Newmix urunleri

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Lastik parlatıcı 3D magic dressing, bölünmüş olarak satılıyor, uyguna gelir, nuri lef lef sünger ile uygularsanız uygulama başına 3-4 fıs yeterli olacaktır, 500 ml ürün epey bir süre idare eder sizi.

Şampuan Flowey 2.5 Car Shampoo ya da valet pro concentrated car wash, ikisi de koruma dostu, ikisi de bereketli, gayet güzel şampuanlar. Vp bölünmüş 500 ml 40 tl falan. 10 yıkama çıkartır.

İç temizlik için VP APC 1:10 oranında kullanılabilir, auto finesse spritz ile de koruma sağlanabilir. Bölünmüş halleri var, fiyatları uygun.
Teşekkür ederim ben şampuan da foam olanı seviyorum traş köpüğü gibi köpüreni bu üründe öyle birşey mi. Apc ürünlerini seviyorum araç içindeki plastik tabakanın ömrünü kısaltıyor. Deri Klinik ten vinil plastik koruma ürünü var o güzel gibi arkadaş kullanıyor. Tuga diye bir marka var deri klinikte plastik temizleyici çok hoşuma gitti numune vermişti bize kullanmak için.

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Newmix şöyle birşey yaşadım birde o yüzden kaliteli esnaf dedim. Far çizik giderici ürünleri var yan sanayi temiz Bi far vardı elimde ufak çizik vardı sıfır ürüne kullanmamam gerekirken gittim kullandım benim hatamdı anlattım durumu paramı geri verdi direk.
yukarıdaki mesajlarınızı da okudum, sizi çok net anlıyorum. Ben de öğrenciyim mesela, aylık kendi harçlıığımla her ay belli ürünler alarak 2 senede az çok bişeyler biriktirdim. aldığım ürünlerden 2 3 tanesi hariç 1 ltden fazla ürün almadım, 250 ml 500 ml ağırlıkta çoğu :) çoğu yine konsatre ve 250 ml ddediğim ürünler 20 30 lt ürüne eş değer hale geliyor sulandırınca. piyasada bidonla satılıp sulandırılmayan ürünlerden de kat ve kat daha iyi performans verdği kanıtlanmış ürünler yine ben de gözlemledim söylenenlerin doğru olduğunu. misal 100 liraya lastik parlatıcı mevzusunda meguiars lastik parlatıcı var 100 lira civarına 470 ml. bu ürünün 200 ml si ile çok rahat 2 sene işlerimi gördüm :) ömrünün uzun olması,toz çekmemesi, daha az uygulama yapıp daha az yorulmam da cabası. yani diyeceğim o ki gramaja başı fiyata bakarak ürünlerden vazgeçmeyin,bu ürün konsantre de olsa, direk aç kullan şeklinde de olsa :) @EmirhanYigiter çok güzel açıklamalarda bulunmuş uzun uzun detaylıca. yine @omrslhmms abi de detaylarla devam etmiş. bu platformda birçok markanın ürünlerini kullanıp kıyas etmiş insanlar bulunduğu için yapılan yorumlar newmix fan sayfalarına göre daha verimli olacaktır :) en basitinde şu an piyasada bangır bangır reklamı yapılan ilgili firmanın ürün detayları yine bu forumda 2 sene önce test edilip paylaşılmış @Mentalfeed tarafından.

son olarak divortex şampuan konusunda sadece kokusu güzel, hiçbir işlevini göremedim, köpük kabiliyeti düşük. flowey e yönelmenizi tavsiye ederim. divortex'i ben de fiyatı uygun diyerek aldım ama yanlış yaptım ,siz yapmayın :)

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
Ben newmix in cilalı kova şampuanını almıştım 5 litresi veya kilosu 28 tl idi1-2 kez kullandım bugune kadar. temizleme kabiliyeti bana çok düşük geldi, daha sonra vp cocentrated ı kullanınca anladım, ama araç çok kirli degilse kafama esince kullanırım, tekrar almayacağım tavsiye etmiyorum

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaş valet pro foamula 1 alacak yoğun köpük olduğu için araçlarımızda seramik filan yok sadece wax var, soft99 authentic premium carnauba wax bu wax için ne kullanalım şampuan. karcher classic 2 yıkama makinesi ve 500 ml köpük aparatımız var.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Arkadaş valet pro foamula 1 alacak yoğun köpük olduğu için araçlarımızda seramik filan yok sadece wax var, soft99 authentic premium carnauba wax bu wax için ne kullanalım şampuan
VP ön yıkama şampuanlarının fiyatları şuan yüksek. Hazırda Flowey ürünlerinde indirim var. EV13 bir bakın. Bir de konuyu saptırmayalım, soruları hızlı soru cevaptan alalım lütfen.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Konuyu yeni okudum videolarin silinmesi olayina anlam veremedim ancak bu urunler test edilmeden nasil bilgilendirme yapilacak jlginc Alti ustu hizli cila sonucta ben ocak veya subat ayinda aldim test ettim hicbir urunu begenmedim yerli oldugu icin degil meguiars ta kullaniyorum cogu urununu begenmiyorum ama bu test videolarini silmek anlamina gelmez benim begenmedigim bazilarinin hosuna gidebilir dusuncesindeyim İnceleme icinde tesekkurler @Mentalfeed hocam

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Konuyu yeni okudum videolarin silinmesi olayina anlam veremedim ancak bu urunler test edilmeden nasil bilgilendirme yapilacak jlginc Alti ustu hizli cila sonucta ben gecen sene aldim test ettim hicbir urunu begenmedim yerli oldugu icin degil meguiars ta kullaniyorum cogu urununu begenmiyorum ama bu test videolarini silmek anlamina gelmez benim begenmedigim bazilarinin hosuna gidebilir dusuncesindeyim İnceleme icinde tesekkurler @Mentalfeed hocam
Neler yaşadık yahu o zamanlar neler:kahkahaa::sussx:

umut111

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
yerli divortex'in ürünlerini, bidonla şampuanını alacak kadar kullandım ama bu markayı hiç sevemedim nedense. facebook gruplarında yöneticilere ürün göndermeleriyle tanımıştım bu arada, hep de ne güzel, şöyle parlak, böyle güzel diye yorum yapılıyor, hiç deneyen, karşılaştıran birilerini görmedim. bunlar dışında bir şeyi yerli, milli, alman malı, japon malı vs diye satana da şüpheyle yaklaşmışımdır hep.