P&S Bead Maker ilk izlenim

Cangp2

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@onurçiko @ccibb Rica ederim acikcasi faydali olmasina sevindim cunku bu tarz urunler yurtdisinda sisirildikce haliyle bizler de merak edip inanilmaz kargo paralarini goze alip almaya calisiyoruz. Hic degilse bu seferlik kurtardik gibi Yinede merak edenler olursa diye haftaya insallah Istanbuldayim yanimda getirecegim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Bende ilk duyduğumda baya merak etmiştim. İyiki elimizin altında alabileceğimiz bir yer yokmuş şimdiye kadar almıştık çoğumuz :D
Teşekkür ederim incelemeniz için bizi gereksiz bir masraftan kurtardınız :D .

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Evet bugun Bead Maker icin son bir guncel cekmek istedim. Bildiginiz gibi urunu uygulayali yaklasik 3 hafta gibi bir sure gecti. Bu surecte 2 sefer yagmur gordu, onun disinda ekstrem bir durumla karsilasilmadi. Bir suredir yogunluktan cok vakit olmadi o yuzden ancak temizligini yapabildim ve 1 yikama sonrasi zaten iyi olmayan boncuklarin durumu bu sekilde.

Gorundugu uzere bence urun kesinlikle adini hak etmiyor yani bu sekilde isimlendirmeye gerek yokmus. Iyi yani olarak kayganligi ilk gun gibi olmasada yikama sonrasi yine iyiydi. Parlaklikta ayni sekilde. Ozetle urun hem wax ustune atarim hem seramik yapar onunlada kullanirim ama ne olursa olsun her yikama sonrasi usenmeden yaparim diyorsaniz alinabilir. Gel gelelim elinizde mevcut daha iyi urunler varsa bu urunu tedarik edip para vermeye bence gerek yok. Son olarak ikinci uygulamasinda ilkinden farkli olarak tum yuzeyi islatacak kadar kullanma gereksinimi olmadigindan cok daha ekonomik sekilde ayni formuna gelebiliyor. Umarim faydali olur. Herkese iyi forumlar...

Bu ürünü de uğurlayabiliriz. Bu kadar dayanımı en basit soft99 wash&wax mendiller bile yapıyor. İnceleme için teşekkür ederim. Mersi diyorum ben almayayım ürünü, alana da mani olmayayım.

Cangp2

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Gecen sefer son guncel demistim ama bu hafta artik kaputtan Bead Maker’i sokup yerine Meguiars Hybrid Ceramic Wax uygulayacagim icin ve bugun de yagmur yagdigi icin bu sefer son gunceli cektim. Uygulamayi 24 Kasimda yapmistim yani yaklasik 2 ay olmak uzere. Yorumlari size birakiyorum.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Valla boncuklar ilk yıkama sonrasından çok daha iyi görünüyor
Açıkçası ben ilk yıkama performansını gördükten sonra böyle bir sonuç beklemiyordum :oops:
İki ay sonra koruma hala tam gaz gibi görünüyor
Gerçi iklim koşulları da önemli,sanırım bizim buralara göre insaflı sizin şartlar.
Ürüne balon demiştim ama sanırım tamamen balon değil,zira Türkiye şartlarında en uzun dayanan hızlı cilam 1,5 ayla bsd idi ve bence çok iyi bir süre
Kullandıysanız acaba orada bsd nin ömrü ne kadardır, kıyaslama açısından faydalı olacaktır

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Valla boncuklar ilk yıkama sonrasından çok daha iyi görünüyor
Açıkçası ben ilk yıkama performansını gördükten sonra böyle bir sonuç beklemiyordum :oops:
İki ay sonra koruma hala tam gaz gibi görünüyor
Gerçi iklim koşulları da önemli,sanırım bizim buralara göre insaflı sizin şartlar.
Ürüne balon demiştim ama sanırım tamamen balon değil,zira Türkiye şartlarında en uzun dayanan hızlı cilam 1,5 ayla bsd idi ve bence çok iyi bir süre
Kullandıysanız acaba orada bsd nin ömrü ne kadardır, kıyaslama açısından faydalı olacaktır
Tam olarak ben de bunları düşünüyordum. Sanki bir süre daha dayanacakmış gibi görünüyor.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Gecen sefer son guncel demistim ama bu hafta artik kaputtan Bead Maker’i sokup yerine Meguiars Hybrid Ceramic Wax uygulayacagim icin ve bugun de yagmur yagdigi icin bu sefer son gunceli cektim. Uygulamayi 24 Kasimda yapmistim yani yaklasik 2 ay olmak uzere. Yorumlari size birakiyorum.

Durumu gayet iyi görünüyor, daha bunun rahat 1ay gideri var gibi duruyor. Ürünğn parlaklığı ve yüzeyde bıraktığı his de göz önüne alınınca gayet kullanılası bir ürün. Ben özellikle yazın bu ürünü denemek istiyorum açıkçası. Test için tekrar teşekkür ederim.

Cangp2

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@ccibb @_CaN_ @onurçiko Acikcasi ben de sasirdim sonradan mi acildi nedir. Saka bir yana bunun tek mantikli aciklamasinin yikamada optimum no rinse in kalinti birakip baskiladigi yonunde dusunuyorum yoksa ilk yikama sonrasi o kadar kotu durumun iyilesmesi soz konusu olamaz. Malesef buradaki sartlarda bsd kullanmadim mumkun oldukca Turkiyede bulma sansimin dusuk oldugu urunler almaya calistim fakat dediginiz gibi buranin iklim sartlari bu kadar kalmasinda kesinlikle etken yani Turkiye sartlarinda heleki kisin bu kadar sure koruma yapacagini dusunmuyorum. Ama yinede Onur abinin dedigi gibi korumadan odun verilip veya her yikama sonrasi kullanilip parlaklik ve kayganligi icin yazin denenir gibi dusunuyorum.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@ccibb @_CaN_ @onurçiko Acikcasi ben de sasirdim sonradan mi acildi nedir. Saka bir yana bunun tek mantikli aciklamasinin yikamada optimum no rinse in kalinti birakip baskiladigi yonunde dusunuyorum yoksa ilk yikama sonrasi o kadar kotu durumun iyilesmesi soz konusu olamaz. Malesef buradaki sartlarda bsd kullanmadim mumkun oldukca Turkiyede bulma sansimin dusuk oldugu urunler almaya calistim fakat dediginiz gibi buranin iklim sartlari bu kadar kalmasinda kesinlikle etken yani Turkiye sartlarinda heleki kisin bu kadar sure koruma yapacagini dusunmuyorum. Ama yinede Onur abinin dedigi gibi korumadan odun verilip veya her yikama sonrasi kullanilip parlaklik ve kayganligi icin yazin denenir gibi dusunuyorum.

Bence de kesinlikle bu boncuklar bu ürünün boncukları değil, ürün boncuk yapmıyorki doğru dürüst. üstüne bir ürün kaplama yapmış. Geçen gün eklediğim videoda da görüldüğü üzere koruma süresi ve mükavemeti çok zayıf. Tamamen yazlık bir ürün.