Nanolex İnterior Cleaner ortak alım

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Merhabalar, 5 litre nanolex interior cleaner ortak alım yapmak isteriz.
Bilmeyenler için ürün deri dahil bütün iç aksamda kullanılabiliyor. Sulandırılmadan kullanılıyor. Hoş kokusu, güvenli temizliği, bıraktığı tamamen mat ve temiz görüntüsü dolayısıyla iç mekanda favori ürünüm. Kaçırmayın derim.

Fiyat: Litresi 110 tl. (dayanıklı kimyasal şişesi dahil)
500 ml: 57.5 tl (dayanıklı kimyasal şişesi dahil)

Ürün 5 litrelik kendi bidonundan bölünüp gönderilecek

Linkteki konumda ürünü kullanmıştım. Detaylı fotoğraflar var isterseniz bakabilirsiniz.
Tac System Seramik - Stek Kaput Filmi - Detaylı Temizlik Uygulamaları

@Berkay 750ml
@İdris 750ml
@alicankaradag 1 litre
@Shirb13 1 litre
@Celal 1 litre
@akko 500 ml

Son düzenleme:

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlara da danışmak istediğim bir husus var bu ürün hakkında. Pol Star yerine bunu alsak, köpük yapan şişeyle tavan temizlemede sorun yaratır mı ?

Son düzenleme:

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ben kumaş da temizledim kullanabilirsiniz. Ph değeri 6.8 asitsiz ve fosfatsız olduğu için herhangi bir yüzeyde sorun yaratmaz.

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlara da danışmak istediğim bir husus var bu ürün hakkında. Pol Star yerine bunu alsak, köpük yapan şişeyle tavan temizlemede sorun yaratır mı ?
Tavan döşemesini fazla ıslatmaman gerek yoksa tavan döşemesinde sarkma yaşayabilirsin ıslanmayı olabilecek en düşük seviyede tutarsan bir sorun olmaz

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
elinizde olan ürünü mü böleceksiniz üstad ?
5 litrelik kendi bidonundan böleceğiz. Daha siparişi vermedik 1,5 litresini ayırdık. Kalanı foruma. İndirim de aldık, Geçen senelerde yarım litresi 70-75 lira satılıyordu

Son düzenleme:

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Sanıyorum 5 litre tamamlandı, yarın buraya isimleri ve miktarları yazıcam. 5 litre tamamlanmaz ise bir başkası ismini yazdırabilir elbette. Herkes onay verirse alımı yapıcaz

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Merhabalar
ilk mesaj güncel..
Fiyatı güncelledim. İndirimsiz 550 tl fiyatından alıcaz. Kapaklı kimyasal şişesi paketlemesi dahil olacak şekilde fiyatı litresi 120 lira. Galiba ürünün üzerinde konsantre yazıyor 5 litrelik versiyonda. Sulandırılıyor olabilir eğer öyleyse baya ucuza gelecek. 500ml orjinal şişe sulandırılmıyordu.

Arkadaşlar bir de verdiğim siparişin görüntüsünü ve size gönderdiğim kargonun takip numarasını sizinle paylaşacağım ancak ürünü sipariş veririm, kargo kaybolur, size gönderirim kargo kaybolur vs. bu gibi durumları benden kaynaklı değilse sorumluluk almak istemem eğer kabul ediyorsanız ortak alıma girmenizi rica edeceğim.

@Berkay 750ml
@İdris 750ml
@alicankaradag 1 litre
@Shirb13 1 litre
@Celal 1 litre
@akko 500 ml

Bu şekilde tamamsa özelden bilgileri göndereceğim.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar
ilk mesaj güncel..
Fiyatı güncelledim. İndirimsiz 550 tl fiyatından alıcaz. Kapaklı kimyasal şişesi paketlemesi dahil olacak şekilde fiyatı litresi 120 lira. Galiba ürünün üzerinde konsantre yazıyor 5 litrelik versiyonda. Sulandırılıyor olabilir eğer öyleyse baya ucuza gelecek. 500ml orjinal şişe sulandırılmıyordu.

Arkadaşlar bir de verdiğim siparişin görüntüsünü ve size gönderdiğim kargonun takip numarasını sizinle paylaşacağım ancak ürünü sipariş veririm, kargo kaybolur, size gönderirim kargo kaybolur vs. bu gibi durumları benden kaynaklı değilse sorumluluk almak istemem eğer kabul ediyorsanız ortak alıma girmenizi rica edeceğim.

@Berkay 750ml
@İdris 750ml
@alicankaradag 1 litre
@Shirb13 1 litre
@Celal 1 litre
@akko 500 ml

Benim için tamamdır, 500 ml için de tutarı da bilgiler ile birlikte gönderebilirseniz sevinirim. sulandırılıp, sulandırılmadığını da öğrenebilirsek müthiş olur :)

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Merhabalar
ilk mesaj güncel..

@Berkay 750ml
@İdris 750ml
@alicankaradag 1 litre
@Shirb13 1 litre
@Celal 1 litre
@akko 500 ml

Hocam concentrate olan sarı gibi bir rengi var araştırdım biraz yabancı forumlarsa. Boyassiden alacaksanız o direkt normali. Yine de sormakta fayda var.