Onur'un Detay ve Modifikasyon Uygulamaları

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Tam araç bitti derken tek yön sokaktan fırlayan bir araçla talihsiz bir kaza geçirdik maalesef.
Çok geçmiş olsun :( kaportada çamurluk dışında hasar var mı acaba? Far+tampon+çamurluk hasarlı gibi, kaput ucunda da eğrilik oluşmuş sanki fotodaki kaza açısına göre.
Bir de kusur olarak sağdan çarpan olduğun için kusuru sana yazabilirler.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Tam araç bitti derken tek yön sokaktan fırlayan bir araçla talihsiz bir kaza geçirdik maalesef.
Çok geçmiş olsun. Yapılan bunca emeğin ardından böyle talihsiz bişey olması cok üzücü. Verdiğin emeği süreci bildiğimden sanki benim başıma gelmiş gibi üzüldüm. İnşallah sizde bişey yoktur. Bunada şükür diyelim rabbim daha beterlerinden korusun

detayseverr

Amatör Detaycı
Üye
İl
Antalya
Geçmiş olsun Onur bey ben de diğer arkadaşlar gibi keyifle yıkama ve modifiye konunuzu takip ediyordum Allah beterinden saklasın geçmiş olsun

OnurCK

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kendi başıma gelmiş kadar üzdü aracın sürecini ve heyecanını bildiğim için.. Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun :( kaportada çamurluk dışında hasar var mı acaba? Far+tampon+çamurluk hasarlı gibi, kaput ucunda da eğrilik oluşmuş sanki fotodaki kaza açısına göre.
Bir de kusur olarak sağdan çarpan olduğun için kusuru sana yazabilirler.
Çok geçmiş olsun. Yapılan bunca emeğin ardından böyle talihsiz bişey olması cok üzücü. Verdiğin emeği süreci bildiğimden sanki benim başıma gelmiş gibi üzüldüm. İnşallah sizde bişey yoktur. Bunada şükür diyelim rabbim daha beterlerinden korusun
çok geçmiş olsun keyifle takip ediyordum çok üzüldüm
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun herşey hallolur cana gelmesin yeterki
Geçmiş olsun, böyle şeyleri görünce kendi aracımıza gelmiş kadar üzülüyorum
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun Onur bey ben de diğer arkadaşlar gibi keyifle yıkama ve modifiye konunuzu takip ediyordum Allah beterinden saklasın geçmiş olsun
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Şükürler olsun bende bir şey yok, sadece dediğiniz gibi bu kadar uğraştan sonra tam bitti derken böyle talihsiz bir kaza can sıktı. Kaza da kusur olarak karşı taraf tamamen kusurlu bulundu. Araçta hasar olarak kaput tamamen boya olacak boya güzelce çatladığı için. Çamurluk tamir edilip lokal boyanacak sanırsam. Jantıda tamir artı boyayla halledicez inşallah. Araba toplandıktan sonra tekrardan detaylamaya da tam gaz devam edicez.:)

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Şükürler olsun bende bir şey yok, sadece dediğiniz gibi bu kadar uğraştan sonra tam bitti derken böyle talihsiz bir kaza can sıktı. Kaza da kusur olarak karşı taraf tamamen kusurlu bulundu. Araçta hasar olarak kaput tamamen boya olacak boya güzelce çatladığı için. Çamurluk tamir edilip lokal boyanacak sanırsam. Jantıda tamir artı boyayla halledicez inşallah. Araba toplandıktan sonra tekrardan detaylamaya da tam gaz devam edicez.:)

Geçmiş olsun çok üzücü

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Çok geçmiş olsun

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
Hocam geçmiş olsun kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm tam gönlünce yapmışken böyle bi olay yaşaman. Malesef kural tanımaz ve dikkatsiz çok fazla insanlar var bunlar yüzünden gözün gibi baktığın aracının başına bir şey gelmesi can sıkıyor. Cana gelmedi en azından demekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden