Onur'un Detay ve Modifikasyon Uygulamaları

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Stokları serelimde paylaştığım şekilde bir kez daha bir seramik macerasına başlıyorum. Bu sefer daha profesyonel daha ciddi bir iş yapmak niyetinde olduğumdan kendime polisaj ve seramik için kapalı bir alan yaratmak istedim. Depo olarak kullandığımız bir kapalı alan vardı ancak bayağı pis durumda ve de aydınlatma açısından yetersizdi

İlk aşamada bana yetecek kadar bir alanda malzemeleri depodan boşalttık.

Ardından makinemi aldım ağır bi kiri gitsin diye suyla bir tur geçtim.

Arkasına araç üstünde kullanmaktan çekindiğim Flowey B33 le köpükledim arkasına bir tur daha durulayıp tüm örümcek ağları pislikler tozlardan kurtuldum.

Kuruduktan sonra sıra geldi aydınlatmaya elektrikçiden kablomu led ışıklarımı priz ucunu alıp başladım tesisatı döşemeye

İşin sonunda ben tatmin oldum tabi biraz daha led eklemesi yapılabilir ancak şuan için sonuç güzel gibi tesisattan önce ve sonrasını koydum

Yarışmaya da bi nevi ön hazırlık oldu diyelim umarım güzel işler çıkıcak burdan. (Elektrikle uğraşırkende prize bağlı olmadığından emin olmak lazım yoksa devre sizin üstünüzden tamamlanıyomuş:))
Yeni garajınıza hayırlı olsun güle güle kullanın, bol bol detaylı yıkamalar dilerim. Tam da her detaycıların hayali kapalı garajıdır :gulumsemex:

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Stokları serelimde paylaştığım şekilde bir kez daha bir seramik macerasına başlıyorum. Bu sefer daha profesyonel daha ciddi bir iş yapmak niyetinde olduğumdan kendime polisaj ve seramik için kapalı bir alan yaratmak istedim. Depo olarak kullandığımız bir kapalı alan vardı ancak bayağı pis durumda ve de aydınlatma açısından yetersizdi

Arkasına araç üstünde kullanmaktan çekindiğim Flowey B33 le köpükledim arkasına bir tur daha durulayıp tüm örümcek ağları pislikler tozlardan kurtuldum.

Kuruduktan sonra sıra geldi aydınlatmaya elektrikçiden kablomu led ışıklarımı priz ucunu alıp başladım tesisatı döşemeye

İşin sonunda ben tatmin oldum tabi biraz daha led eklemesi yapılabilir ancak şuan için sonuç güzel gibi tesisattan önce ve sonrasını koydum

Yarışmaya da bi nevi ön hazırlık oldu diyelim umarım güzel işler çıkıcak burdan. (Elektrikle uğraşırkende prize bağlı olmadığından emin olmak lazım yoksa devre sizin üstünüzden tamamlanıyomuş:))
Garajınız hayırlı olsun, keyifli detaylar dilerim. Emek verilen her şey güzeldir :)

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Akşam akşam Golf gördük gözümüz gönlümüz açıldı daha sık görürürüz inşallah:)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Garaj çok iyi olmuş elinize sağlık, istanbul mu burası, konum alırsak gelebilirz :)

OnurCK

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tekrardan merhabalar bugün internette benimde arayıp tam bir cevap bulamadığım konu hakkında belki merak eden arkadaşlar vardır diye paylaşmak istedim.
Aracımı GTI dönüşüm yaptığım için ikinci bir egzoz çıkışı lazımdı ve ben bunu aktif olması için kazanı kesip sağ tarafa da sol ile aynı şekilde aktif egzoz kafası koymuştum ancak sadece aktif egzoz gazı çıkışı var ses namına herhangi bir şey yok. Ve geçtiğimiz perşembe günü aracımın muayenesi vardı. Bu şekilde muayeneden geçecek mi yoksa eski haline getirip mi girsem diye araştırdığımda bir kaynak bulamadım. Uzun lafın kısası perşembe günü muayeneye gittim ve cam filminden hafif kusur harici bir kusur işlenmemiş. Ancak ben de kesin bir şey diyemiyorum büyük ihtimalle oradaki personelin inisiyatifine kalmış bir durum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tekrardan merhabalar bugün internette benimde arayıp tam bir cevap bulamadığım konu hakkında belki merak eden arkadaşlar vardır diye paylaşmak istedim.
Aracımı GTI dönüşüm yaptığım için ikinci bir egzoz çıkışı lazımdı ve ben bunu aktif olması için kazanı kesip sağ tarafa da sol ile aynı şekilde aktif egzoz kafası koymuştum ancak sadece aktif egzoz gazı çıkışı var ses namına herhangi bir şey yok. Ve geçtiğimiz perşembe günü aracımın muayenesi vardı. Bu şekilde muayeneden geçecek mi yoksa eski haline getirip mi girsem diye araştırdığımda bir kaynak bulamadım. Uzun lafın kısası perşembe günü muayeneye gittim ve cam filminden hafif kusur harici bir kusur işlenmemiş. Ancak ben de kesin bir şey diyemiyorum büyük ihtimalle oradaki personelin inisiyatifine kalmış bir durum.

Selamlar Benim Eski Audi de vardi bende kazandan Delip Cift Eksoz yapmistim sorun olmadi herhangi bir abart ve tesisat vs varsa aracin altindan bakip yaziyorlar sorun olsaydi eger.

Tabi seninki biraz goruntu itibariyla farkli ben yaptirirken Orjinal S3 yaptim belli bile olmuyordu.:terlisırıtan:

OnurCK

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar Benim Eski Audi de vardi bende kazandan Delip Cift Eksoz yapmistim sorun olmadi herhangi bir abart ve tesisat vs varsa aracin altindan bakip yaziyorlar sorun olsaydi eger.

Tabi seninki biraz goruntu itibariyla farkli ben yaptirirken Orjinal S3 yaptim belli bile olmuyordu.:terlisırıtan:

Bende eski aracıma aktif çift çıkış yapmıştım. Vizede bu tür işlemler ile sorun yaşayan hiç duymadım.

hocam valla çevreden bir sürü ses çıktı biri geçmez biri geçer diye bi korku oluştu ama allaha şükür uğraşmadan geçtik. Birde e-tsi olduğu için emisyon ölçümsüz onayımızı aldık.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Hocam muayene hayırlı olsun. Ben de bu şekilde yaklaşık 10 yıldır Ankara'da muayeneden geçtim(egzoz muayenesini de tüv içinde yaptırırdım)

Geçen yaz yanıldım şaştım tatildeyken Mersinde muayeneye girip çıkayım dedim. Tüv istasyonunda aynı bu şekildeki aracımı egzoz muayenesinde bıraktılar, peşinden de tüv muayenesinden kaldım bu sebepten. Yarım saat sonra çarşıdaki egzozcuda egzoz muayenemi hallettirdim ama tüv muayenesi kaldı mecbur :)
Onu geçebilmek için sağ taraftaki egzoz ucu ve borusunu kestirip eski haline çevirdim ve Ankara'da muayeneye girdim... Ankara'daki personel de bu sebeple aracı niye bıraktıklarını anlamadı :)
Ankara İstanbul gibi yerlerde dert değil ama bu tarz yerlerde olmadık yere sinir stres yaşatıyor... muayene sonrası tekrardan yaptırmak zorunda kaldım. Buradan o tüvcü arkadaşa bir kez daha en içten dileklerimi dolu dolu iletiyorum :)