Aracın tamir süreci şükür ki bitti. Boyanan parçalar tonaj bakımından dikkatli bakmadıktan sonra çok fark edilmiyo. Teslimde üstün körü bi temizlenmişti ama bir detaysever olarak elimin değmesi lazımdı. Ufak bi uzun yol dan sonra havalarda güzelken hem iç hem dış temizliğini gerçekleştirdim.
İçinde fotoğraf çekmedim ancak sırasıyla:
Paspasları çıkarıp dibinde azıcık kalan angelwax shampoo ile fırçalayıp astım.
Paspas altlarını koltukları süpürdüm.
Koltukta kol dayama da bazı lekeler vardı adbl bonnet ve fırça yardımıyla lekeleri aldım. Geri kalan plastik parçalar için 1/10 KC Po ile temizledim. İçi tertemiz kalınca dışına geçtim.
Aracın jantlarında 1/10 Flowey R1 ve eski jantlar gibi fırça kullanmadan süngerle tüm jantı temizledim. Tabi lastikleri de fırçalamayı unutmadım bu aşamada.
Bundan sonra ön yıkama için 1/10 AB Magifoam ince yerleri yumuşak detay fırçasıyla geçip duruladım. Arkasına kovaya hazırladığım v-floc karışımıyla temaslı yıkamasını gerçekleştirdim. Kurulamasını da yaptıktan sonra en can alıcı noktasına gelip, Lastiklere carpro darkside, kaportaya adbl synthetic spray wax ve plastiklere de meguiars m40 sürüp güzel bi bitiş yakaladım. Araç bi pasta cila istiyor ama onuda inşallah ilerde yapıcam. Öncesi ve sonrası fotoğrafları koyuyorum.
fotoğraf jpg çevirme