Mürekkep Mavisi Focus'um

KILIÇARSLAN

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Ellerine sağlık
Araca maaşallah, kızına 41 kere maaşallah
Aman allahım o nasıl bir güzellik, bir de almış eline fıs fısı fırçayı detay yapıyor
Benimkiler fazla büyümüş ya, senin kızı görünce o günlerimi özledim resmen
Allah bahtını da kendi gibi güzel yapsın inşallah
Teşekkür ederiz hocamda kız demeseydin iyiydi yaa :komik:

Maşallah Allah esirgesin, detaycının evladı nolacak:komik:
Sonuçlar şahane gözüküyor ellerine sağlık
Teşekkürler

MaşaAllah SubhanAllah ayakkabıları yırtılsın emi Rabbim nazarlardan korusun :)<3
Teşekkür ederiz :D
41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasın minik detaycımızı. Arabasıda yanıyor :alkis:
Teşekkür ederiz her dışarı çıktığında yanına gider şöyle bir bakar etrafına;)

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Nihayet geçmiş uygulamalardan günümüze gelebildim :) Kış aylarında ve biraz öncesinde iç kısımla çok ilgilenememiştim. Cumartesi gününü iç temizliğe ve gözüme batmaya başlayan motorun temizliğine ayırdım. Gerçi motor temizliğine başlamadan yaklaşan bir komşu çok güzel temizlemişsin dedi ama:p Motorda tam istediğim neticeye ulaşamadım. Bunun sebebi birkaç yıl önce uyguladığım berner motor cilasının sökülmemekte ısrarcı olması :komik:. Basit bir zift sökücü ürünüm olsaydı sonuca ulaşabilirdim. Elimin ve fırçalarımın girmediği yerleride tam temizleyemediğim için bir sonraki temizliğe bıraktım. Bazı resimlere dikkatli bakılınca pul pul görünüyor.

Kaput altındaki parçayı söktüm maalesef öncesi resimlerinin biri hariç hepsi kayıp. Güzelce temizliğin ardından tüm boyalı alanlara motor içindekiler dahil Flowey x50 uyguladım. Diğer tüm alanlara Motorplast.

Bunlarda bonus küçük yardımcım

:nazar:
İçiyle dışıyla çok iyi kondisyonda aracınız. Ön lipli hali de çok yakışıklı durmuş. Tekrardan takmak fark yaratır kesinlikle.
Küçük delikanlıya da ayrıca maşallah :nazar::nazar::nazar:

KILIÇARSLAN

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
:nazar:
İçiyle dışıyla çok iyi kondisyonda aracınız. Ön lipli hali de çok yakışıklı durmuş. Tekrardan takmak fark yaratır kesinlikle.
Küçük delikanlıya da ayrıca maşallah :nazar::nazar::nazar:
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Yazın tekrar alacağım muhtemelen ama bu kez sağlam montaj yaptıracağım :D

KILIÇARSLAN

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Bugün arkadaşım ile araçları detaylıca yıkadık. Vakit çok dar olduğu için çok resim yok. Alta Foama 35 ml şampuan 1500 ml su hazırladım güzelce pompaladım. Diğer ürünleri hazırlarken arkadaş sağ olsun aldı sıktı videoya alamadım. Ancak basıncın bitmesine yakın çok güzel köpük yapıyor o kısmı videoya aldım. İnce bir şekilde arka çamurluktan ön çamurluğa kadar neredeyse tamamı köpüklenebiliyor ancak hava basmak zorluyor. Liquid Elements Black Hole'un performansını çektim. Konuda bulunsun muhtemelen çok çok daha iyileri forumda vardır. Benim videolar amatöründe amatörü oldu :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bugün arkadaşım ile araçları detaylıca yıkadık. Vakit çok dar olduğu için çok resim yok. Alta Foama 35 ml şampuan 1500 ml su hazırladım güzelce pompaladım. Diğer ürünleri hazırlarken arkadaş sağ olsun aldı sıktı videoya alamadım. Ancak basıncın bitmesine yakın çok güzel köpük yapıyor o kısmı videoya aldım. İnce bir şekilde arka çamurluktan ön çamurluğa kadar neredeyse tamamı köpüklenebiliyor ancak hava basmak zorluyor. Liquid Elements Black Hole'un performansını çektim. Konuda bulunsun muhtemelen çok çok daha iyileri forumda vardır. Benim videolar amatöründe amatörü oldu :)

Ustam ellerine sağlık çok güzel köpük yapmış. Ama bir daha kine daha fazla fotoğraf olsun böyle az olunca kesmiyor. :D

KILIÇARSLAN

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ellerinize sağlık Güner hocam, çırak gümbür gümbür geliyor. Boynuz kulağı geçer bu gidişle :boxing:

KILIÇARSLAN

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Elinize sağlık, kirlenmek sonrasında yıkanmak güzeldir.
Aslında yıkanıp yerine bırakıyorum kirlenince tekrar yıkıyorum rutin bu şekilde abi :)
Maşallah yapılan uygulamalar kendini çok güzel gösteriyor :nazar:. Emeğinize sağlık
Teşekkür ederim.
Elinize sağlık aracınız çok diri duruyor:boxing:
Teşekkürler.
Ellerinize sağlık Güner hocam, çırak gümbür gümbür geliyor. Boynuz kulağı geçer bu gidişle :boxing:
Öyle olacak gibi duruyor hocam eyvallah :sarki:

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Elinize sağlık çok güzel olmuş. Küçük detaycıyı öpüverin bizim yerimize Maşallah.

KILIÇARSLAN

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Uzun süredir iş yoğunluğundan ilgilenememiştim aracım ile. İçine ancak el atabildim. Paspasları bile değiştirmek için fırsat olmamıştı maalesef.

Yapılanlar şu şekilde;
  • Halı paspaslar temizlenmek üzere eve çıkarıldı.
  • İç kısım elektrikli süpürge ile süpürüldü.
  • Orijinal daha önceden temizlenen kauçuk paspaslar parlatıcı sürülüp yerlerine yerleştirildi.
  • Tüm kumaşlar 1:40 ValetPro CarpetCleaner ile silindi.
  • Tüm plastikler 1:30 KochChemie GS ile fırçalandı.
  • Koltukları tutan vida çevresi kirlenmişti bu kısımlara fırça ve GS müdahelesi.
  • Torpido ve kapı döşemelerinde koruma olarak AutoFinesse Spritz
  • Geriye kalan tüm plastiklerin koruması 3D UltraProtectant.
  • Camlar içeriden 3D 50 to 1 Glass Cleaner.
  • Loris Sandal Ağacı kokusu ile final.

Önce kirli hallerimiz

Temiz halleri

Okuduğunuz için teşekkürler. Darısı dışının yıkanmasına inşallah. Şuan için sadece rutin temizlik yapabiliyorum. Boyanın hali içler acısı. Polisaj işini en kısa zamanda hallederim inşallah.​