@mindthegap@TalhaCelik01@Galapagos@oxygen3@3mrah07 Listede whatsapptan iletişim kurmayan bi siz kaldınız beyler. Bi geri dönüş yaparsanız sevinirim liste kalabalık 20 kişiyiz kolay değil organize etmesi.
@mindthegap@TalhaCelik01@Galapagos@oxygen3@3mrah07 Listede whatsapptan iletişim kurmayan bi siz kaldınız beyler. Bi geri dönüş yaparsanız sevinirim liste kalabalık 20 kişiyiz kolay değil organize etmesi.
Buna doldurması problem olur
Enjektör daha pratik olur
Yada küçük çocuk varsa macrol diye bir antibiyotik var onun enjektör benzeri bir aleti var,mesela ben onu kullanıyorum
Buna doldurması problem olur
Enjektör daha pratik olur
Yada küçük çocuk varsa macrol diye bir antibiyotik var onun enjektör benzeri bir aleti var,mesela ben onu kullanıyorum
Lisreyi güncelledim 1 arkadaşımız alımdan vazgeçti. Bana geri dönüş yapmayan da 2 kişi kaldı whatsapptan ödeme ve kargo bilgileri için @3mrah07 ve @oxygen3. Bugün gün içinde bana dönerlerse listeyi nihayetlendirelim kalabalığız herkes için ayrı ayrı ben uğraşırsam yorucu ve verimsiz olur. Herkese anlayışı için teşekkürler şampuam olarak 2lt ve demirtozu sökücü olarak 2lt yerimiz mevcut isteyen olursa ses etsin listeyi tamamlayalım.
Murat @multispace teşekkürler yardımın için valla karışık zor iş ama halledecez bir şekilde. Ürünleri sana yollattıracam bölüp kargolarsın arkadaşlara el atmışken tam bitir işi.
Murat @multispace teşekkürler yardımın için valla karışık zor iş ama halledecez bir şekilde. Ürünleri sana yollattıracam bölüp kargolarsın arkadaşlara el atmışken tam bitir işi.