Nissan Pulsar Detail

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkür ederim, renk gerçekten muhteşem, tam bir detaycı rengi.

Teşekkür ederim kardeşim, memnun kaldıysan ne mutlu bana, 500 u de denemelisin kesinlikle.

Teşekkür ederim kardeşim, kesinlikle katılıyorum. Benimde 3d nin en sevdiğim ürünleri.

Teşekkür ederim, aynen tam bir nazar boncuğu.

Hakan'cığım, Nano Resin otomobiline seramik yapmak isteyipte çekinenler için tam bir biçilmiş kaftan bir ürün. Uygulaması çok kolay. Silme süresine yaklaşık 20 dk olanak veriyor. Tabi bu kadar beklemeyin zor siliniyor sonra, çift bez kullanırsanız iyi olur.
Parlaklığı gayet tatminkar. 2 kat uygularsanız daha da iyi bir parlaklık oluyor. Bu uygulama tek kat. Ona göre düşünün işte.
Dayanım olarak 1 sene vaad ediyor. Dayanımı bire bir test etmedim. Ama bu araçta takip edeceğim inşallah. 3 aylık periyotlarla kontrol etmeyi düşünüyorum.
Boncukları çok çok hoşuma gitmişti daha önce uyguladığı bir aracın ilk yıkama sını yapmıştım. Bayılmıştım açılarına.
Bu videoyu izlerseniz detaylı ilk yıkama videosunda oldukça geniş bir su testini izleyebilirsiniz.

Teşekkür ederim kardeşim, gerçekten efsane bir renk, ben aşığım bu arabanın rengine. En keyifle uygula yaptığım araç rengi kesinlikle.
Aha, bunun boncuklanması da güzelmiş. Ben acaba ilk fırsatta pederin otomobile bundan mı uygulasam. Bu zıkkım virüs yüzünden her istediğimde görüşemiyoruz. Dolayısıyla da her istediğimde gidip bakım yapamıyorum.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Aha, bunun boncuklanması da güzelmiş. Ben acaba ilk fırsatta pederin otomobile bundan mı uygulasam. Bu zıkkım virüs yüzünden her istediğimde görüşemiyoruz. Dolayısıyla da her istediğimde gidip bakım yapamıyorum.
Olabilir, bu süreçte idare eder kesinlikle.

Franquaz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ayna olmuş ayna, master yapıyorsun bu sporu emeğine sağlık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim Sensei, elimizden geleni yaptık, seninkileri yanında hikaye:)
Üstad eline sağlık, parlaklığın maşallahı var valla.. Döktürmüşsün yine :)
Teşekkür ederim hocam, ben waxcıyım ama bu sefer böyle oldu.
Sorma, yasaklar haftasonu Kapandi derken baltaladi.Sastik kaldik kendimize vakit ayiramaz hale geldik.. Garajda misin hafta ici?
Aynen öyle, dediğin gibi pek vakit ayıramaz oldum bende ama belli olmuyor, vakit buldukça kaçıyorum garaja. Haberleşiriz. Sen geleceğin zaman haber ver, ben geçerim garaja.