım yaptım, 4 tane kalmış, mesajı düzelttim ama siz cevaplamışsınız o arada :) Size son kalan 4 taneyi gönderebiliyorum.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende Avrupa yakasındayım fakat şuan il dışında olduğum için elden teslim alamayacağım 2 hafta sonra elden teslim alabilirim veya yine Avrupa yakasına kargoyu beklerim.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Avrupa yakası için talep eden aşağıdaki kişileri @gokhan34 bugün teslimatı yapıyor. (Kendisine teşekkür edin lütfen Marmarayla geldi, ürünleri aldı, metro ile dönüyor elinde koca çantayla)
@Yasin.Dogan , @Kzmsefa , @ccibb , @Domi , @Ramazanerdmr , @Yasin.Dogan , @omrslhmms

Anadolu yakası için teslimatları elden almak isteyenler gelip Kurtköyden benden bizzat alabilir. Alamayacak olanlar için PTT kargo ile göndereceğim.

Diğer illerden olanlar da bana özelden İsim Soyisim, Cep telefonu ve Adreslerini iletsinler lütfen. Ortak ilde yaşayanları konuşup belki tek kargoyla gönderebilirim, kendi aralarında dağıtımı yaparlar. Önümüzdeki hafta bu işi tamamlamayı düşünüyorum.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Avrupa yakası için talep eden aşağıdaki kişileri @gokhan34 bugün teslimatı yapıyor. (Kendisine teşekkür edin lütfen Marmarayla geldi, ürünleri aldı, metro ile dönüyor elinde koca çantayla)
@Yasin.Dogan , @Kzmsefa , @ccibb , @Domi , @Ramazanerdmr , @Yasin.Dogan , @omrslhmms

Anadolu yakası için teslimatları elden almak isteyenler gelip Kurtköyden benden bizzat alabilir. Alamayacak olanlar için PTT kargo ile göndereceğim.

Diğer illerden olanlar da bana özelden İsim Soyisim, Cep telefonu ve Adreslerini iletsinler lütfen. Ortak ilde yaşayanları konuşup belki tek kargoyla gönderebilirim, kendi aralarında dağıtımı yaparlar. Önümüzdeki hafta bu işi tamamlamayı düşünüyorum.
emeği geçen herkes hakkını helal etsin, çok teşekkürler, erhan hocam mng kargo ile anlaşma var yazdım şehir dışından olanlara anlaşma ismi söyleyip gönderin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...