Nasiol %25 İndirim DetailForum Özel Kampanyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bkiselcuk

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Merhaba, kutulu ürünlerde (Nano Seramik kaplamalar ve diğer kutulu ürünler) gönderilmekte fakat diğer ürünlerde standart olarak gönderilmiyor. Sonraki siparişlerinizde özel olarak talep edebilirseniz siparişlerinize eklenecektir.
Merhaba, 834LG4327D numaralı siparişime ekleyebilir misiniz ?

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Kargom az once teslim edildi arkadaslar, kurulama havlusu bekledigimden ince,suan kullandigim virtues double twiste gore baya ince, baktigimda arkasi gorunuyor. Bezler de yumusak fakat ilk etapta gordugum kadariyla 3 tanesinde ipliklerinde atma var,performansini merak ediyorum.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@NasiolShop Peki termosun üst kapağın küçük ağzının nasıldır? kapaklı mı yoksa döndürerek mi açıyor? varsa görseli atabilir misin? Görmek isteyenler vardır.

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Kargom az once teslim edildi arkadaslar, kurulama havlusu bekledigimden ince,suan kullandigim virtues double twiste gore baya ince, baktigimda arkasi gorunuyor. Bezler de yumusak fakat ilk etapta gordugum kadariyla 3 tanesinde ipliklerinde atma var,performansini merak ediyorum.

Merhaba, Havlular için önemli olan özellik emiş gücüdür. Nasiol Kurulama Havlusu 600 gsm dir ve bu sayede kurulama özelliği yüksektir.

NasiolShop

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
@NasiolShop 143LA2918P nolu siparişi verdim. Sağlam paketlemenizi rica ederim. Bugün kargoya verilecek mi?
Merhaba, Sağlam bir şekilde paketlenip kargoya teslim edilecektir. Kargo alım saatleri sabah saatlerinde olduğu için bugün kargo firması tarafından teslim alınamaz. Pazartesi günü kargoya verilecektir

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Dostlar dün yani perşembe günü ürün alanlarin kargosu verildimi sipariş ekraninda ne gözüküyor acaba ekran resmi atarmisiniz.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Abi kapı aralarını kurulamak için, diğer bezim iyice kendini saldığı için kullanılmaz halde olduğu için bu bezi alacaktım. Sence değermi 250 tl vermeye sadece kapı aralarını alacağım.

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Merhaba, kutulu ürünlerde (Nano Seramik kaplamalar ve diğer kutulu ürünler) gönderilmekte fakat diğer ürünlerde standart olarak gönderilmiyor. Sonraki siparişlerinizde özel olarak talep edebilirseniz siparişlerinize eklenecektir.
483OU5646W siparişime ekleyebilirseniz çok sevinirim.
Bahsettiğiniz yıkama setini denemelik aldım , şampuan ve havluyu merakla bekliyorum

ercan_wrc

Acemi Detaycı
Üye
İl
ankara

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...