Video harika olmuş
Teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim
Eline emeğine sağlık Abicim yine muazzam bir emek sonucu çok güzel resitaller olmuş video ve finaller çok başarılı.Antalya’nın kavurucu sıcağında harika işler çıkarıyosun ders alcam ilk fırsatta İnşaAllah senden

Sabırsızlanıyorum adeta Allah sana sağlık sıhhat versin çok değerli işler yapıyorsun gerçekten hayranlıkla takip ediyorum

Teşekkür ederim kardeşim, sıcakta zor oluyor gerçekten ama gülü seven dikenine katlanır artık. Yapacak birşey yok. Beklerim her zaman.
bu sıcakta böyle bir çalışma için tebrikler

cevizi de dikkatli kullanalım

zira yeni üretim yapılmayacak bitince yerine ne kullanacaksın
Teşekkür ederim, benim stok sağlam biraz

bitince bakarız artık.
Üstad
@onurçiko, ellerinize saglık. Bu forumda hepimizin detay hayellerini bakmaya doyulmayacak bir tabloda (astra) gibi resmederek gerçege çevirmişsiniz. Bu eşsiz ayrıntılar gizli uygulama ayrıca çok başarılı rafine edilmiş. Görsel şölen eşdegeri video harikulade.
Fırça sizin ellerinizde deger bulmuş güzelliklerini sergilemiş uzun kullanımda. Yoksa benim önermem burda küçük bir nuans sadece. Güzel uygulamalara vesile olmasıda cabası.
Araç sahibine gülegüle kullansın. Sizede sonsuz teşekkürler paylaşım adına.
İyi deyaylar
Her zamanki nezaketinizle yaptığınız yoruma teşekkür ederim. Önerileriniz ile her zaman aldığıma pişman olmadığım ürünler edindim. İnşallah daha da edineceğiz hep beraber.
@onurçiko usta eline saglık yine resital seyrettirdin bize ben burada sıcaktan elim kolum kalkmıyorken sen o sıcakta bu çalışmayı yapmışsın bravo autobrite ürünleri bir kaçı hariç genelde detay camiasını mutlu etmişti şimdi bulamıyoruz emzigi alınmış çocuk gibi kaldık belki @kimyasaladamlar ahmet abi okur bu yazılanları
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim Recep ustam. Ad ürünleri gerçekten çok başarılı ürünler, @Kimyasal Adamlar inşallah duyar yakarışımızı.
Ellerine sağlık Onur güzel uygulama olmuş video yu keyifle izledim
Teşekkür ederim sayın Sensei
UOTE="_CaN_, post: 52419, member: 6"]Ellerine sağlık Onur abi. Keyifsiz bir uygulama olmuş renkten dolayı ama her zamanki gibi severek okudum ve izledim.

[/QUOTE]
Teşekkür ederim kardeşim, ben keyf almaya başladım artık bu renkten de, her rengin ayrı bir tadı var.
Ellerine emeğine sağlık abi, güzel bir hayata dönüş çalışması olmuş

. Umarım biraz daha özenli kullanılır bundan sonra
Teşekkür ederim, özenli kullanır inşallah
elinize saglık yine güzel bir uygulama
Teşekkür ederim
Eline sağlık abi uygulama kalitesi zaten bilindik seviye. Kota dostu olması da ayrıca iyi olmuş

.
Ev12 listeme girdi. RRR kullanmadım ancak kurumasına rağmen suyu görünce kolay çıkıyorsa çok iyiymiş. Son olarak Mad wax dayanım konusunda olmasa da parlaklık konusunda güzel ürün aslında. Ama p32 parlaklığı nasıl artırmış ilginç. Bsd ile karıştıra karıştıra normal halini unutmuşum sanırım

.
Teşekkür ederim kardeşim, böyle iyi oldu değil mi, banada kolaylık oldu.
Ürünleri listene ekle bence de, güzel ürünler. Kesinlikle üzmez.
P32 nin performasını başarılı buldum. Tek başına bu peeformansı vermez ama wax üstüne uçuruyor.
Ellerine sağlık master
Maaşallah yine bir ölüyü diriltme operasyonu gerçekleştirmişsin
İçiyle dışıyla tam bir enkazmış araç
Profesyonel ellerde kaliteli ürünler eşliğinde sonuç mükemmel olmuş

P32 dedin aklıma getirdin
Bayaadır elim gitmiyordu,rafta arkalarda kalmış
Hemen arkadaşı ön saflara alıyorum
Teşekkür ederim hacı, benimde hep arka saflarfa tuttuğum bir üründü, öne almakla iyi ettim.