İnceleme Nostalji Kuşağı - Turtle Wax Perfect Finish Shampoo

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Tüm ülke olarak yaşadıklarımızdan ötürü halen video çekesim yok. O nedenle de stokta tuttuğum videolardan derlemeler yapmaya başladım. Baktım böyle bir ürünün videosunu çekmişim, arşivde olsun niyeti ile sizlerle paylaşıyorum.

Henkoner

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Aldığım ilk detay ürünü. Arabayı aldıktan 2 gün sonra Kipa'dan bu şampuanı alıp akşamına zaten temiz olan arabayı sırf hevesimi alayım diye yıkamıştım. Hala yarım şişe dolapta duruyor. Köpüğü hemen sönüyordu. Tüm şişeyi de boşaltsan bir yerden sonra kovada sadece su kalıyor. Emeğine sağlık Hakan abi.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Aldığım ilk detay ürünü. Arabayı aldıktan 2 gün sonra Kipa'dan bu şampuanı alıp akşamına zaten temiz olan arabayı sırf hevesimi alayım diye yıkamıştım. Hala yarım şişe dolapta duruyor. Köpüğü hemen sönüyordu. Tüm şişeyi de boşaltsan bir yerden sonra kovada sadece su kalıyor. Emeğine sağlık Hakan abi.
Benim de aldığım ilk ürün sonax renkli cilaydı; sonra blue coral mı öyle bir markanın ürünlerine sardırmıştım :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benimde ilk aldığım Wax Turtle wax ın Bauhausta satılan bir waxı idi güzel parlaklık veriyordu öyle kalmış aklımda :D Eline sağlık abi