Ortak Alım Nanolex Interior Cleaner

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Senin yüzünden paranoyak oldum :D:D
Eşimin bir kargo işi vardı, sırf sıvı ürün diye şişe ağzını ömür boyu açılmayacak hale getirdikten sonra 3 ayrı poşete 3 farklı şekilde sardık :D:D
Paketi görevliye teslim ederken de numaradan öksürdüm bol bol hışırtı sesleri çıakrdım :D:D:D

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Teşekkürler hocam bundan sonra ortak alımlarda bu işte tecrübeli olarak siz yine baş çekersiniz :)

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Yıllardır forumlarda gezinirim, böyle güzel ortam görmedim arkadaşlar. Organizasyonu üstlenen arkadaş başta olmak üzere herkesi tebrik ediyorum. Eğer ihtiyaç fazlası olan varsa ücreti mukabilinde 0,5 lt alabilirim arkadaşlar. Hatta böyle bişey olursa baya mutlu da olurum:taraa:
Cümleten iyi forumlar:)

Gyepestp

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yıllardır forumlarda gezinirim, böyle güzel ortam görmedim arkadaşlar. Organizasyonu üstlenen arkadaş başta olmak üzere herkesi tebrik ediyorum. Eğer ihtiyaç fazlası olan varsa ücreti mukabilinde 0,5 lt alabilirim arkadaşlar. Hatta böyle bişey olursa baya mutlu da olurum:taraa:
Cümleten iyi forumlar:)
Estağfurullah hocam, ne demek.

Teşekkürler hocam bundan sonra ortak alımlarda bu işte tecrübeli olarak siz yine baş çekersiniz :)
Tecrübelendim ama bir kez daha yaparsam, başlığı açarken daha özen göstereceğim. Daha detaylı yazacağım. :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hocam bu sefer de almasalardı, büyük ihtimalle yarın haberlerde cinnet geçiren bir adamın kargo dükkanını yaktığıyla ilgili haber okuyacaktınız. :)
Neyse, tecrübe önemli şey. Bundan sonra tüm maliyetleri düşünüp, koliyi vs. alıp öyle ortak alım yaparım. İnanın çok uğraştırdı. 4 gün 1.5'ar saatten saatim ziyan oldu. :)
Ben bu işi yaparken kargonun önüne arabayı park ettim arkamı döndüm çekmişler. Hasta hasta 3 km yol yürüdüm. 100 lira otopark parası, 100 küsür lira park cezası ödedim. 750 ml nanolex bana 300 liraya geldi. Parasını boşver bronşitten yeni kurtulmuştum Allah' dan yine hasta olmadım. Tabi yürürken söylediğim.o nazik cümlelerin haddi hesabı yok :) Beterin beteri var geçmiş olsun :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ben bu işi yaparken kargonun önüne arabayı park ettim arkamı döndüm çekmişler. Hasta hasta 3 km yol yürüdüm. 100 lira otopark parası, 100 küsür lira park cezası ödedim. 750 ml nanolex bana 300 liraya geldi. Parasını boşver bronşitten yeni kurtulmuştum Allah' dan yine hasta olmadım. Tabi yürürken söylediğim.o nazik cümlelerin haddi hesabı yok :) Beterin beteri var geçmiş olsun :)
Berkay senin iş tam filmlik olmuş:)

Gyepestp

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Emeklerinize sağlık hocam, az önce ulaştı elime. 10TL ücreti kargo görevlisinin yanında para üstü olmadığı için veremedim adam kendi hür iradesiyle 15 dakika bekleyip sağdan soldan 10TL bulmamı bekledi. :D
Arkadaşlar başka kimseye ulaşmadı mı ürün?
Her gece eve geldiğimde bildirim oluyordu ürünlerle ilgili, bugün hiç yok.
Geldiğini mi anlamalıyım? :)

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Pazartesi artık.bu arada boyakoruma.com a 112tl 750ml olarak gelmiş