ORTAK ALIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
GS ürününü araç içi koltuk-kumaş için kullanmak istesek 500ml'lik şişeye ne oranda koymak gerekir,

konuyu böldüysem özür dilerim.

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Listeyi güncelledim son 1 lt yer kaldı şampuan için.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Buna doldurması problem olur
Enjektör daha pratik olur
Yada küçük çocuk varsa macrol diye bir antibiyotik var onun enjektör benzeri bir aleti var,mesela ben onu kullanıyorum
Bende kızımın ilaçlarının ölçeği büyük olanını kullanmayı düşünüyordum. İyi söyledin abi ;)

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Lisreyi güncelledim 1 arkadaşımız alımdan vazgeçti. Bana geri dönüş yapmayan da 2 kişi kaldı whatsapptan ödeme ve kargo bilgileri için @3mrah07 ve @oxygen3. Bugün gün içinde bana dönerlerse listeyi nihayetlendirelim kalabalığız herkes için ayrı ayrı ben uğraşırsam yorucu ve verimsiz olur. Herkese anlayışı için teşekkürler şampuam olarak 2lt ve demirtozu sökücü olarak 2lt yerimiz mevcut isteyen olursa ses etsin listeyi tamamlayalım.

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Arkadaşlar ödeme kısmını ben ayarlayacağım. Nuri size benim iban numaramı gönderecek. Gönderen arkadaşların notlarını tutuyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar ödeme kısmını ben ayarlayacağım. Nuri size benim iban numaramı gönderecek. Gönderen arkadaşların notlarını tutuyorum.

Murat @multispace teşekkürler yardımın için valla karışık zor iş ama halledecez bir şekilde. Ürünleri sana yollattıracam bölüp kargolarsın arkadaşlara el atmışken tam bitir işi. :)

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Murat @multispace teşekkürler yardımın için valla karışık zor iş ama halledecez bir şekilde. Ürünleri sana yollattıracam bölüp kargolarsın arkadaşlara el atmışken tam bitir işi. :)

Bölme kısmında yardımcı olamam maalesef. Doğuya gitme durumum var malzemeler kenarda kalır arkadaşlar mağdur olur. O kısım sende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...